- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.175
- 798
- Konu Sahibi hayatbubellimiolur
-
Idrar yolu ve zar ne alaka?Kızlar cok kötüyüm aglıyorum ne olur birsy söyleyin küçükken ameliyat olmuştum idrar yoluna sonda takmışlardı çıkarırken cok acımıştı sonrada iki üç gün kan geldi acaba kızlık zarım bozulmuş mudur o zamanlar annemler panik olmstu ama aradan 8 sene gecti 13 yasında falandm kafama cok takıyorum lütfen bilgisi olan yorum yapsn
çok canım kayıtlara falan geçmez.rahat ol git kafan rahat olsun.bence sonda uzun süre kaldıysa muhtemelen orayı tahriş etmiştir.o yüzden kanama olmuştur kanımcaDoktora gidersem kayıtlara falan gecer mi korkyrm sonra yanls anlaslır diye
Sevgilinden bu yuzden ayrilmayi dusundun? Hayat gorusunu gozden gecir bence bu konuya kafa yorana kadar...Kızlar hepinize cok tesekkur ederim allah razı olsun içimi öyle rahatlattnz ki sırf bu yüzden konustuğm kişiden ayrılmayı bile düsündm saolun tekrar
Banada aynı yaşlarda sonda takılmıştı o idrar yolundan geçip mesaneye ulaşıyo kızlık zarının yakınından bile geçmiyo :) yanlış anlama ama biraz komik
Ben kafama cok takarmBanada aynı yaşlarda sonda takılmıştı o idrar yolundan geçip mesaneye ulaşıyo kızlık zarının yakınından bile geçmiyo :) yanlış anlama ama biraz komik
Evet ben evliyim. Zaten sonda incecik bi şey canım kızlık zarına o kadar kolay zarar gelmez küçük yaşta evlenenlerin kızlığı bozulmadığı bile oluyo bilmem anlatabildim miBen kafama cok takarmpeki siz evli misiniz yani bisy olmamstr demi kanı görnce cok korktm
İkisinin yerş farklıyms bende baktım ama ya takan kişi ilk vajina ma soktuysa yanlıs taktıysa o sekilde bozuldysa kan gelmsti cünkü(
Bende anksiyete var yüksek derecede kafamdan en kötü seyleri düsünüyorum hepgerçekten böyle birseyin mümkün olduğunu mu dusunuyorsunuz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?