ahh!! keşke çalışsam 1dk durmam,çalışmayı istiyorum çok ama onun içinde güvenim yok ya yapamassam elime yüzüme bulaştırırsam diye özgüvenimi kazanmak için neler yapabilirim ben offffff:uhm:
ya bekarlara eşini boşamak kolay...yeniden bi hayata başlamasına caesaret edemiyor gbii...ama zaman ve sabırrr canım
çok doğru söylüyosun yeni bir hayat başlamay korkuyorum...
hani bir tabir vardır gözümü açtım onu gördüm lisedeyken çıkmaya başladık 19 yaşındada evlendim ve 9 yıldır hep aynı şeyler
bir süre sonra mecburluklar hayatın iplerini eline alıyo ve istediği gibi yönlendiriyo maalesef
çok doğru söylüyosun yeni bir hayat başlamay korkuyorum...
hani bir tabir vardır gözümü açtım onu gördüm lisedeyken çıkmaya başladık 19 yaşındada evlendim ve 9 yıldır hep aynı şeyler
bir süre sonra mecburluklar hayatın iplerini eline alıyo ve istediği gibi yönlendiriyo maalesef
ahh!! keşke çalışsam 1dk durmam,çalışmayı istiyorum çok ama onun içinde güvenim yok ya yapamassam elime yüzüme bulaştırırsam diye özgüvenimi kazanmak için neler yapabilirim ben offffff:uhm:
Eşin herkesin içinde çok büyük terbiyesizlik yapmış...
Senin sessiz kalmana şaşıyorum. Sen kıyameti kopar diyemem ama ben koparırdım kesin...
zamanlarını ayırıpta cvp yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum
yanlız bişiy sorabilirmiym ,bazı arkadaşlar 'ben senin yerinde olsam onunburnundan getirdim' demiş
gerçekten nasıl yapardınız bunu? ben orada başka yapılacak hareket düşünemiyorum
mecazi anlamlarla değilde,gerçekten ne yapradınız?
hemen söliim canım o anahtar bana geldiğinde geri fırlatırdım ve bağırmaya başlardım. Sonrada gece eve almazdım. Eşşek özür dileyip değişene kadar gerçekten ayrı yaşardım ne blöf yapıyorum ne de yazmak için yazaıyorum. Nitekim vrmuşluğumda var cıngar çıkartmışlığımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?