kafama cok taktım bisey olmus mudur :((

Ya ne saçma benim kızım olsa ve düşse kanama kizliktan mi diye korkmam kanama canını yaktımi olur ilk aklıma gelen acaba iç kanama falan mı diye doktora koşarim bu je ya

Olur mu hiç.
İç kanaması olması, zarın yerinde kalmasının yanında çok önemsiz.
İç kanamadan en fazla ölür. Mazallah öbür türlüyse gerdek gecesi damada ne derler.

Görüstğm biri var ve ciddiyiz bsy olduysa ona nasıl acıklarm blmyrm kendisi muhafazakar zaten cok korkuyorum

guzel kardesim bakire olan ama zari bulunmayan bir disi ile bakire olmayan ama ne hikmet zari bulunan bir disinin muhabbet ortami icerisinde zaten tavirlari farkli olacagindan merak etme bir sey aciklamana hacet kalmaz.

Olur mu hiç.
İç kanaması olması, zarın yerinde kalmasının yanında çok önemsiz.
İç kanamadan en fazla ölür. Mazallah öbür türlüyse gerdek gecesi damada ne derler.
Tüyleri diken diken oldu ya bu yapı ile bu toplum düzelmez
Ben öyle damadı oyarim ya daha 6 yaşındaki komşumuz un kızı geçenlerde oyunda çok hoplarsam kızlık bozulurmus annem dedi deyince dumura uğradım ya

Bir kadinin kendi vücüdünü bilmemesi ne kadar aci birsey. Ve kani bir delil olarak görüp ve göstermek istemesi hatta daha aci birsey. Üzüldüm acikcasi
Bu sacma zar için kadını evlendıgı gece rezıl edıp anasınınn evıne gönderen ,yıllarca o damgası vurup işkence eden ve o erkege muhtac olarsk yasayan gıcsuz kadınlarımız var.

Malesef kızlar toplumda bu önemseniyor yoksa bende bu kadr takmam kafama ama kocam bunu sorun ederse ne cvp veririm bide. Hic kimseyle bisy yasamadan böyle bi iftiraya uğrarsam cok korkuyrm

Malesef kızlar toplumda bu önemseniyor yoksa bende bu kadr takmam kafama ama kocam bunu sorun ederse ne cvp veririm bide. Hic kimseyle bisy yasamadan böyle bi iftiraya uğrarsam cok korkuyrm
Evet bende böyle korkuyorum çocuk ken 14 yaslarındaydım sanırım benım de ıc camasırım da boyle bır kan kekesı vardı annem bu ne dıye sordu bende korkudan kaşıdım ondan oldu defım halbu kı hıç kaşımadım hala neden o kan lekesı oldu merak ederım kendı kendıne mı yırtıldı acaba bıkac yıl öncesı gene aynı kan lekesı gelmiş camasırım da gordum.

İkisinin yerş farklıyms bende baktım ama ya takan kişi ilk vajina ma soktuysa yanlıs taktıysa o sekilde bozuldysa kan gelmsti cünkü(
Fantezi dünyanıza hayran kalmamak elde değil!
O dediğinin olması için, sondayı takmadan önce hemşireye ana avrat küfredip, şahsına da hakaretler yağdırmanız gerekir heralde. Çünkü bahsettiğin şeyi stajer bile yapmaz. Göz var nizam var.

Bu sacma zar için kadını evlendıgı gece rezıl edıp anasınınn evıne gönderen ,yıllarca o damgası vurup işkence eden ve o erkege muhtac olarsk yasayan gıcsuz kadınlarımız var.

Evet, ama o kiro, maco erkegi bilerek isteyen kizlarimizda var. Nisan döneminde hersey belli olmasina ragmen, yine o kisiden vazgecmiyorlar "tamam, kadinlari asagliyor, ama cook sefiyioom yaa" mantigi var.

Bunun yani sira bide diger kadinlari sövüp, kendini kanitlamaya seven, hatta bayilan hemcinslerimiz var. Bir erkek "eski kiz arkadaslarim hepsi or...uydu. Seni ayrisin, bakiresin bir sefer" gibi gibi laflar ettiginde hemcinslerimin beynine "uzaklas bu sapiktan" mesaji gitmiyor "aayyy beni ne ne kadar cok seviyor, ben cidden özelim yaa, o diger gezen tozan azgin kizlar gibi degilim elbette yaa" mesaji gidiyor.

Burda böyle bircok konu var. Hemcinslerimiz her zaman caresiz, muhtac degil yani. Göz göre göre, kendi izdirapina dogru gidiyorlar. Bu yetmezmis gibi bide sonrada "eh napalim, kader iste, buda benim imtahanim" gibi laflar cikiyor. Hay senin kaderinede...diyesim geliyor..

Ya ne saçma benim kızım olsa ve düşse kanama kizliktan mi diye korkmam kanama canını yaktımi olur ilk aklıma gelen acaba iç kanama falan mı diye doktora koşarim bu je ya

Aa sen burda acilan konudan haberdar degilsin sanirim. 6-7 aylik kiz cocugu ani bir sekilde yalnis ana kucagina oturtulmus ve annesi gelip burda konu acmisti "acaba kizimin zari bozuldumu" diye.

Aklima geldiginde halen sinirleniyorum!!

Ahh ahh sonra takılan yer nere kızlık zarının olduğu yer nree... takılma yani alakasız. Ailende dr a sormayı deneseymıs keske. Böbrek tası kırma ameliyatı oldu bi yakınım genç kız idrar yolundan girdiler.bi kaç gün kan geliyor..

Aa sen burda acilan konudan haberdar degilsin sanirim. 6-7 aylik kiz cocugu ani bir sekilde yalnis ana kucagina oturtulmus ve annesi gelip burda konu acmisti "acaba kizimin zari bozuldumu" diye.

OHA ya şaka mi bu ya oğlum var ve ileride ona bir kadının numusunun bir zar ile olculmedigini anlatacağım hayret bir şey ya

Ayy o konuyu bende hatırlıyorum, sabah sabah sinir geldi bak Benimde kızımda doğduktan sonra vajina tıkanıklığı oluştu. Çocuk cerrahı jel ile açıyordu, ama sonra tekrar kapanıyordu. Bir gün yine kontrole gittik bayan doktor jel ile açmam gerek dedi. İşlemi yaparken kızım ağlamaya başlayınca "korkmayın kızlık zarına birşey olmaz" dediğini duydum doktorun. Kan beynime sıçradı o an, olup olmamasının bir önemi yok zaten, dedim.Çocuğu giydirdim bir daha da götürmedim. 2-3 aylık bebek var orada benim korkumun kızlık zarı olduğunu düşünecek kadar sığ beyinli doktora ne gideceğim ki...

Yavv deli misiniz divane misiniz . bi kendine gel yav.kadinsin sen bari zar deme allah askina.damgali essek misin sen elalemin adamlarina kizligini kanitlama ihtiyaci duyuyon.illa bi yerim namuslu olsun diyosan yavrum beynindeki zari koru.onu s..mesinler.

Neden takılıyorsun bu gibi durumlara
Olsa ne olur olmazsa ne olur siz kendinizi biliyorsunuz zaten
Karşı tarafa bir açıklama gereğide duymayın zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…