- Konu Sahibi hayatbubellimiolur
-
Ailem biliyr da 8 sene gecti üstünden yarın öbür gün evlrnrsem kan gelmezse ne dicem inanmazsa
Vah vah ya kan gelmedi diye seni bosarsa ya töre devreye girerseAilem biliyr da 8 sene gecti üstünden yarın öbür gün evlrnrsem kan gelmezse ne dicem inanmazsa
Hahahaha hiç gulecegim yok tu kızİkisinin yerş farklıyms bende baktım ama ya takan kişi ilk vajina ma soktuysa yanlıs taktıysa o sekilde bozuldysa kan gelmsti cünkü(
Hayr öyle bisy olmadı annemlerde telaş olmstu o zamanlar üstünden cok zaman gecti herkes unuttu ben hariç geçenlerde arkadsmın kızı düşmüş kan gelms orasından kızlığı bozldu diye konsrken bu yaşadığım olayı tekrar hatırladım kan gelmezse evlennce ne yaparm bilmiyorumHahahaha hiç gulecegim yok tu kızcanım sen ilişkiye girdin de kulp mu arıyorsun
Kızlar cok kötüyüm aglıyorum ne olur birsy söyleyin küçükken ameliyat olmuştum idrar yoluna sonda takmışlardı çıkarırken cok acımıştı sonrada iki üç gün kan geldi acaba kızlık zarım bozulmuş mudur o zamanlar annemler panik olmstu ama aradan 8 sene gecti 13 yasında falandm kafama cok takıyorum lütfen bilgisi olan yorum yapsn
Ya ne saçma benim kızım olsa ve düşse kanama kizliktan mi diye korkmam kanama canını yaktımi olur ilk aklıma gelen acaba iç kanama falan mı diye doktora koşarim bu je yaHayr öyle bisy olmadı annemlerde telaş olmstu o zamanlar üstünden cok zaman gecti herkes unuttu ben hariç geçenlerde arkadsmın kızı düşmüş kan gelms orasından kızlığı bozldu diye konsrken bu yaşadığım olayı tekrar hatırladım kan gelmezse evlennce ne yaparm bilmiyorumsiz bile inanmıyorsnz
Görüstğm biri var ve ciddiyiz bsy olduysa ona nasıl acıklarm blmyrm kendisi muhafazakar zaten cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?