Kafam ok kark:s

smsyh

SusTuMmM..
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
294
1
96
İstanbul
Üniversiteye kayıt olduğum su günlerde uzak olduğum sevgilimin yakınına gidiceyim için sevinirken sevincim kursağımda kaldı. Sevgilim çalışıyor ve liseyi dışarıdan bitirmek için kayıt yaptıracaktı ve bana yazılmayacağını 5–6 ay sonra belki de askere gideceğini söyledi oysa ben buna hiç hazır değilim kafamda birçok soruyla baş basayım önce kendime cevap verebilsem sonra onunla konuşacağım
ama kafam çok karışık:S

kafandaki cevap bulamadığın sorular nedir?
bu kadar sıkıntı yapma derdini çok anlayamadım ben
ne güzel işte gidiyorsun sevdiğinin yanına
neden kayıt yaptırmamış sevgilin
bence askerliğini yapsın gelsin hayırlısı ile çok daha rahat edersiniz daha sonraki yıllarda

evet ben gidiyorum ama bir seneye kalmaz o gidicek yani yalnız kalıcam kafamda o kadar çok soru var ki yani 2 sene oldu ama uzak oldugumuzdan cok fazla görüşemedik çok fazla şey paylaştığımızı düşünmüyorum. öncelikle onu beklicem ve bu da ciddi bir yolun başlangıcı gibi geliyo bana ve ben daha buna hazır hissetmiyorum sanki benim dışımda çok hızlı gelişiyor herşey nebilim :S

ikna edebilirsin....
benim sevgilim de açık öğretim üni. ye kayıtlıydı ama şimdi bırakıp askere gidiyor kasımda. bizim ortak kararımızdı bu.
bence ikna edebilirsin en azından liseyi bitirip gitmesi için..

canım yarın öbrgün senin okulun bittiğinde asıl ciddi yol başladığında onun askerliği sorun olmayacak mı peki o zaman??bide bu açıdan bakmak lazım bence

açık öğretimden liseyi bitirmesi gerekiyo ve lise için askerlik tecili yapılmadıgını söledi

açık öğretimden liseyi bitirmesi gerekiyo ve lise için askerlik tecili yapılmadıgını söledi

hmmm orasını bilmiyorum ama, gidince de sınavlara girebilir sanırım. sonraya kalınca askerlik daha zor oluyor bence...

yalnız kalıcam diye üzülme, sen okulu bitirmeden dönmüş olmaz mı zaten (4 senelik okuyosan) 2 sene okuyacaksan da sen okulunu o askerliğini bitirmiş olursunuz 2 sene sonra ne güzel işte.

yeri geliyor askerlik herseye engel oluyor.ne güzel işte askerliğini yapsın aradan çıksın..

canım yarın öbrgün senin okulun bittiğinde asıl ciddi yol başladığında onun askerliği sorun olmayacak mı peki o zaman??bide bu açıdan bakmak lazım bence

haklısın olaylar çok hızlı geliştiği için düşünemiyorum ki bende... benim okulum bitmiş o duzenini kurmus falan

Bir an önce gidip askeriliğini yapsın. Ne güzel bir karar almış sevgiliniz. 30 yaşında askerlik yapması daha mı iyi. Madem bu kadar beklediniz biraz daha bekleyin.
Hayatınızı bir tek kişiye endekslemeyin. Bırakın vatani görevini aslanlar gibi yerine getirsin. Yoksa bu askerlik ileride başınıza daha büyük sorun olur.

acaba lise mezunu olamaması mı rahatsız ediyor seni? sen üniversite falan. çok art niyetli düşünmüş olabilirim, kusura bakma canım...

erteleyebilcek durumu yok ama zaten bir an önce gitmek istiyor hem benim okulum bitmeden de gelmiş olucak

ben şöyle anladım sen böyle ciddi birşeye hazır değilsin
sevgilin askerden gelene kadar onu bekliyeceksin askerden gelecek iş ciddileşecek bu mu kafanı karıştırıyor

acaba lise mezunu olamaması mı rahatsız ediyor seni? sen üniversite falan. çok art niyetli düşünmüş olabilirim, kusura bakma canım...

önemli değil canım tabiki o da suan bi sorun bizim için gündeme gelmesede..
liseyi dısardan bitirme gibi bir niyeti vardı ve bunu ben sormadan sölemişti sonucta onu daha çok rahatsız ediyordur bu konu ama bana kayıt yaptırmayacağını ve askerliğinin çok yakın olduğunu söledi. Sonucta o gidince onu beklemek için söz vermem kolay bir şey değil kolay aslında benim için söz verebilirim ama basit gelmiyo yani ciddi bir konu çünkü gitmeden ailesiylede tanıstıracağını söyledi birden bu kadar hızlı gelişen olaylar kafamı karıştırdı

zaten sende sehir dısında ünicde olmycakmısın bide okul bitip sen gelincemi hasretlik çekiceksiniz

aynen öle canım vereliniortak

hımm anladım canım bak sen herşeyi içinden geldiği gibi yaşa o askerdeyken onu bekleyecek olman seni mecburiyet hissine sokmasın anlatmak istediğim aşk öyle şahane ki sadece bişeyleri içinden geldiği için yaparsın

sakın kendine kurallar koyma onu askerdeyken beklemek istemezsen beklemezsin bu kadar basit bu insanlık hatası değil gerçekten hayatının aşkı oysa ve geleceğinde o varsa zaten herşey olurunu bulur sen yeter ki kendini suçlu hissetme ve sakın içinden gelmeyen şeyleri mecburum düşüncesiyle yapma

evet zaten ilerde neler olucağını bilmeden bu kadar düşünmek yoruyo yani fisfisfis

Her şey olacağına varır canım neden bu kadar dert ediyorsun ki? Sen istemeden kimse sana zorla işi ciddiyete döktüremez ki.
Bi de merak ettim nereye yerleştin hangi üni?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…