evetMeltemle aynı bölümden misiniz?
ne bileyim kızın başarısından dolayı mı acaba herşeyi güzel geldi gözüneKv ÖSYM başkanı mı? Dereceyi ne yapacakmış?
Size memuriyet mi verecekmiş?
Kafaya takmayın. Değ-mez.
peki kv tanışınca ısınır mı bana, sevgilim hep annem tanıyınca bayılacak sana eminim ben annemi tanıyorum falan diyoGayet normal hissettikleriniz şuan. Ama hiç kafaya takmayın geçer yakında bu hisler
Kv dediklerinden kim olsa rahatsız olurdu
Kızın başarısı= Dolgun maaşne bileyim kızın başarısından dolayı mı acaba herşeyi güzel geldi gözüne
annesine çok düşkün ama bana da öyle. olgun biri, annesini de beni de kimseye ezdirmez. bizde anlaşırsak annesiyle inşallah sorun olmazOğlu seni beğendikten sonra kayınvalide beğense ne beğenmese ne? Beğenen beğenmiş.
Sevgiliniz ana kuzularından değil de büyümüş normal bir insansa sorun etmeye bile değmez.
Çok iyimsersiniz. Ama anneye düşkün bir erkek ve oğluna kız beğenemeyen seçici bir kayınvalide. Kolaylıklar diliyorum...annesine çok düşkün ama bana da öyle. olgun biri, annesini de beni de kimseye ezdirmez. bizde anlaşırsak annesiyle inşallah sorun olmaz
peki kv tanışınca ısınır mı bana, sevgilim hep annem tanıyınca bayılacak sana eminim ben annemi tanıyorum falan diyo
çok haklısınız. sevgilimin bir anlık gafletle ve takılmayacağımı düşünerek anlattığına eminim aslında. laf taşımayı adet edinmiş biri değildir. o kızla alakalı da ben kednimi birileriyle kıyaslayan, birilerini sürekli kıskanan, çirkef biri değilim. öylelerini de sevmem. ama beni kıyasladıkları için ister istemez bende kendimi kıyaslamaya başladım galiba. ama söyledikleriniz içimi biraz rahatlattı..Laf taşıyan insanları hiç sevmem. Hele ki durumu iyice ölçüp tartmadan konuşanı. Sevgilin bu konuda biraz kendini geliştirmesi lazim. Ve kıskanman da hoşuna gider. Kıza gelince: Bazen durumu olduğu gibi kabul etmek lazım. Kız senden güzelse, boylu poslu akilli ise bunda kıskanacak bir durum yok. Dünyada bizden daha güzel daha akıllı yüzbinlerce insan gezince bunu kıskanmak sizi boş yerden tüketir. Ve güzellik de geçici birşeydir.
Bizim köyden size bir olayı anlatiyim. Bizim köyde bir ailenin iki tane kızı vardi. Küçük olan çok güzeldi ve bir sürü insan istemeye gelirmis. Ablası onun kadar güzel olmadığı için isteyen pek yokmuş. Bir gün bir aile gelmiş. Oğulları başka köyde öğretmen. Küçük kızı istemişler. Kızın ailesi de vermiş bu sefer kızı. Düğün günü aile gelini almaya gelmiş. Köyden gelini alıp yola çıkmışlar. Mola vermişler bir yerde.gelinde nefes alsın diye duvak açılmış. Ne görsünler: Gelin olarak karşılarında küçük kardeş değilde (onu istemişlerdi) ablası vardi. Bunu fark eden damat adayı kızı ama geri götürmedi. Düğün yapıldı. Ve aile bu kızın gelinleri olmasına sonra seviniyormus. Eside "iyiki seni vermişler" diyormuş daha hala seneler sonra. Bu dünyada herşey dış güzellik değildir. Kayınvalide adayınız da biraz boş konuşmuş. Ama önemli olan sizin ve sevgilinizin anlaşması. Baktınız kayınvalide size de karşı böyle laflar ediyor o zaman hiç cekinmeden yerine oturdun. Bence su "En güzel kız benim oğluma layık kafası" hiç tamamen ortadam kalkmayacak
sevgilim kadınları yeterince iyi tanımıyor demekki.. bir de şöyle bir şey var. fevri biri değilimdir, sakin bir yapıdayım, buna güvenerek takmayacağımı düşündü bence..Burada sorun edeceğiniz tek kısım sevgilinizin annesi bu tutumu şuan sevgiliniz sizi korumus gayet normal de bakalım ilerde ne olacak?
Bu anne bu tutuma devam ederse zor olacak gibi
ki siz de iki lafa bunları hissediyorsanız kendinizi sevdirmek istiyorsunuz tamam bu da normal
ama kimse kimseyi sevmek zorunda değil önce bu
Ve daha ne olacağı belli olmayan insanlar ve olaylar için şimdiden strese girmeyin bekleyin gözlemleyin
ben olsam bu olayı sevgilimin annesi başlığı adı altında kafaya atardım
ayrıca özgüven bu kadar kolay yıkılmamalı güçlü olun
Burada çok ilginç olayın sevgilinin bu olayı anlatması bir de bana bu mantıksız geldi
Çünkü erkekler bilir ki kadınlar pek unutan varlıklar değildir
Hatta bu olayları saklama eğilimindedirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?