Bir işe girme gibi bir planın var mı yoksa öylesine bigün gidicem buralardan falan filan diye boş hayaller peşinde misin?ışe girmediğin halde gidebileceğin tek yer surat yapan ve geliri düşük ailenin yanıdır beğensen de beğenmesen de.Ailene tavır yap öncelikle bence. Beni bana şiddet uygulayan adamdan korumak yerine onun tarafını tuttuğunuz sürece sizinle aramız eskisi gibi olmıycak de. Burda herkesin sana anlatmaya çalıştığı işin anahtarının ailen olduğu ve eşinin onlardan özellikle babandan cesaret aldığı. Aileni hizaya sokmadığın sürece eşini yola getiremezsin. Yoksa çocuk gibi birgün başımı alıp gidicem buralardan diye hiçbir plana dayanmayan çocuksu hayaller kurmaya devam edersin.öyle yaptım diyelim,defol git dedi
ben neyapayım çıkıp gideyimmi.hı ailem beni hiçbirzaman dışarda bırakmaz ama
hergün onların suratlarını,çaresizliklerini çekmek zor gelir
gidemesem de tükürdüğümü yalarım,iğler tamamen onun eline geçer
öyle bir gün gelecek ama
ben işlerimi yoluna koyucam baktım düzelen birşey yok
ozaman ben gidiyorum dicem ve bu blöf olmayacak gerçekten gidicem...
SABIR..:lepi:
canım valla allah sabır versin seni çok ama çok iyi anlıyorum gitmek çözüm değil sakin hareket et yuvayı yıkmak çok kolay ama o yuvayı kurmak kolay değil bence sen kolay olanı seçme zor olanı seç ve eşinle aranı düzelt biraz alttan al ki oda hatasını anlasın susmak bazen en güzel cevaptır
biz kadınlar alttan almak zorundayız o senin eşin beyin çemkirmek çirkeflik yapmak bunlar çrkin şeyler
canım valla allah sabır versin seni çok ama çok iyi anlıyorum gitmek çözüm değil sakin hareket et yuvayı yıkmak çok kolay ama o yuvayı kurmak kolay değil bence sen kolay olanı seçme zor olanı seç ve eşinle aranı düzelt biraz alttan al ki oda hatasını anlasın susmak bazen en güzel cevaptır
biz kadınlar alttan almak zorundayız o senin eşin beyin çemkirmek çirkeflik yapmak bunlar çrkin şeyler
bende aynenöyle yapıyorum sakinleşmeye çalışıyorum,aklıma geldikçe umudum tükeniyo bu adam düzelmez diye
ama neyapayım biraz zıtlaşsam eminim daha ileri gider
birde ben artık kzımı düşünüyorum ,onun yanındada birçok olay yaşandı,ben kendimi kaybettim ve pencerenin önünde aldım soluğu birkeresinde
kızım çok korktu delirdi çocuk sanki çığlık çığlığa biran onun sesiyle kendime geldim
onu öyle korkmuş görünce'ne yapıyorum ben' dedim
oda hemen babamı çağırdı
babam gelince al bak kızın torununa ne yaptı dedi,ben ortada kendimden geçmiş bir halde ağlıyorum.konuşamıyorum,anlatamıyorum
babam ne yaptı bana geldi tükürdü allah seni kahretsin şu çocuğun haline bak dedi
eşimde çekti gitti
suçum neydi?her karıkocanın oturup konuşabileceği basit bir konuyu onunla konuşamamak
bende aynenöyle yapıyorum sakinleşmeye çalışıyorum,aklıma geldikçe umudum tükeniyo bu adam düzelmez diye
ama neyapayım biraz zıtlaşsam eminim daha ileri gider
birde ben artık kzımı düşünüyorum ,onun yanındada birçok olay yaşandı,ben kendimi kaybettim ve pencerenin önünde aldım soluğu birkeresinde
kızım çok korktu delirdi çocuk sanki çığlık çığlığa biran onun sesiyle kendime geldim
onu öyle korkmuş görünce'ne yapıyorum ben' dedim
oda hemen babamı çağırdı
babam gelince al bak kızın torununa ne yaptı dedi,ben ortada kendimden geçmiş bir halde ağlıyorum.konuşamıyorum,anlatamıyorum
babam ne yaptı bana geldi tükürdü allah seni kahretsin şu çocuğun haline bak dedieşimde çekti gitti
suçum neydi?her karıkocanın oturup konuşabileceği basit bir konuyu onunla konuşamamak
çokkk sinirlendimmmm..
senin o anında baban birde böyle yaptıı öylemi sen babanla hala çok severek ve isteyerek görüşüyormusun?? seni resmen çaresizliğe iten onlarr bunları yaşamana sebep onlar...
ben senin babanın yerinde olsaydım hemde bak kız halimle söylüyorumm alır o damadı kızımı bu hale nasıl getirdin ağzını burununu dağıtırdım onun..... birdaha camın kenarına gidicek kadar kim kötü oluyor görürdü o..
Allah sana böyle insanların iiçinde sabır versinnn
Yazıklar olsun öyle aileye gerçekten çok sinirlendim.
Dediğin gibi senin bir çocuğun var ve önce onu düşünmek zorundasın arkadaşım. Yazık kimbilir seni öyle görünce nasıl üzülmüştürKavga etmemek inatlaşmamak en uygun olan çözüm şuan. Yavaş yavaş kenara para atmaya çalış. Bir müddet daha bu şekilde dayanmaya çalışmalısın. Ve bence ona mutsuz olduğunu ve çok kırıldığını hissettirmeye çalış. Vicdanı rahatsız olsun. inşallah aklı başına gelir.
Bir işe girme gibi bir planın var mı yoksa öylesine bigün gidicem buralardan falan filan diye boş hayaller peşinde misin?İşe girmediğin halde gidebileceğin tek yer surat yapan ve geliri düşük ailenin yanıdır beğensen de beğenmesen de.Ailene tavır yap öncelikle bence. Beni bana şiddet uygulayan adamdan korumak yerine onun tarafını tuttuğunuz sürece sizinle aramız eskisi gibi olmıycak de. Burda herkesin sana anlatmaya çalıştığı işin anahtarının ailen olduğu ve eşinin onlardan özellikle babandan cesaret aldığı. Aileni hizaya sokmadığın sürece eşini yola getiremezsin. Yoksa çocuk gibi birgün başımı alıp gidicem buralardan diye hiçbir plana dayanmayan çocuksu hayaller kurmaya devam edersin.
Bence yuva yıkmak kolay falan değil. Hatta yuva yapmaktan daha da zor bence. Yoksa ilk vukuatında çeker giderdi bunu yapabilseydi bu kadar aşağılanmaya maruz da kalmayacaktı. Belki çoktan iş bulmuş çalışıyor, kendine güvenli bir kadın olacaktı.
Tugbis bende sana katilmiyorum "biz kadinlar altan almak zorundayiz" sebep?
erkegin morali bozulur isten gucten maddiyattan ailevi sorunlardan bunu anlarim ve kadin destek cikmasi gerek moral vermesi gerek ustune gitmemesi gerek bu tur durumlarda
ama erkek saygisizlik derecesine varan hareketlerde bulunur her sefer cemkirir bagirir saygisizlik ederse
kadinin bunu altan almasi icin ya cidden caresiz olmasi gerek yada gurursuz olmasi gerek!
hep kadinlar altan alir hep kadinlar idare eder ama erkegim benim dedigim olur evin reisiyim diye gezinen erkekler olur.. kadinlar neye fedakarlik yaparak golgede kalirlar? kadin olduklari icinmi? valla hic yazmasaydin daha iyiydi
Javelin umarim avrupada degilsin cunku orda nafaka, cocuk parasi, issizlik parasi ve ev konularinda cocuklu kadinlara yardimci oluyorlar belki kit kanaat geciniyor insanlar ama en azindan baslarinda bir dam ve yiyecek ekmekleri oluyor
maddi acidan rahatin daha onemliyse dur kocanla ama caresizleride oynama bence cunku elinde bir suru imkan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?