kafama cok taktım bisey olmus mudur :((

Takanlar vajina girişiyle solta girişini bilemiycek kadar salak olabilirlermi bencede tahriştendir o kanama. çokta korkuyorsan bayan bir jinekoloğa gidin korkunuzu anlatın oda kadın nasıl olsa seni anlıyacaktır bir yerede kaydetmez merak etme eğer bişey olduysa siz isterseniz yırtılma sebebini yazabilir siz istemezseniz onuda yapmaz ama ben bir şey olduğunu sanmıyorum

Sorun başka bişey gibi geldi bana. Yani o hastanede çalışan sağlıkçılar gerizekalı değilse böyle bişey sözkonusu bile değildir. Ayrıca azıcık okuyun bilinçlenin. Evlilik namus o kan değildir. Sen ne kadar üstüne titrersen karşıdaki de okadar önemser bu konuyu. Her haltı yemek kişiye kalmış bişey diyemem. Ama yeter artık bedeninizi namuslu kılacağınıza birazda beyninizi kalbinizi namuslu iffetli kılın. Oradaki zarlara bişey olmasın asıl önemli olan bu.
Ailem biliyr da 8 sene gecti üstünden yarın öbür gün evlrnrsem kan gelmezse ne dicem inanmazsa

Ailem biliyr da 8 sene gecti üstünden yarın öbür gün evlrnrsem kan gelmezse ne dicem inanmazsa
Vah vah ya kan gelmedi diye seni bosarsa ya töre devreye girerse Başka bir şey mi oldu ? Ondan mi bu telaş ? Ailen durumu biliyorsa korkmana gerek yokki. Biriyle bir şey yasamadiysan bakiresindir,bitti. 2 damla kan seni masumda yapmaz kotude yapmaz. Ayrıca bu devirde kanla filan bekaret ölçen erkek kaldı mı yahu ? Hala var mı öyle sazanlar

Allah aşkına ya seninle evlenecek adam kızlık zarı içinmi evlenecek çarşafı kavanoza koyup onu seyredersiniz bir ömür bu konudan önce kendine değer vermen var sevgi var güven var anlaşmak var çarşaf izlemek değil öte yandan bir aç bak bakalım esnek zar neymiş
Aç bak bakalım kızlık zarının vücuttaki görevi neymiş
Adam seni babanın evine yollamasın sonra bu zihniyetli adamla evleneceğini düşünüp şimdiden endişe etmeye başladıysan daha çok kadınlar aşağı görülür

Açık yazıyorum çiş yaptığın yer ile cinsel birleşim yeri farklı yani bir şey olmasi imkansız tahriş olmuştur o kan ondandir

Hahahaha hiç gulecegim yok tu kız canım sen ilişkiye girdin de kulp mu arıyorsun
Hayr öyle bisy olmadı annemlerde telaş olmstu o zamanlar üstünden cok zaman gecti herkes unuttu ben hariç geçenlerde arkadsmın kızı düşmüş kan gelms orasından kızlığı bozldu diye konsrken bu yaşadığım olayı tekrar hatırladım kan gelmezse evlennce ne yaparm bilmiyorum siz bile inanmıyorsnz

20li yaslarin basinda en kotu ihtimallde ortaokul ve lisede biyoloji dersi okumus genc bir kizin vucuduna bu kadar yabanci olmasi acikcasi beni uzdu, ve daha da uzucu olani boyle baslayan yolun gidisatinin vajinusmusa varmasi...

bakire olmasaniz ne yazar? ne zannediyorsunuz bekaret kayboldugunda olukla kan geldigini mi? dunyada kac tane esnek kizlik zari olan kadin var biliyor musunuz? ve hatta bekareti dogumda yirtilan... lutfen boyle dusunceler ile kendinize eziyet etmekten vazgecin. ama cok arzu ediyorsaniz bir jinekologa gidin.

İdrar yolu ve ve vulva (yani hymenin olduğu yol) farklıdır.
İnternetten araştırın biraz.
Muhtemelen sondanın tahriş etmesinden dolayı kanamanız olmuştur.
Ha illa rahat edeyim derseniz annenizi de alın gidin doktora. Ne de olsa onlar da panik olmuş zamanında. Saklayacak ya da utanacak bir şey yok.

Ya ne saçma benim kızım olsa ve düşse kanama kizliktan mi diye korkmam kanama canını yaktımi olur ilk aklıma gelen acaba iç kanama falan mı diye doktora koşarim bu je ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…