kafamda minicik bir kurt aklımı karıştırıyor...

başka birşey yok ben acaba eşim görüşmüş müdür yada aldatmış mıdır gibi değilde acaba o arkadaşlık teklif eden face teki kız acaba o olabilir mi diye vede aynı yerde olması dikkatimi çekti diye aklım karıştı.yoksa ben eşim yaptı demiyorum ki o isim orda kaç aydır var dikkatimizi bile çekmemiş eşimle ortak kullanıyoruz biz arkadaşlarımızda ortak.eşime gösterdiğimde birlikte arkadaşlarına baktık 25 tane arkadaşı var kızın ve hiçbirisi tanıdık değil ama niye bizi eklemiş yani nerden tanıyor olabilir diye düşündüm.

bence huylanmakta haklısın. bu kadar tesadüfe inanmam ben.
eşinin kötü bir niyeti asla yok belli. yoksa siler saklardı. ilgilenmemiş bile.
kız o kız olabilir evet.
bahsettiğin yere gideceğiniz ne zamandan beri gündemde. bu kız gitme kararının öncesinde mi sonrasında mı ortaya çıktı merak ettim.

hamileleik.............
hormonlar...........
bence gönlünü ferah tut canm sıkma tatlı canını bebişde etkilenir sonra asabi doğar bak

Boşanmalar çok arttı bunu ben değil istatistik söylüyor ben polyanacılık oynayamam bugünkü evliliklerde erkeğe 100yüz güvenilmez

tamam sizden polyannacılık beklemyelim ama arkadaşım sende çok sert çıkmışsın.. kredi kartı çıkar felan tehdit et felan çok sert olmuş bence.. sonuçta hem şüphe hem güven olmalı..yoksa inananın hayatımız çekilmez olur..

konu sahibi arkadaşıma gelince; canım hamile olduğun için çok hassas bi dönemdesin ama keşke eşine hiç bahsetmeseydin ve tehditlerden de uzak dur bence..bi de eşinin yıllar önce görüştüğü kızın hala o şehirde olduğunu nerden biliyorsun ki??belki o da başka yerlere gitmiştir!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…