kafama cok taktım bisey olmus mudur :((

arkadaşım bekaretin önemli olmasına ben takılmıyorum, benim için de önemlidir.

ama bekaret kızlık zarı demek değildir ki.

senin durumunda muhtemelen tahriş sebebiyle kan gelmiştir, bir doktora görünüp bunu teyit edebilirsin.

ama oldu da oldu diyelim, yanlışlıkla bir şekilde kızlık zarı hasar gördü, evleneceğin adama buraya yazdığını anlattığında sana inanmıyorsa eğer, demek ki o kişiden ne köy olur ne kasaba. önemli olan doğru kişiyi bulmaksa bu konu da turnusol olabilir.
canını asla sıkma.

İdrar yapılan yerle diğer yer farklı sanmıyorum bişey olduğunu ama için rahat etcekse dr git, kafana takp üzlme canm sonuçta sağlk için yapılms bi müdahale

valla biraz tuaf geldi anlattıkların eminsin dimi sondadan soruosun kaldı ki sonda herkese takılabilio boyle bir etkisi olduğunu sanmıorum normal bir durum kan olması sonuçta tahriş etmiş olabilir özel bir doktora gidip sorabilirsin bunu oraya bekaret kontrolu yazacak diil bu şüphe ile yaşama zaten yazsa bile sisteme girse bile bunu göremezki başka kişiler neden kadın doğuma gittin die sorarlarsa adetlerim düzensizdi ondan dersin......

Idrar yolu ve zar ne alaka?

Babam dahil ailemin çoğu doktor. Bir kız çocuğu olarak küçük yaştan itibaren senelerce at bindim, paten tepelerinde gezdim düştüm kalktım, salıncaklardan atladım, teknelerin ikinci katından denize atlaya atlaya tatiller geçirdim.

Öyle "ay düştü kesin gitti zar vah vaah"lara pabuç bırakmayın gözünüzü seveyim.

Sonda ile vajinanın da alakası yok.

Babam dahil ailemin çoğu doktor. Bir kız çocuğu olarak küçük yaştan itibaren senelerce at bindim, paten tepelerinde gezdim düştüm kalktım, salıncaklardan atladım, teknelerin ikinci katından denize atlaya atlaya tatiller geçirdim.

Öyle "ay düştü kesin gitti zar vah vaah"lara pabuç bırakmayın gözünüzü seveyim.

Sonda ile vajinanın da alakası yok.

Kızlar hepinize cok tesekkur ederim allah razı olsun içimi öyle rahatlattnz ki sırf bu yüzden konustuğm kişiden ayrılmayı bile düsündm saolun tekrar
Sevgilinden bu yuzden ayrilmayi dusundun? Hayat gorusunu gozden gecir bence bu konuya kafa yorana kadar...

Banada aynı yaşlarda sonda takılmıştı o idrar yolundan geçip mesaneye ulaşıyo kızlık zarının yakınından bile geçmiyo :) yanlış anlama ama biraz komik
Banada aynı yaşlarda sonda takılmıştı o idrar yolundan geçip mesaneye ulaşıyo kızlık zarının yakınından bile geçmiyo :) yanlış anlama ama biraz komik
Ben kafama cok takarm peki siz evli misiniz yani bisy olmamstr demi kanı görnce cok korktm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…