- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
- Konu Sahibi baklavacheesecake
-
Thank you.I've noticed that instead of helping people, you critisize other peoples messages. Ive written this in English since you act like you know English so well. But this is a Turkish website. Goodnight.
Adam girip o tarihe sınav mınav koyamaz.
Kurul onaylamaz bir defa.
Üniversitedeki hocaları ilah kabul eden öğrenci kitlesinden misin?
Madem o kadar hırslı öğrencisin, çık burdan derse kasıl.
Sen aile evine dönünce sosyal hayatın kısıtlanacak, son ana kadar orda vakit geçireyim diyorsun içinden
Ama bir yandan huzursuzluğun var
Olmayan bahaneleri siper edip, haklı olduğumu yazsınlar diye konu açtın
21-30 Aralık arası final haftası demiş. 30 Ekim-4 Kasım arasindaki vize haftasinda 4 kasim yani cumartesi gunune bizimle ayni fakultedeki baska bir bolumun sinavinin kondugunu gordum. O yuzden bu finalde de olabilir dedim. Yani kafamdan kurup paylaştığım bir şey değil bu. Hatta inanamadım uzun sure bu nasıl oluyor diye. Ben de hocaları ilah gördüğüm için değil böyle bir şeye rastladigim için böyle düşünmüştüm. Notlarım da gayet iyi çünkü bölümüm yabancı dil üstüne ve liseyi yabancı dilde okudum. Bana çok kolay geliyor. Burada da tam bursluyum. Burada da aman aman bir sosyal hayatım yok, hatta türkiyede daha iyiydim denebilir.Adam girip o tarihe sınav mınav koyamaz.
Kurul onaylamaz bir defa.
Üniversitedeki hocaları ilah kabul eden öğrenci kitlesinden misin?
Madem o kadar hırslı öğrencisin, çık burdan derse kasıl.
Sen aile evine dönünce sosyal hayatın kısıtlanacak, son ana kadar orda vakit geçireyim diyorsun içinden
Ama bir yandan huzursuzluğun var
Olmayan bahaneleri siper edip, haklı olduğumu yazsınlar diye konu açtın
Just like I thought, you're English isn't very good. Please write in Turkish from now on. LoveS Goodnight.Thank you.
But the trouble betwn us,is releated with your spech.
LoveS.
Goodnight.
I've noticed that instead of helping people, you critisize other peoples messages. Ive written this in English since you act like you know English so well. But this is a Turkish website. Goodnight.
I've noticed that instead of helping people, you critisize other peoples messages. Ive written this in English since you act like you know English so well. But this is a Turkish website. Goodnight.
Size degildiki o yorum..guney yarimkure ye yazmistim.kendisi yorumlayan uyelerin yorumlarina cevap yazar tartisir ama konu sahibine yardim etmezböyle düşünmenize sebep nedir peki?
eleştirmek iyidir çoğu zaman yol gösterir
yaptığınız yorumdan birşey anlamadıgımdan ikinci kanala geçmiş olabilirim
birde ing öğrt olunca sizin de anlamaya ugrasacagınız birşeyler yazmak istedim ama
ingilizceniz gayet yerinde..
ayrıca it s amazing to know u re watching me here
Haha sorun degil anladim))afedersin ben bana yazdınız sandım
Size degildiki o yorum..guney yarimkure ye yazmistim.kendisi yorumlayan uyelerin yorumlarina cevap yazar tartisir ama konu sahibine yardim etmez
Normal valla insan belli bir sureden sonra yazilari cift gormeye basliyor burda:))sonradan farkettim
tabi uykuya direnip yarı açık gözlerle kk gezintisini bir türlü bitiremeyince öyle oluyor :)
Aynen Türkiye'den bir saat erken olmamıza rağmen ben de yazıları düzgün okuyamamaya başladımNormal valla insan belli bir sureden sonra yazilari cift gormeye basliyor burda:))
Bizim 3 saat dusunun ben yinede oyleyimAynen Türkiye'den bir saat erken olmamıza rağmen ben de yazıları düzgün okuyamamaya başladım
Bizim 3 saat dusunun ben yinede oyleyim
Kk insani tuhaf yapiyor))
Lets go on in eng.Just like I thought, you're English isn't very good. Please write in Turkish from now on. LoveS Goodnight.
No thanks..this is Turkish site you know that..and this is not dueling))Lets go on in eng.
But im not sure if its about the topic
Esimde beni sikayete baslayacak yakin zamanda..simdilik beni bana sikayet etmekle yetiniyor yazik))eşim beni anneme şikayet ediyor
bir kulübe üye olmuşum sürekli elimde telefon ekrana bakarak gülüyomuşum kimi zaman yuhh ahh vah diyomuşum vs :)
gülerek anlatıyor ama annemin suratı görmeniz lazım :))
Esimde beni sikayete baslayacak yakin zamanda..simdilik beni bana sikayet etmekle yetiniyor yazik))
Evet kafamız dinlenir ve buraya dadanan fake erkeklerdende kurtulmus olurduk))erkelerin de olsa böyle dimi müptela olsalar ne iyi olur
ek mesela :))
Sen başlattın.No thanks..this is Turkish site you know that..and this is not dueling))
Mülteci mi?Benmi?)))Sen başlattın.
Keyjıl languçim ingiliççe.
Hiç bir dilde ortak paydamız YÖK zaten.
Siz İngiltere’ye mülteci olup, hiçbir İngilizceyi beğenmeyenlerle asla yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?