- Konu Sahibi hayatbubellimiolur
-
Cünkü ilk kez.ciddi görstğm biri var ve su an aklımı kırcalmaya basladı ilerisi içinBenim anlamadigim ustunden 8 sene gecmis dun olmus gibi niye agliyosun,
Ya ne saçma benim kızım olsa ve düşse kanama kizliktan mi diye korkmam kanama canını yaktımi olur ilk aklıma gelen acaba iç kanama falan mı diye doktora koşarim bu je ya
Hunharca guldumKulak zarı transferi ameliyatı olabilirsin.
Görüstğm biri var ve ciddiyiz bsy olduysa ona nasıl acıklarm blmyrm kendisi muhafazakar zaten cok korkuyorum
Tüyleri diken diken oldu ya bu yapı ile bu toplum düzelmezOlur mu hiç.
İç kanaması olması, zarın yerinde kalmasının yanında çok önemsiz.
İç kanamadan en fazla ölür. Mazallah öbür türlüyse gerdek gecesi damada ne derler.
Bu sacma zar için kadını evlendıgı gece rezıl edıp anasınınn evıne gönderen ,yıllarca o damgası vurup işkence eden ve o erkege muhtac olarsk yasayan gıcsuz kadınlarımız var.Bir kadinin kendi vücüdünü bilmemesi ne kadar aci birsey. Ve kani bir delil olarak görüp ve göstermek istemesi hatta daha aci birsey. Üzüldüm acikcasi
Evet bende böyle korkuyorum çocuk ken 14 yaslarındaydım sanırım benım de ıc camasırım da boyle bır kan kekesı vardı annem bu ne dıye sordu bende korkudan kaşıdım ondan oldu defım halbu kı hıç kaşımadım hala neden o kan lekesı oldu merak ederım kendı kendıne mı yırtıldı acaba bıkac yıl öncesı gene aynı kan lekesı gelmiş camasırım da gordum.Malesef kızlar toplumda bu önemseniyoryoksa bende bu kadr takmam kafama ama kocam bunu sorun ederse ne cvp veririm bide. Hic kimseyle bisy yasamadan böyle bi iftiraya uğrarsam cok korkuyrm
Fantezi dünyanıza hayran kalmamak elde değil!İkisinin yerş farklıyms bende baktım ama ya takan kişi ilk vajina ma soktuysa yanlıs taktıysa o sekilde bozuldysa kan gelmsti cünkü(
Bu sacma zar için kadını evlendıgı gece rezıl edıp anasınınn evıne gönderen ,yıllarca o damgası vurup işkence eden ve o erkege muhtac olarsk yasayan gıcsuz kadınlarımız var.
Görüstğm biri var ve ciddiyiz bsy olduysa ona nasıl acıklarm blmyrm kendisi muhafazakar zaten cok korkuyorum
Ya ne saçma benim kızım olsa ve düşse kanama kizliktan mi diye korkmam kanama canını yaktımi olur ilk aklıma gelen acaba iç kanama falan mı diye doktora koşarim bu je ya
OHA ya şaka mi bu ya oğlum var ve ileride ona bir kadının numusunun bir zar ile olculmedigini anlatacağım hayret bir şey yaAa sen burda acilan konudan haberdar degilsin sanirim. 6-7 aylik kiz cocugu ani bir sekilde yalnis ana kucagina oturtulmus ve annesi gelip burda konu acmisti "acaba kizimin zari bozuldumu" diye.
Aklima geldiginde halen sinirleniyorum!!
Aa sen burda acilan konudan haberdar degilsin sanirim. 6-7 aylik kiz cocugu ani bir sekilde yalnis ana kucagina oturtulmus ve annesi gelip burda konu acmisti "acaba kizimin zari bozuldumu" diye.
Aklima geldiginde halen sinirleniyorum!!
Kızlar cok kötüyüm aglıyorum ne olur birsy söyleyin küçükken ameliyat olmuştum idrar yoluna sonda takmışlardı çıkarırken cok acımıştı sonrada iki üç gün kan geldi acaba kızlık zarım bozulmuş mudur o zamanlar annemler panik olmstu ama aradan 8 sene gecti 13 yasında falandm kafama cok takıyorum lütfen bilgisi olan yorum yapsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?