Kafama taktım...

uzaktan takip ediyorum burayı dedim bende can sıkıntımı yazaayim

eşim genelde benden daha geç uyur yattigimzda. Dedim bu akşam sarılarak uyuyalım.isinin bitmesini bekledim neyse sarıldık biraz uyku hali falan arkasına döndü bi üç sefer falan bende kendime cevirdim 3 seferde hani hem kendimicin hemde sağına yat hemde kıbleye yönünü cevirdin dedim. Eşim 3. Çevirisimde bana sen git başkası gelsin dedi ve.ben şok ne demek başkası kim gelsin dedim başkası mi dedim oda evet dedi o kadar canımsıkıldı üzüldüm ki anlatamam kızlar..
neden böyle dedi diye çok aşırı vesveselendim. Uyku hali normal mi veya bu tarz başından geçen varmı kızlar. Canım çok sıkkın....
Normal değil bence 😒 ben uykuluyken eşime sorarım hep çünkü uykusunda söyler gerçeği kimi seviyorsun beni seviyo musun istiyo musun ben kimim gibi 😃 böyle bişey diyecek onu didik didik dider koyarım kapı önüne 😀

Ilk olarak niye böyle saçma bir girişimde bulundunuz. Ikinci olarak yazık o kadar dönmeye ne dediğini kendi bile bilmiyordur uyku sersemi uyku sersemi.

söyleyebilir bence uykulu halde bende hep ( eski ) eşime sesleniyorum zannederek kardeşimin adını söylüyomuşum

uzaktan takip ediyorum burayı dedim bende can sıkıntımı yazaayim

eşim genelde benden daha geç uyur yattigimzda. Dedim bu akşam sarılarak uyuyalım.isinin bitmesini bekledim neyse sarıldık biraz uyku hali falan arkasına döndü bi üç sefer falan bende kendime cevirdim 3 seferde hani hem kendimicin hemde sağına yat hemde kıbleye yönünü cevirdin dedim. Eşim 3. Çevirisimde bana sen git başkası gelsin dedi ve.ben şok ne demek başkası kim gelsin dedim başkası mi dedim oda evet dedi o kadar canımsıkıldı üzüldüm ki anlatamam kızlar..
neden böyle dedi diye çok aşırı vesveselendim. Uyku hali normal mi veya bu tarz başından geçen varmı kızlar. Canım çok sıkkın....

Uyuyan insana işkence etmişsiniz. Uyku halinde söylemiştir diye düşünüyorum. Yine de içinizdeki merakı giderecekse açıkça sorun kendisine.

valla bence de başkası gelsin, çunku sizden başka uyuyan adamı 3 kere çeviren yoktur heralde.

ne sinir bozucu birşey ya, siz sarılacaksınız diye adamın mis uykusunu böluyosunuz. ne alaka kıbleye dönmuş sağına dönmuş soluna donmuş? uyuyan insanın nereye dönduğunun ne önemi var?
ben olsam hemen koltuğa giderdim yatak yorganla.
iyi de bir sayardım öncesinde.

Esınızı kıbleye cevirmenız ne kadar alakasızsa, onun da sen git baskası gelsin demesi o kadar ıgrenc.
Nasıl on dk İcinde boyle durumlara dusuyorsunuz bana cok enteresan geliyor.

Ay bazı yorumlara güldüm :KK70:
Uyku halinde olduğundan mütevellit böyle bişey söylemiştir, sıkmayın güzel canınızı.
Benim esim de uykuda bazen konuşur,neler neler der hemde:KK53:en son "acele etme papaz efendi"diye sayıklıyodu geçen hafta:işsiz:

Ay ben asla esime yuzu donuk yatmam onuda yatirmam :D donerim arkami arkadan sarilir o . Fazlasinda gözüm yok.d

Uyumak isteyen adamı 3 kere zorla kendinize çevirmek ve yok kıbleye doğru yatma da falan gibi saçma sapan şeyler söylerseniz o da sinirle bunu söyler yani eşiniz öyle rahat etmiş öyle uyumak istemiş nedir bu ısrar? sola yatmak sağlıklıdır ayrıca kalbe kan akışı daha iyi olur. bende uyurken dönerim ve zorla eşim tarafından 3 kez döndürülsem kızarım yani uyuyacaksınız yahu dönse ne olur benden memnun değilsen demek istemiş

Kibleye doğru derken yüzünü kibleye doğru çevirse ne olur ki, merak ettim bilen biri yazarsa sevinirim

Kibleye doğru derken yüzünü kibleye doğru çevirse ne olur ki, merak ettim bilen biri yazarsa sevinirim
[/QUOT

Peygamber efendmnz (s.a.v) yatarken sagina yatarmis esimde buna cok dikkae eder yatarken sagindada ben varim ve ayriyeten bizde kiblede sag tarfta bende bi nevi kendim icin birde hassas noktasi bu oldugu icin dedim yani

Ay bazı yorumlara güldüm :KK70:
Uyku halinde olduğundan mütevellit böyle bişey söylemiştir, sıkmayın güzel canınızı.
Benim esim de uykuda bazen konuşur,neler neler der hemde:KK53:en son "acele etme papaz efendi"diye sayıklıyodu geçen hafta:işsiz:

Guzel yorumunz icin tesekkur ederim 🌼

Evet insaAllah bnde uyku haline ve uyku sersemligne veriyorm 🤲

Uyurken beni eşim sürekli böyle rahatsız etse, direk yataktan git derim 😂😂
Adamı rahatsız edip durmuşsunuz, rüya görüyordur muhtemelen

Uyumak isteyen adamı 3 kere zorla kendinize çevirmek ve yok kıbleye doğru yatma da falan gibi saçma sapan şeyler söylerseniz o da sinirle bunu söyler yani eşiniz öyle rahat etmiş öyle uyumak istemiş nedir bu ısrar? sola yatmak sağlıklıdır ayrıca kalbe kan akışı daha iyi olur. bende uyurken dönerim ve zorla eşim tarafından 3 kez döndürülsem kızarım yani uyuyacaksınız yahu dönse ne olur benden memnun değilsen demek istemiş

Nasil sacma sapan...???
Sag tarafna yatmak sünnettr ve sırtinı kibleye donmende edebe haykirdr. Esimde bnde buna riayet ediyorz. Tabi uyudktan snra mesul degilsin pozisyonundan ama ben esim uyudktan snra hem kendim istedgm icn hemde bnu uyguladgi icin dedim...

Back
X