Sizde o arkasını dönünce ona sarılın uyku halinde söylemiştir çok büyük bir dert
Allah byük dert vermesn
Ama insan takıyor iste zaten deyince basta cikşti bnm dedgmi düsn sana deyince orasini karstma dedi vede ozur diledi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizde o arkasını dönünce ona sarılın uyku halinde söylemiştir çok büyük bir dert
Normal değil benceuzaktan takip ediyorum burayı dedim bende can sıkıntımı yazaayim
eşim genelde benden daha geç uyur yattigimzda. Dedim bu akşam sarılarak uyuyalım.isinin bitmesini bekledim neyse sarıldık biraz uyku hali falan arkasına döndü bi üç sefer falan bende kendime cevirdim 3 seferde hani hem kendimicin hemde sağına yat hemde kıbleye yönünü cevirdin dedim. Eşim 3. Çevirisimde bana sen git başkası gelsin dedi ve.ben şok ne demek başkası kim gelsin dedim başkası mi dedim oda evet dedi o kadar canımsıkıldı üzüldüm ki anlatamam kızlar..
neden böyle dedi diye çok aşırı vesveselendim. Uyku hali normal mi veya bu tarz başından geçen varmı kızlar. Canım çok sıkkın....
uzaktan takip ediyorum burayı dedim bende can sıkıntımı yazaayim
eşim genelde benden daha geç uyur yattigimzda. Dedim bu akşam sarılarak uyuyalım.isinin bitmesini bekledim neyse sarıldık biraz uyku hali falan arkasına döndü bi üç sefer falan bende kendime cevirdim 3 seferde hani hem kendimicin hemde sağına yat hemde kıbleye yönünü cevirdin dedim. Eşim 3. Çevirisimde bana sen git başkası gelsin dedi ve.ben şok ne demek başkası kim gelsin dedim başkası mi dedim oda evet dedi o kadar canımsıkıldı üzüldüm ki anlatamam kızlar..
neden böyle dedi diye çok aşırı vesveselendim. Uyku hali normal mi veya bu tarz başından geçen varmı kızlar. Canım çok sıkkın....
Kibleye doğru derken yüzünü kibleye doğru çevirse ne olur ki, merak ettim bilen biri yazarsa sevinirim
[/QUOT
Peygamber efendmnz (s.a.v) yatarken sagina yatarmis esimde buna cok dikkae eder yatarken sagindada ben varim ve ayriyeten bizde kiblede sag tarfta bende bi nevi kendim icin birde hassas noktasi bu oldugu icin dedim yani
Ay bazı yorumlara güldüm
Uyku halinde olduğundan mütevellit böyle bişey söylemiştir, sıkmayın güzel canınızı.
Benim esim de uykuda bazen konuşur,neler neler der hemdeen son "acele etme papaz efendi"diye sayıklıyodu geçen hafta
![]()
Uyumak isteyen adamı 3 kere zorla kendinize çevirmek ve yok kıbleye doğru yatma da falan gibi saçma sapan şeyler söylerseniz o da sinirle bunu söyler yani eşiniz öyle rahat etmiş öyle uyumak istemiş nedir bu ısrar? sola yatmak sağlıklıdır ayrıca kalbe kan akışı daha iyi olur. bende uyurken dönerim ve zorla eşim tarafından 3 kez döndürülsem kızarım yani uyuyacaksınız yahu dönse ne olur benden memnun değilsen demek istemiş
Uyurken beni eşim sürekli böyle rahatsız etse, direk yataktan git derim
Adamı rahatsız edip durmuşsunuz, rüya görüyordur muhtemelen
[/QUOTE
Evet muhtemeln oyledir canimm insaAllah![]()