gerçekten çok güzel özetledin..çıkıcam sindiğim köşemden önce kendim sonra kızım içinesinin seni kaybetme duygusu kalmamis yani ben ne yaparsam yapayim o beni birakmaz fikrinde canim ona kaybetmenin ne oldugunu gostermelisin senin ondan istedigin an vazgecebilecegini gormeli is konusunda cok israrliyim lutfen biseyler yap bekleyerek hicbisey duzelmez en azindan disari cik ve nerede ne yapabilecegini arastir bi.boyle surekli aglayarak kahredip herseye tamam diyerek hayat gecermi seni gectim kizina boylemi ornek olacaksin sen.cocuk anne ve babasinin birbirini sevip sevmedigini anlamiyomu sence?herseyi senden ii gorup biliyo o.tabiki benim ilk secenegim bosanmak degil ama inan burada sorununu anlatip bi cikis yapmissin derdini anlat cozum bul korku hayati mahveder cik artik sindigin kosenden
zamanlarını ayırıpta cvp yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum
yanlız bişiy sorabilirmiym ,bazı arkadaşlar 'ben senin yerinde olsam onunburnundan getirdim' demiş
gerçekten nasıl yapardınız bunu? ben orada başka yapılacak hareket düşünemiyorum
mecazi anlamlarla değilde,gerçekten ne yapradınız?
sınırlı yapısı var demıssınız anahtarı sıze verdıgınde esınıze sadece gule gule demelıydınız..
yapısını bıle bıle ınatlasmamalıydınız..
ve anahtarı yzunuza ,atmak yerıne elınıze sertce vermıs olabılırmı?..
aynen katılıyorum. sakın ama sakın inatlaşma arkadaşım. gizliden gizliye boşanma yollarını mı araştırırsın, yok ailenle anlaşmaya mı çalışırsın ayrılmak için. yap birşeyler... ama asla eşinle inatlaşma.. herkesin içinde, kardeşinin yanında suratına anahtar atan, allah korusun biraz dikleşsen ağız burun dağıtır. madem şiddete meğilli bir yapısı var sen kendi işlerini yoluna koyana kadar suyuna git..
klavye başında yazmak kolaydır, allah insanın başına getirmesin... burdan gaz vermek gibi olmaz...
sınırlı yapısı var demıssınız anahtarı sıze verdıgınde esınıze sadece gule gule demelıydınız..
yapısını bıle bıle ınatlasmamalıydınız..
ve anahtarı yzunuza ,atmak yerıne elınıze sertce vermıs olabılırmı?..
hepiniz ayrı bir tripsiniz derken, ailesiyle sizin arasında kaldığını belirtmiş sanırım. neden o kadar arada kalıyor? acil b durum filan mı vardı gitmesi gerekti?
eşinizin şuan tutumu nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?