• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafamda bir soru?

Esimle yolda yuruyorduk eski sevgilisinin calistigi is yerinin onunden gecerken basini cevirdi bakti kizin orda calistigini biliyordum bilmemezlikten gelip neye bakiyorsun dedim bir arkadas burda calisiyor dedi o sirada kiz da camda telefonla konusurken esimi gordu kizla bakistilar esimin yuzu guluyordu bense sok oldum kaldim bisey diyemedim daha dogrusu ne diyecegimi bilemedim aglamakli oldum sizce?
Görmemezlikten gelsen gözüne sokarsan inat yapabilir yada cazip gelir arzulanan olabilir kötü bir durum nedesem ki???????

bu olay benim başıma gelseydi aklımdan kötü şeyler geçerdi. hiç kıskanç biri olmadığım halde güvenim giderdi ve direkt eşimi incelemeye koyulurdum. belki de sana gülümsedi emin misin?

Tepkinizi o anda göstermezseniz sonradan kendi kendinize kurar durursunuz böyle. Hep de öyle olacak. Durup durup aklınıza gelecek.

Madem o anda tepki vermedin şimdi sakince 'oradaki arkadaşın kim olduğunu biliyorum, birbirinizi gördüğünüzü, yüzünün güleç ifadesini, orada ne kadar eğreti durduğumu gördüm' deyip onu orada bırakıp gideceksin(başka odaya).
Sen değil o düşünecek.

Back
X