- 14 Eylül 2020
- 135
- 92
- 48
- Konu Sahibi _Feslegen_
-
Yasak mı ? Tolincigim...Neden sürekli konu actiginiza takılabilir
Peki sizce ne yapılabilir bu durumda ?Hiç vermek istemediğim bir cevap vericem. Buna takılabilirler. Ebeveyn olmak istiyor olabilirler. Yani bi yaştan sonra vasat giden bir hayatta bir yasama gayesi oluyor çocuk. Ve biz toplumumuzdan da hep böyle gördük bunun dışında bir beyin çok zor.
Ha şunu düsünmemeleri onların eksikliği olur her iki tarafta aşırı üremeye musait durumdayken bile bazen hangi yardımcı teknik denenirse denensin olmuyor. Nasibe de inanmak lazım.
Yooo değil beleşYasak mı ? Tolincigim...
Sanırım istisna beyin denk gelsin diye dua edilebilir.Peki sizce ne yapılabilir bu durumda ?
Tabiki takılmaz ve maneviyatı yüksek olan bir insan daha ümitli olur Allah’ın o evliliğin sonunda ayrılık olduğu İçin sizi sevdiğinden bir çocuk nasip etmediğini de düşünür..Arkadaşlar 9 sene kötü giden bir evliligin sonunda şükür ki boşandım.
Bu süreçte çocukta istedim ama karşı tarafın saglık sorunları vardı ve olmadı,
İyiki olmamış diyorum şimdi,Her şerde bir hayır varmış...
Biraz benim herşeyi kafama takan bir yapım var,
En son ki tanışmamda da tanıştıgım kişi yüzünden birşeyler kafama takıldı..
Neden bu kadar sene çocugum olmadıgını sordu,
Bende saglık sorunu vardı dedim karşı tarafın..
Velhasıl kelam bu kişiyle ilerleyemedik ama şimdi düşünüyorum insanlar benim çocugum olmadıgını düşünüyor olabilir ki olmayadabilirdi,
olmayadabilir Allahın takdiri,
Eger biri beni ben oldugum için severse bunlara takılmaz degilmi ?
O zaman bekleme yapma devam et...Yooo değil beleş
Teşekkür ederim...Tabiki takılmaz ve maneviyatı yüksek olan bir insan daha ümitli olur Allah’ın o evliliğin sonunda ayrılık olduğu İçin sizi sevdiğinden bir çocuk nasip etmediğini de düşünür..
Kolay değil izlerin hemen silinmesi kalıntılar olur maalesefTeşekkür ederim...
Boşandım kurtuldum mutluyum ama çilesi bitmedi...
Sadece izler kalsa birde gelecegimide etkiliyor görüldügü gibi..Kolay değil izlerin hemen silinmesi kalıntılar olur maalesef
Kimse 10 sene cocuk yapmak istemedigimize inanmaz sanırım..Bosver takilma bunlara. Cocuk yapmak istemiyordum o zamanlar de gec. Birsey de soylemek zorunda degilsin. Ayrica cok da onemli degil. Ozgurlugunun keyfini cikart.
TabiiO zaman bekleme yapma devam et...
Ben 8 sene yapmak istemedim ve yapmadim. Sonra yaptim, kimse yadirgamaz. Ustelik bir saglik sorunundan bahsediyorsunuz. Acikcasi bana gore ayrildiginiz kisinin arkasindan ona ozel bir seyi kimseyle paylasamazsiniz. Bu evlilik suresince ikinizin arasinda ve sadece ikinizi ilgilendiren bir konuyduKimse 10 sene cocuk yapmak istemedigimize inanmaz sanırım..
Allah başka dert vermesin. Kadın doğuma gidin gebe kalmakta hiçbir sorun yoktur yazısı alıp imzalatip tanıştığınız insanlara gösterinArkadaşlar 9 sene kötü giden bir evliligin sonunda şükür ki boşandım.
Bu süreçte çocukta istedim ama karşı tarafın saglık sorunları vardı ve olmadı,
İyiki olmamış diyorum şimdi,Her şerde bir hayır varmış...
Biraz benim herşeyi kafama takan bir yapım var,
En son ki tanışmamda da tanıştıgım kişi yüzünden birşeyler kafama takıldı..
Neden bu kadar sene çocugum olmadıgını sordu,
Bende saglık sorunu vardı dedim karşı tarafın..
Velhasıl kelam bu kişiyle ilerleyemedik ama şimdi düşünüyorum insanlar benim çocugum olmadıgını düşünüyor olabilir ki olmayadabilirdi,
olmayadabilir Allahın takdiri,
Eger biri beni ben oldugum için severse bunlara takılmaz degilmi ?
Çevre farkı belkide.. Bilmiyorum nasıl davranacagımı,Ben 8 sene yapmak istemedim ve yapmadim. Sonra yaptim, kimse yadirgamaz. Ustelik bir saglik sorunundan bahsediyorsunuz. Acikcasi bana gore ayrildiginiz kisinin arkasindan ona ozel bir seyi kimseyle paylasamazsiniz. Bu evlilik suresince ikinizin arasinda ve sadece ikinizi ilgilendiren bir konuydu
Bu hakka sahip degil demedim ki,Adam cocugu olsun istiyorsa ve benim sorunum varsa benimle evlenmeme hakkına sahip.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?