- 7 Haziran 2017
- 2.849
- 3.164
- 133
- Konu Sahibi baklavacheesecake
-
Ay özür dilerim böldüm debazen idare etmek gerekebilir
benim babam da huysuzdur ama evet sensin derim haklısın derim he baba derim bildiğimi okurum
onurize et fazla takılma
elbette nankör değilsin
Erkek misiniz??,kötü evlat oluyorum,tripli oluyorum,oluyorum oğlu oluyorum
Ay özür dilerim böldüm de
Onurize mi?
Doğru mu bu?
Kanla yoğruldu gözyaşlarım
Üniversitenin ismini vermek istemiyorum ama biz takvimi bugün öğrenebildik. Yani mesela 21-30 arası sınav olacağını biliyorduk ama hangi gün hangi sınav olacağını bugün öğrendik. 29unda bitiyormuş. Mesela adam gidip bana ne 30 u da sinav gunu sayilir diyip öğlene sınav koyabilirdi. Onu bilmediğim için garanti olsun diye akşama bilet almak istemiştim.Üniversiteler eğitim dönemi başlamadan vize, final, büt, tarihlerini ilan ediyor.
Bu durumda neye göre tarihte sarkma olabilir?
Baban haklı, isterse başka tarihte 4 katı olsun, o alacak.
Annen de seni yatıştıracağına, koskoca kızı hala dolduruyor.
Yetişkin insansın, tarafsız bakmayı çoktan öğrenmiş olmalısın
Hayır erkek değilim. Mesela bir şeyi abartmak için kullanırlar ya "şu var, bu var, var oglu var" gibi. O şekilde yani ama yanlış anlasildiysa özür dilerim :)Erkek misiniz??
Oğlu oluyorum dediniz anlamadım o kısmı
Tamam o haldeHayır erkek değilim. Mesela bir şeyi abartmak için kullanırlar ya "şu var, bu var, var oglu var" gibi. O şekilde yani ama yanlış anlasildiysa özür dilerim :)
Polemize olmamak adınao halde hemen bir mendil alıp silin
yazarken zor olabilir :)
Polemize olmamak adına
Stopolize attenşını yapmaya NEEDilize hissettim.
Şimdi rizikosunu değerlendirir
Minestıreytırlar
Adam girip o tarihe sınav mınav koyamaz.Üniversitenin ismini vermek istemiyorum ama biz takvimi bugün öğrenebildik. Yani mesela 21-30 arası sınav olacağını biliyorduk ama hangi gün hangi sınav olacağını bugün öğrendik. 29unda bitiyormuş. Mesela adam gidip bana ne 30 u da sinav gunu sayilir diyip öğlene sınav koyabilirdi. Onu bilmediğim için garanti olsun diye akşama bilet almak istemiştim.
Son gününe bilet kaldığı taktirde çok pahalı olduğu için erken almak istemiştim. Ben zaten aslında tarafsızım ve son kısımdaki çıkarımları kendi yaşadığım olaylara istinaden yazdım kimsenin doldurusu altında kalmadan. Insan bir yerden sonra sucluluk da duymaya başlıyor ama gerçekten kendinde suç da üslup hatası da bulamayınca bir garipsiyor yani yalan mi
Wt?so thanks for ur useful comment
i really liked it
i ve learned much from u
I've noticed that instead of helping people, you critisize other peoples messages. Ive written this in English since you act like you know English so well. But this is a Turkish website. Goodnight.Wt?
Ok
Im happy about you:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?