Kafama anahtar fırlattı

ahh!! keşke çalışsam 1dk durmam,çalışmayı istiyorum çok ama onun içinde güvenim yok ya yapamassam elime yüzüme bulaştırırsam diye özgüvenimi kazanmak için neler yapabilirim ben offffff:uhm:

canim niye eline yuzune bulastirasin o ne demek ne kadr guvenini yitirmissin sen bak calissan kendini cok ii hissedersin bi meslegin varmi?kizin kac yasinda ozellikle krese gidebilecek durumdaysa 5 dakika bile durma derim bak kendini nasil hissedeceksin ustelik aksama kadr bu sorunlar kafanda donmedigi icin cok rehatlayacaksin kizini cok ozleyip aksam ona seni cok kizdirsa dahi kizamayacaksin:)))

Cnm arkadaşım durumun gerçekten zor ,hem senin için hemde evladın için,huzursuz bi ailede yetişmesi hiç sağlıklı deil....Neden kendine güvenmeyesin? Neden ürkek olasın ki ? ...Çalışan ayaklarının üzerinde duran insanların senden farklı 4 kolu 4 bacağımı var ...Böle düşünme,bi çalışmaya başla bak nasıl rahatlıycaksın

Son düzenleme:
Kendine olan güvenin asıl çalışmaya başladığın zaman gelecek......Bu her alanda böle eğer ürkek savunmasız durursan insanlara karşı herkez ezmeye çalışır,her zaman kendinden emin durmalısın ki karşı taraf zaafından yararlanamasın...

3 şey söylemek istiyorum...bir an önce iş bul...2. olaraksa,bir işe gir...3. olaraksa,bir işte çalış..

valla ne diyim ben olsam o anahtarı yedirirdim ona,mahkeme kapılarındada kustururdum

ya bekarlara eşini boşamak kolay...yeniden bi hayata başlamasına caesaret edemiyor gbii...ama zaman ve sabırrr canım

artık işine gelirse muhabbeti aşikar hale gelmiş malesef..adam eyvallahsız işte..kızcağız ise sindirilmiş durumda..anne bananın tavrıda çok önemli burada işte..

ne denirse densin bu adama sağlam bir ders verilmezse bence daha büyük vukuuatlar sizi bekliyor..hiç beklemeden bir yaptırım gücü oluşturun,bu şekilde size istediğini yapmasın..

ya bekarlara eşini boşamak kolay...yeniden bi hayata başlamasına caesaret edemiyor gbii...ama zaman ve sabırrr canım

çok doğru söylüyosun yeni bir hayat başlamay korkuyorum...
hani bir tabir vardır gözümü açtım onu gördüm lisedeyken çıkmaya başladık 19 yaşındada evlendim ve 9 yıldır hep aynı şeyler

bir süre sonra mecburluklar hayatın iplerini eline alıyo ve istediği gibi yönlendiriyo maalesef

bu erkekler ailesine çok mu bağlı ya?
ya da evlendikten sonra mı böyle oluyorlar.
(sevgilim anne ve babasıyla küs, görüşmüyor. onlar da aramıyorlar ne bayramda ne seyranda. istemiyorlar onu kısacası , bi gün olur da evlenirsek böyle aile düşkünü olur diye korkmaya başladım)

eşiniz çok ayıp etmiş, ayaklarıma kapandırtmadan affedemezdim ben.

ÜZÜLLDÜM ANLAYABıLıYORUM SENıı ıNSAN çaLISA BıLE EŞıNE ALIŞIYOR VAZGEÇEMıOYR..YENıı Bı HAYATA YAENı Bı ıNSANA ZOR OLUYOR...
AMA BELLKı BıRAZ CESA-RET heh denemeye deger beeopuyorumnanaktan

Evliliğinde mutsuzsan evlilik terapisine gidin. Yine de düzelme olmazsa boşan eğer ailenin yanına dönme imkanın varsa.

Ayrıca iş hayatını beceremem ne demek? Herkes nasıl beceriyorsa sen de öyle becerirsin. Adam senin özgüvenini yok etmiş.

ahh!! keşke çalışsam 1dk durmam,çalışmayı istiyorum çok ama onun içinde güvenim yok ya yapamassam elime yüzüme bulaştırırsam diye özgüvenimi kazanmak için neler yapabilirim ben offffff:uhm:

herkes anasının karnında öğrenmiyor ya bu işleri, herkes ilkin senin gibi tecrubesizdi, bence boşanmayı düşünmeden önce bi iş bulup çalışmaya başla, çalışmaya bi alış, sonra seçenekleri değerlendirirsin, illa da boşancam diye çalışmaz ya insan, bakarsın sen çalışırken özgüveninde yerine gelmiş olur, bu nedenle eşin değişir sana farklı bakmaya başlar falan, aranız düzelir, olabilir,
yok yinede düzelmedi mi, en azından bu defa elinde gitme seçeneğin olur
:hulya:

Eşin herkesin içinde çok büyük terbiyesizlik yapmış...
Senin sessiz kalmana şaşıyorum. Sen kıyameti kopar diyemem ama ben koparırdım kesin...

Anlamıyorum arkadaşlar 9 yıldır evliliği hep bu şekildeyse bu kocan dediğin adamdan ne köy olur ne kasaba bırak diyen arkadaşlarımıza neden 'bekara koca boşamak kolay' diyorsunuz?
:umursamaz:
O zaman soruyorum evliye de koca boşamak bu kadar mı zor?
Yapsın etsin, sizi hiçe saysın, gerekirse şiddet uygulasın, ailenizin yanında rezil rüsva etsin...
Gene de kocam evimin direği, dövse de sevse de kocam o benim demek çok mu kolay?
ohaoldumsmile

Eşin herkesin içinde çok büyük terbiyesizlik yapmış...
Senin sessiz kalmana şaşıyorum. Sen kıyameti kopar diyemem ama ben koparırdım kesin...

zamanlarını ayırıpta cvp yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum
yanlız bişiy sorabilirmiym ,bazı arkadaşlar 'ben senin yerinde olsam onunburnundan getirdim' demiş

gerçekten nasıl yapardınız bunu? ben orada başka yapılacak hareket düşünemiyorum

mecazi anlamlarla değilde,gerçekten ne yapradınız?

hemen söliim canım o anahtar bana geldiğinde geri fırlatırdım ve bağırmaya başlardım. Sonrada gece eve almazdım. Eşşek özür dileyip değişene kadar gerçekten ayrı yaşardım ne blöf yapıyorum ne de yazmak için yazaıyorum. Nitekim vrmuşluğumda var cıngar çıkartmışlığımda

psikolojik baski yapardim, adaletsiz oldugunu yuzune vururdum, seni ezerek uste cikmanin erkeklik olup olmadigini sorardim! parasinin olmasi isi olmasi ona seni ezme hakkini vermedigini soylerdim. Mutsuz oldugumu soyler ve icimin acidigini soylerdim. Onu sevdigini ama bu gidisle bunu kaldiramayacagini ayrilma noktasina gelecegini soylerdim. (senin pozisiyonunda olsaydim)
ama ben kendi kisiligimle ne yapardim? bir sey yapmazdim cunku oyle bir durum yasamaya firsat vermezdim kapiyi vurur giderdim.
bak canim ben maddi olarak o kadar zor sartlar altinda yasiyorum ki bes aydir yeni camasir makinem oldu o derece yani
ama MUTLUYUM bana cok iyi davranan beni cok seven bir esim var ve benim taktigim nedir biliyormusun ona kaybetme korkusu veriyorum arada sirada inceden inceye
al parani isini basina cal bunlarla beni ezemekten utanmiyorsan bende senden ayrilmaktan gocunmam ev araba onemli degil huzurum olmadiktan sonra derim
sonucta bir kere dunyaya geliyorsun
ya guzelce konusursunuz hatta terapiste gidersiniz yada cekersin bu dertleri

esinin seni kaybetme duygusu kalmamis yani ben ne yaparsam yapayim o beni birakmaz fikrinde canim ona kaybetmenin ne oldugunu gostermelisin senin ondan istedigin an vazgecebilecegini gormeli is konusunda cok israrliyim lutfen biseyler yap bekleyerek hicbisey duzelmez en azindan disari cik ve nerede ne yapabilecegini arastir bi.boyle surekli aglayarak kahredip herseye tamam diyerek hayat gecermi seni gectim kizina boylemi ornek olacaksin sen.cocuk anne ve babasinin birbirini sevip sevmedigini anlamiyomu sence?herseyi senden ii gorup biliyo o.tabiki benim ilk secenegim bosanmak degil ama inan burada sorununu anlatip bi cikis yapmissin derdini anlat cozum bul korku hayati mahveder cik artik sindigin kosenden

bende böyle yapardım ilk başlarda hır çıkarır eve almazdım,sonra nemi olurdu babamları çağırır beni şikeyet eder onlarada doldururdu

babamın tavrımı ufff suratıma kızgın kızgın bakmalar kafayı sağa sola sallamalar,annem ertesi gün hasta bana tavırlı,

komşulara rezil olmuşuz dedikodular arşa vurmuş

benim eşim agresif bunu kabul ettim artık hzuzursuzluk istemedim artık kaldıramıyordum çünki

hiç kendimi ifade edemedim hep ben suçlandım

iştee böyle böyle bende ben olmaktan çıktım

şimdi sinik bir tipim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…