evet ben gidiyorum ama bir seneye kalmaz o gidicek yani yalnız kalıcamkafamda o kadar çok soru var ki yani 2 sene oldu ama uzak oldugumuzdan cok fazla görüşemedik çok fazla şey paylaştığımızı düşünmüyorum. öncelikle onu beklicem ve bu da ciddi bir yolun başlangıcı gibi geliyo bana ve ben daha buna hazır hissetmiyorum sanki benim dışımda çok hızlı gelişiyor herşey nebilim :S
açık öğretimden liseyi bitirmesi gerekiyo ve lise için askerlik tecili yapılmadıgını söledi
canım yarın öbrgün senin okulun bittiğinde asıl ciddi yol başladığında onun askerliği sorun olmayacak mı peki o zaman??bide bu açıdan bakmak lazım bence
acaba lise mezunu olamaması mı rahatsız ediyor seni? sen üniversite falan. çok art niyetli düşünmüş olabilirim, kusura bakma canım...
ben şöyle anladım sen böyle ciddi birşeye hazır değilsin
sevgilin askerden gelene kadar onu bekliyeceksin askerden gelecek iş ciddileşecek bu mu kafanı karıştırıyor
aynen öle canım vereliniortak
hımm anladım canım bak sen herşeyi içinden geldiği gibi yaşa o askerdeyken onu bekleyecek olman seni mecburiyet hissine sokmasın anlatmak istediğim aşk öyle şahane ki sadece bişeyleri içinden geldiği için yaparsın
sakın kendine kurallar koyma onu askerdeyken beklemek istemezsen beklemezsin bu kadar basit bu insanlık hatası değil gerçekten hayatının aşkı oysa ve geleceğinde o varsa zaten herşey olurunu bulur sen yeter ki kendini suçlu hissetme ve sakın içinden gelmeyen şeyleri mecburum düşüncesiyle yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?