• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam karıştı

Merhaba hanımlar

Geçenlerde erkek arkadaşımla aramızda bir konuşma geçti ve çok kafam çok karıştı. Ben astroloji kursuna gidiyorum, daha çok yeniyim, öğrenmeye çalışıyorum. İnternetten çift uyumu nasıl yorumlanır diye araştırıyordum. İkimizinkine baktım. 8 tane kriter var, uyuma göre puan veriliyor. Bu kriterlere göre bizim manyetik çekimimiz sıfırmış dedim. Evet yok dedi!!!!! Ben o sıfırı ciddiye almamıştım ama öyle cevap verince şok oldum.

Nasıl yani, çekim yoksa arkadaş gibi bi şey olursun dedim ve manyetik çekimden ne anladığını sordum. Daha önce üniversitede zamanındaki bir kız arkadaşından bahsetmişti. Kız bunu çok kötü aldatmış ama çok uzun zaman onu unutamamış falan. Biri seni aldatsa da, ondan nefret de etsen yan yana gelince kendini tutamazsın, sana ne kadar kötülük yapsa da yanında olmak istersin, dokunmak istersin falan dedi. Benim anladığım bu aşk işte, tutku. Ama olmaması daha iyiymiş, öyle ilişkiler yürümüyormuş. Bizim aramızdaki daha güzelmiş, uyumumuz, huzurumuz, mutluluğumuz ve anlaşmamız daha değerliymiş. Bizim ilişkimiz kalıcıymış. Bunu daha önce de defalarca söylemişti. Ben tatmin olmadım açıkçası. Tutku olmadan bir ilişkinin tadı olmaz diye düşünüyorum. Kaldı ki bir adam aşık değilse de karşısındaki kadına bunu böyle dan diye söylemez. Ama fazla mı açıksözlü ya da gerçekten dediği gibi onun için bir ilişkinin olmazsa olmazı değil de o yüzden mi bu kadar rahat söyledi bilmiyorum.

Bundan sonra davranışlarını incelemeye başladım. Daha iki gün önce bana kahvaltı hazırladı mesela, yumurtayı kalp şeklinde yapmış. Biz bu konuşmayı yapmadan birkaç gün önce instagramdan eskilerden takıldığı bi kız mesaj atmıştı. Anlık bir fotoğraf sanırım. Bir kere baktıktan sonra tekrar açılmıyo ama açık saçık bi fotoğraf galiba çünkü erkek arkadaşım dikkat et bak fotoğraflar telefondan çalınıyor diye bi haberin linkini göndermiş. Kız da özlemedin mi hiç demiş. Benimki de çok mutlu bir beraberliğim var diye cevap vermiş. Başka konuşma yok. Bunu gördüğümü bilmiyor.

Kalbimde ne hissettiğime gelince benimle mutlu olduğunu düşünüyorum ama öyle deli divane aşık olduğunu hissetmiyorum. İlk zamanlar öyleydi, gecenin bi yarısı kapımın önüne gelirdi. Şimdi o kadar heyecanlı değil. Neredeyse 6 aydır beraberiz. Ne düşünüyorsunuz?
bende tam böyleydim eşim cok aşıkkk fıldır fıldırdı ben ise seninle mutluyum huzurluyum falan iyi böyle derdim ama aşık değildim bunu oda biliyodu yni bende tutku mutkuu yoktu sadece iyiydim böyle soooooooooooonra ne oldu hahaha aşık oldum ya cok nasıl oldu anlamıyorum ama üstelik evlendikten sonra oldum bence irdeleme bırak seninle mutluysa huzurluysa en önemliisi bu hep aynı heycanda kalmaz tutku dedikleri sey geciyo sadece sevgiiiinn kalıyo oda kalmalı zaten :)))

Sizi hatırlıyorum. Ve diyorum ki: İnsan yaşadıklarından ders çıkarmalı. Deneyimler bunun için var. Sizde bunu hiç ama hiç göremedim ama

Biten evliliğimde duygusal olarak çok pis aldatıldım. Karaktersiz bir adamdı. Bir daha aldatılmanın a'sını hissetsem asla vakit kaybetmem de burada farklı bi şey var. Yine bir şeyleri göremiyor muyum diye konu açtım:(

Evet asla saklamıyor. Arkadaşlarını, ailesini falan tanıyorum. İnstagrama çok düşkün. Yaptığı iş dolayısıyla da çok fazla takipçisi var. Sürekli benimle fotoğraflarını hikayede paylaşır. Bana saçma geliyor sosyal medya, hiç de düşkün değilim ama onun için önemli olduğunu biliyorum ve ikimizin fotoğraflarını paylaşması çok önemli onun için. Davranışlarında sıkıntı yok gibi ama bu cümleleri neden kurdu anlayamadım işte.
Bazen insan saçmalayabiliyor öyle olmuş galiba

bende tam böyleydim eşim cok aşıkkk fıldır fıldırdı ben ise seninle mutluyum huzurluyum falan iyi böyle derdim ama aşık değildim bunu oda biliyodu yni bende tutku mutkuu yoktu sadece iyiydim böyle soooooooooooonra ne oldu hahaha aşık oldum ya cok nasıl oldu anlamıyorum ama üstelik evlendikten sonra oldum bence irdeleme bırak seninle mutluysa huzurluysa en önemliisi bu hep aynı heycanda kalmaz tutku dedikleri sey geciyo sadece sevgiiiinn kalıyo oda kalmalı zaten :)))

Erkeklerde de böyle mi işliyor ki bu? Biz kadınlar sevilmeyi seviyoruz. Bir adam sevgisiyle bizi kendine aşık edebilir. Ama adamlar aşık değilse pastam dursun diyip sürdürebilir gibi geliyo.

Biten evliliğimde duygusal olarak çok pis aldatıldım. Karaktersiz bir adamdı. Bir daha aldatılmanın a'sını hissetsem asla vakit kaybetmem de burada farklı bi şey var. Yine bir şeyleri göremiyor muyum diye konu açtım:KK43:
Aldatmakla ilgili demedim. Eski eşinizle de aranızda ask denen çekim yoktu bence. Bu adam da eski eşinize çok benziyor. Hatta içten içe o aldatan sevgilisini özlüyor bile olabilir. Bir daha birini öyle sevmeyeceğini düşünüyor olabilir. Sonuçta daha altı aydır berabermissiniz ve bu çok kısa süre. Özellikle bu şekilde konuşması için çok çok kısa. Size eskiyi hatırlatmak istemezdim ama benziyor yani. Size aşk ile bakmayan biriyle zor. 6. yılınız olsa böyle demezdim

Ablacim konularini hatirladigim kadariyla eski evliliginin bitm sebebi esinin sana asik olmamasiydi.
Bence ayni iliski tipini tekrarlama.

Erkeklerde de böyle mi işliyor ki bu? Biz kadınlar sevilmeyi seviyoruz. Bir adam sevgisiyle bizi kendine aşık edebilir. Ama adamlar aşık değilse pastam dursun diyip sürdürebilir gibi geliyo.
bilmem bizde hep tam tersi oldu hep o aşıktı bense değil ben mantık olarak baktım huzurlu mutlumuyum yeterliydi evlenirkende aşık değilsen neden evleniyosun derlerdi ama benim asıl ihtiyacım olan herşey vardı zaten evlendikten sonradda aşık oldum cok garip :KK5:

Aldatmakla ilgili demedim. Eski eşinizle de aranızda ask denen çekim yoktu bence. Bu adam da eski eşinize çok benziyor. Hatta içten içe o aldatan sevgilisini özlüyor bile olabilir. Bir daha birini öyle sevmeyeceğini düşünüyor olabilir. Sonuçta daha altı aydır berabermissiniz ve bu çok kısa süre. Özellikle bu şekilde konuşması için çok çok kısa. Size eskiyi hatırlatmak istemezdim ama benziyor yani. Size aşk ile bakmayan biriyle zor. 6. yılınız olsa böyle demezdim

+++++++++++=
Bagimsiz sekilde ayni yorumu yapmisiz!

Mümkünse engellesin her yerden onu. Kızın amacı belli son derece. Erkek arkadaşının gerçek yüzünü öğrenebilmek için bu durumu kullanabilirsin bak. Bakalım kıza yüz veriyor mu? Verecek mi?

Mesajı gördüğümü söylemek istemiyorum. Nasıl cevap verdiğini gördüm. Beraberliğim var diyip kesip atmış. O yüzden deşmedim konuyu. Zaten başka türlü cevap verse muhabbeti devam ettirse bitirirdim. O kadar ders aldım geçmişten:)

ama şöyle bişeyde vr aşık olmayan adamda bi yere kadar pastam dursun der yanındaysa seviyodur :))

Tutkudan kasıt ne?
Mesela yataktaki tutkudan mı bahsediyorsunuz yoksa sensiz bir an geçiremem tutkusundan mı?
İkisi arasında bence ilişki için çoook büyük fark var.

Merhaba. Diyelim ki evliliğe kadar güzel gitti bu rutinlikte. Evlilikten sonra karşısına o kız çıksa yine ona döner korkusu olurdu bende çünkü bu sinyali vermiş çoktan. Seninle mutlu ama aşk yok tam anlamıyla galiba. Gidebildiği yere kadar devam deme açıkca oturun konuşun çok geç olduğunda sen üzülen olacalsın biz kadınlar herşeyi iyi yönüyle bakmaya çalışıyoruz ama gerçek bu

Taa üniversite zamanıymış, üzerinden 15 sene geçmiş. O çekimin nasıl bir şey olduğunu örneklemek için anlattı yoksa kız döner mi dönerse ne olur diye bir endişem yok. Dediği şey böyle bir çekim oluyor bazı insanlar arasında ve bu tehlikeli, insanı yıpratan bir şey. Pozitif bir şey değil yani diyor. Böyle ilişkiler yürümüyor diyor. Bizde uyum huzur sevgi var böyle olması daha iyi diyor ama bence ilişkiyi ayakta tutan şey tutku. Br yandan da ben hayatımda kimseye karşı böyle bir tutku duymadım. Nefret de etsem hayır siyemeyecek durumda olmak saçma geliyor. O yüzden anlayamıyorum.

Tutkudan kasıt ne?
Mesela yataktaki tutkudan mı bahsediyorsunuz yoksa sensiz bir an geçiremem tutkusundan mı?
İkisi arasında bence ilişki için çoook büyük fark var.
Onu da sordum.Cinsel çekim değil kastettiği. Yanında olayım yeter şeklinde bir tutku.

Astroloji kursuna nereye gidiyorsunuzzz :)

İii de bu kadar rutin 6 ay için çok fazla 6 yıl olduğunda be olur attık düşünemiyorum
Şu anki rutine dönmüş ilişkide fena diiliz. Öyle beraberken sıkılmak gibi bir rutin değil. Beraberiz iyiyiz mutluyuz gibi bir rutin ama gecenin bir yarısı kapıma gelecek kadar duyduğu heyecanın azaldığı bir rutin. Öyle güzeldi. O zamanların bitmesi için kısa bir süre gibi ama 6 ay.

Back
X