Eşimin başka bir yere işi oldu şu an bulunduğumuz yere 1 saat uzaklıkta ve taşınıcaz yılbaşında inşlh. hamile olduğum için mi böyle şeyleri kafama takıyorum bilmiyorum ama akşam facebookta bakarken orda bir kız yaklaşık bir sene önce arkadaşlık teklif etmişti ve ben tanımadığım için kabul etmemiştim öyle kalmıştı.akşam şöyle bir profilime bakiyim dedim kızınki dikkatimi çekti ve yaşadığı şehir bizim şu an gidiceğimiz yerde.sonra düşündüm ordan birisiyle eşim ortaokul yada liseye giderken arkadaşlık yapmış ama bir kaç kere görüşmüş arkadaşının ısrarıyla oda.acaba diyorum o kız facebooktaki kız daha önce arkadaşlık yaptığı kız olabilir mi?eşime sordum ben bu kızı tanımıyorum isim olarakta duymadım dedi eşimede sordum daha önce arkadaşlık yaptığın kız olabilir mi diye ben çok küçüktüm şimdi görsem hayatta hatırlamam ismini bile hatırlamıyorum dedi.içime çok minikte olsa bir kurt düştü.akşam eşim işi oldu ve istediğimiz bir yere gidiyoruz ailelerden uzak bebeğimizle baş başa kafamızı dinleriz diye sevinirken benim aklımda acaba o mu acaba gidince karşılaşırmıyız gibi sorular geçti.çok mutlu olmam gerekirken bir anda moralim bozuldu ve ne yapıcağımı bilmiyorum..
yazıştıklarını zannetmiyorum çünkü o bayan 1 seneye yakındır orda kabul edilmemiş durumda ve eşimde zaten facebooka çok giren birisi değil girdiği yerlerede bakarım zaten o bayan aslında hiç aklıma takılmamştı ama aynı yer diye mi nedir bilmem bir anda kafama takıldıcnm böyle bişey olsa bende şüphelenirdim ama bazen hakikaten havadan nem kaptığımız şeylerde oluyor yyani tesadüfi şeyler içinde canını sıkma.eşinin sana karşı davranışlarını bundan sonraki tavırlarına bak az çpk belli eder bir sürede facebooktan takip et yazışıp yazışmadıklarını.allah yardımcın olsun.nefret ediyorum evli barklı adamlara musallat olan kadınlardan.
zaten biliyor ben her zaman söylüyorum bunu asla affetmem çocuk olsa bile diyorum.hareketlerinede her zaman bakıyorum ama insan sonuçta herşey olabilirEşini takibe al ve tehdit et aldatma olursa anında boşarım diye asla af etmeyeceğini söyle gerekirse kendi adına kredi kartı çıkar şu kk son zamandaki konulara baktımda çoğunluk aldatma üzerine,çok üzücü
Eşini takibe al ve tehdit et aldatma olursa anında boşarım diye asla af etmeyeceğini söyle gerekirse kendi adına kredi kartı çıkar şu kk son zamandaki konulara baktımda çoğunluk aldatma üzerine,çok üzücü
bu zamanda zaten kimseye güvenilmez ama ben eşim beni aldatıyormu acaba diye değilde acaba arkadaşlık teklif eden o kız olabilir mi diye düşündüm eşimin aldatıcağını düşünmüyorum ki aldatırsa da kendisi kaybeder sonunun ne olucağını o biliyor ben sadece 1 yıl önceki olan birşey şu anda kafama takıldı ve olabilir mi diye düşünüyorumBoşanmalar çok arttı bunu ben değil istatistik söylüyor ben polyanacılık oynayamam bugünkü evliliklerde erkeğe 100yüz güvenilmez
takıyorum takmak istemiyorum acaba doğrumu yapıyorum diye burda sizlerle paylaşıp yorum almak istiyorumece87 neden her şeye takılıyorsun bu kadar?
Kendini neden üzüyorsun ki yok yere.
Eşimin başka bir yere işi oldu şu an bulunduğumuz yere 1 saat uzaklıkta ve taşınıcaz yılbaşında inşlh. hamile olduğum için mi böyle şeyleri kafama takıyorum bilmiyorum ama akşam facebookta bakarken orda bir kız yaklaşık bir sene önce arkadaşlık teklif etmişti ve ben tanımadığım için kabul etmemiştim öyle kalmıştı.akşam şöyle bir profilime bakiyim dedim kızınki dikkatimi çekti ve yaşadığı şehir bizim şu an gidiceğimiz yerde.sonra düşündüm ordan birisiyle eşim ortaokul yada liseye giderken arkadaşlık yapmış ama bir kaç kere görüşmüş arkadaşının ısrarıyla oda.acaba diyorum o kız facebooktaki kız daha önce arkadaşlık yaptığı kız olabilir mi?eşime sordum ben bu kızı tanımıyorum isim olarakta duymadım dedi eşimede sordum daha önce arkadaşlık yaptığın kız olabilir mi diye ben çok küçüktüm şimdi görsem hayatta hatırlamam ismini bile hatırlamıyorum dedi.içime çok minikte olsa bir kurt düştü.akşam eşim işi oldu ve istediğimiz bir yere gidiyoruz ailelerden uzak bebeğimizle baş başa kafamızı dinleriz diye sevinirken benim aklımda acaba o mu acaba gidince karşılaşırmıyız gibi sorular geçti.çok mutlu olmam gerekirken bir anda moralim bozuldu ve ne yapıcağımı bilmiyorum..
ben hamileliğe bağlamıyorum zaten kendimide biliyorum ama işte aklıma takılıyor ya yaparsa gibi şeyler kafamı kurcalıyor napiyim..ece sen kendine eziyet etmekten zevk mi alıyorsun.herkes hamileliğinden diyor ama hamilelikten öncede böyleymişsin sen canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?