- 14 Eylül 2020
- 135
- 92
- 48
- Konu Sahibi _Feslegen_
-
Şimdide kafama yeni bişey takıldı sizin sayenizdeİnanarak ezberleyin ama, yalani soylerken buna ilk sizin inanmaniz gerekiyor
Lutfen obsesyona donmesin bu is, yatip uyumaya ne dersinizŞimdide kafama yeni bişey takıldı sizin sayenizde
Acaba karşı taraf sorunlu dedim diye açık verdim diyemi gitti bu adam diyecegimde onu düşünen adam aynı soruyu 2.kez sormazdı sanırım ilkinde nasip olmadı demişim tekrar neyi sorguluyorsun sinir..
3 gündür uyanacagım o pırıl güne de hala yeni şeyler üretiyorum..Lutfen obsesyona donmesin bu is, yatip uyumaya ne dersinizYepyeni piril piril bir gune uyanirsiniz hem
Sizin uykunuz ve siz o densiz adamdan daha degerli degilsiniz. Biri gider biri gelir, iyi uykular3 gündür uyanacagım o pırıl güne de hala yeni şeyler üretiyorum..
Haklısınızda,Sizin uykunuz ve siz o densiz adamdan daha degerli degilsiniz. Biri gider biri gelir, iyi uykular
Benim tavrımda söylediklerimde anlaşılmayacak birşey yok degilmi ?Yeni tanışma evresinde mutlaka gelecek sorudur bu. “Çocuğunuz var mı? Yoksa neden 9 yılda yapmadınız?” Zaten siz bunun sebebini karşı tarafa izah ediyorsunuz anlaşılmayacak bir durum yok aslında. Kafaya takan olursa da sizinle ilgili duyguları yeterince yoğun değildir bunu kendine bahane yapıyordur.
Karşı tarafın sağlık sorunu vardı demişsiniz daha ne kadar net olunabilirki? Hala aklında soru işareti kalıyorsa size güvenmiyordur. Yada yeterince ısınamamıştır bahane arıyordur.Benim tavrımda söylediklerimde anlaşılmayacak birşey yok degilmi ?
Zaten toplam 10 günlük bir tanışıklık,Karşı tarafın sağlık sorunu vardı demişsiniz daha ne kadar net olunabilirki? Hala aklında soru işareti kalıyorsa size güvenmiyordur. Yada yeterince ısınamamıştır bahane arıyordur.
Kendi bilir takılmayın. Hayırlısı olsun. O olmaz başkası olur.Zaten toplam 10 günlük bir tanışıklık,
Güvenmeyebilir ama benide tanımaya çalışmadı zamanla anlardı o zaman
Teşekkür ederimKendi bilir takılmayın. Hayırlısı olsun. O olmaz başkası olur.
Niye? Tercih meselesi.Kimse 10 sene cocuk yapmak istemedigimize inanmaz sanırım..
Bilmiyorum ki çevremden kaynaklı sanırım...Niye? Tercih meselesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?