Kafam karıştı

O da öyle diyor. Kimi sevgi güven arar kimi tutku. Önemli olan mutlu olmak buna katılıyorum. Şöyle deseydi kafam karışmazdı. Aşk geçici önemli olan sevgi huzur falan dese ok derdim bu böyle bi adam bunu arıyor. Ama çekim diye bir şey var, mutluluk getirmiyor ama ben yaşadım, bizde o yok olmasın da zaten diyince noluyo yaa dedim. Hani istemediğinden değil de yaşadığı zaman karşılık bulamadığından b.k atıyor olmasın diyor gibi geldi.

Yaa ne kadar güzel ifade etmişsiniz çok güzel bir yorum. Bence de herkes için hissedilen şeyler farklı ve yaşla da çok alakası var. Mesela evlenmeden önceki erkek arkadaşım doğuda bir şehirde askerlik yaparken kimseye haber vermeden tek başıma sabah uçağa atlayıp onu görüp akşam dönmüşlüğüm var. O zaman daha deliydim, daha gençtim. Şu an kimse için bunu yapmam sanırım. En çok onu sevdiğimden değil, değiştim çünkü. Belki biz kendimizi daha iyi analiz edip böyle açık anlatabiliyoruz. Belki o yapamıyor. Ya da her şey söylediği kadar basit. Deli gibi aşık değil ama bu ilişki onu mutlu ediyor. En azından bunu söyleyebilecek kadar dürüst. Saygı duyuyorum.

Bir kere daha yanlış bir evlilik yapma

katılıyorum, eşim akrep ben teraziyim. evet bazen birbirimizi zorluyoruz ama genel olarak uyumluyuz mutluyuz

Ben yükselen burç farkı diyordum buna. Mesela kb de yay burcu ama geçinebileceğim biri değil. Çünkü yükseleni koç.
Eşimin çok şükür ki yükseleni terazi :)
Ama bir de venüs burcu varmış. Ona da bakalım neymiş :)

Ya bu insanlara deveyi diken insanı s.... yaranıyor herhalde. Çok kötü aldatmış ama çekim varmışmış. Neyse kendimi tutayım böyle saçmalık mı olur ya

Ya bu insanlara deveyi diken insanı s.... yaranıyor herhalde. Çok kötü aldatmış ama çekim varmışmış. Neyse kendimi tutayım böyle saçmalık mı olur ya

Hmmm aynen öyle. Kötü davranınca kıymetli olunuyo bazı erkekler için. Elde etme hırsı. Bi de ona kötü davranan kızlar hep ikizler burcuymuş. İkizlerin o kararsızlığı, bi sıcak bi soğuk davranması çok çekici geliyo sanırım. Çok erkek arkadaşlarımdan duydum bunu. İkizler kadınları napıyosunuz bu adamlara yahu?:))))

Bazi seyleri dan dun soyleyen kisilere dobra veya açıksözlü demeyin rica ederim ya..
Onun sevgi ve huzur dedigi şeyin içi senin tutku tanimindan daha dolu ve anlamli olabilir, senden daha fazla seviyor da olabilir ama bunu sana boyle soylediginde yanlis anlayacağını da hesaba katmasi gerekir.. Eski kiz arkadasina olan tutkusundan ornek vermesi filan sacma olmus.. Ha yine diyorum, bu sevmedigi anlamina gelmiyor ama her sey de her zaman soylenmez, boş bulunmuş veya dusunemiyor..

Iyyy benim kv de ikizler ve kp gözünün içine bakıyor bana sorsan karakteri çok kötü demek sırrı bu :) Kadın bencilin teki, yemek falan hak getire, habire depresyonda bilmem ne ama kp habire bunu gezdireyim yedireyim içireyim derdinde, bir de adama fakirsin sen deyip duruyor

Eski esimle aramda inanilmaz bir tutku vardi zaten burc uyumumuz da mukemmeldi
Ama o tutku haricinde hicbirsey yoktu , farkli dunyalar , farkli karakter , farkli deger , farkli inanc ve bitti zaten

Simdiki esimle burc uyumu sifir , tutku yok ama inanilmaz seviyorum ve seviliyorum , onsuz bir hayat dusunemiyorum , en yakin dostum , ortak zevkler , ortak degerler , sadece gozumuze bakarak birbirimizi anliyoruz

Hangisini tercih edersin dersen kesinlikle ikincisi , evet tutku guzel sey ama bir iliskiyi yurutmek icin yeterli degil

Konuyu okuyunca iyice farkettim ben de, eski esimle bizimki de tutku imiş, hizli parlayip hizli söndü.. Gercek yuzunun ortaya cikmasi da tutkunun, sevginin ölmesinde etkendi tabii..
Huzurlu sevgiyi ve uyumu yeterli bulmuyor sen ben gibi sıkıntı yasamayanlar :) Sacma sapan film ve dizilerde de birbirine tamamen zit olan (aile, hayat, bakis acisi vs) iki insani deliler gibi aşık ve çok mutlu gostererek bunu empoze ediyorlar.. Dolayisi ile tutku buyuk bi sey iken o sade, huzurlu sevgi yetersiz geliyor millete..

Yasla da alakali olabilir , belki gencken insan tutku olsun istiyor bilemedim :)) ama huzur en onemli sey hayatta , insallah sende huzuru yasatacak birini bulursun en kisa zamanda

Yasla da alakali olabilir , belki gencken insan tutku olsun istiyor bilemedim :)) ama huzur en onemli sey hayatta , insallah sende huzuru yasatacak birini bulursun en kisa zamanda
Yaş etken, haklisin, ozellikle lise universiye çağlarında insan tutkulu bi aşk yaşamak istiyor.. Keske o tutku mayalanip gercek sevgiye dönüşse ama oylesi cok az..
InsaAllah arkadaşım, hayirlisi ile..

Evet katılıyorum söylediği şeyin gereksizliğine ve korıcışığına bahne bulmaya çalışıyor olabilirim

Yaş etken, haklisin, ozellikle lise universiye çağlarında insan tutkulu bi aşk yaşamak istiyor.. Keske o tutku mayalanip gercek sevgiye dönüşse ama oylesi cok az..
InsaAllah arkadaşım, hayirlisi ile..

Yani evet tutku insanın aklını başından alan bi şey de ben daha mantık insanıyım ve o tutkunun ömür boyu sürmeyeceğinin de bilincinde olduğum için bana çok değerli gelmiyor. Benim gibi düşünen bir insanla anlaşabilirim ama karşımdaki tutkunun peşindeyse, başta bana karşı bunu hissetse de elbet bitecek ve tekrar arayışa girecektir.

Dövüp sövecek hali yok. Güzel davranıyor olmasını artı kabul etmeyin bence.
Sevmeye seviyordur. Kıl gidip mi ilişki yürütecek? Karşı cins ilişkilerinde sevgiye değer vermiyorum. İş arkadaşlarımızı bile yeri geliyor seviyoruz öyle değil mi?
Tutku yıpratır yalan yok ama ben her şeye rağmen tutkuyu tercih ederim. İşte burada kişisel tercihler devreye giriyor sevme ve iyi geçinme bana yetiyor diyorsanız sorun yok. Sadece size aşık olmadığını bilin.

Bana çok aşık olup da deliler gibi kavgalar ettiğimiz, saygısızca davranan biriyle de ilişkim oldu. Zaten aşık olmasına rağmen o yüzden artık soğuyup ayrılmıştım. Şimdi de böyle bir ilişkinin içindeyim. Sevgi saygı var ama tutku yokmuş işte. Bakalım nereye varacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…