Merhaba 9 aylik evliyim baba evindeyim boşanma durumundayım eşimhiç arayıp sormadi bana sahip cikmadi bu nasıl bir çaresizliktir

biz eşimle görücü usulü ile evlendik bir ay nişanlı kaldık evlendik bir ay çok güzeldi mutluydum ama bir aydan sonra birsoğukluk oldu pek karı Koca Gibi deyildikdışarı çıkarken eve gelince öperdim hoşgeldin derdim kendisi ne çıkarken nede gelirken eve ne bi öperdi ne sarilirdi . Soğuktu canı isteğinde yatagi hazırla derdi. Evde sohbet olmazdı karı Koca gibi dünyası telefonu arkadaşları ve ailesiydi. Benimle pek vakit gecirmezdi onun için ailesiyle bir araya gelmeyi sevmezdim. Konuştum bir kaç kez dedi ben boyleyim dedim ben senin karinim yapım böyle dedi baktım olmuyor bir kaç tane anlamlı doğru söz buldum whatsapp tan paylaştım anlarda bana yakınlaşir diye bana boşanma davası açmaya kalktı sırf bu yüzden sonra aileler bizi düzelttiler tabi çok sürmeden yine bir huzursuzluk bir soğukluk en ufak bir şey de tartışma da ailemle oturcaz ailemle olacaksın derdi aileside annesi, babası, babaanne si istemedigim i belirttim baştan ayrı oturacaksin iz dediler neden şimdi böyle dinde bile bir kadın eşinin ailesiyle oturmak istemesse ona ev açma hakkına sahipmis en küçük tartışmada sen cocuksun bayan olmayi ogren diyor du zoruma gidiyor du Engelliler sonki tartışmada erkek gibi evde geziyorsundedi patladım ya insan nasıl 9 aylik karisina bunu der dedim iki erkek aynı evde durmaz böyle kadinligimieleştirirsen bu evlilik yurumez bir gün giderim dedim. Bana sen bilirsin valla ben gidene dur demem dedi yıkıldım ertesi gün babamlarin evine geldim bir kaç gün sonra esimle konusmaya gittim bu işe bir nokta koyalım diye babannesi beni eve almadı yüzüme kapıyı kapattı esim niye geldin git dedi hiç biriyi sahip çıkmadı bana esim hicmi değer vermemis kafayı yicem babmlara gittim tekrar dedim beni istemeyeni bende istemiyorum açtım davayi sonra tekrar düşmeye başladm Kurulu yuva bozulmasın diye aradım tek ikimiz iyi olalimda dava yi çekeyim dedim yok dedi elimden geldiğince cabaladim olmadi