- 2 Aralık 2010
- 450
- 436
- 323
- Konu Sahibi MissKitty86
-
Birde soyle bir sey soyleyeyim .kendi deneyimim. Geçmişte yasadigimiz seylerde kendimizi ve baskalarini ne olursa olsun affettigimizde gunumuz zehir olmuyor...kendimi sucluyordum farkinda olmadan nasil olurda boyle birseye izin verdim diye .sonra bana bunu nasil yapar diye insanlara kiziyordum ..simdi ucan bir balon misali actim avcumu biraktim tüm hesaplasmalariYani öyle raporlu psikolojik rahatsiz yok ama bir gitseler kim bilir ne tehsisler konur.
Bende oluyordu. Okudum hocaya gittim ve üzerimde ayet taşıyarak bu durumu atlattım.Merhaba arkadaslar, benim bir sorunum var uzun zamadir ve bu sorun beni artik fazlasiyla yipratiyor. Beynim bir türlü susmak bilmiyor, hep kendi kendime düsünceler icindeyim. Geceleri cok sık uyaniyorum ve her defasinda beynimdeki düsünceler sanki kaldigi yerden devam ediyor sanki hic uyumamis gibiyim. Bundan dolayi sabahlari cok yorgun ve uykumu alamamis bir sekilde uyaniyorum. Umarim sorunu anlatibilmisimdir cok degisik birsey. Sizde varmi bu durum, kafamdaki sesi susturmak icin ve huzurla uyumak icin neler yapabilirim?
Anksiyete. Ben de yaşadım. Doktora gittim. İlaç verdi ama hafifti ilaçlar. Yalnız doktora gitmeden önce şunu söyliyeyim eğer askeriye ya da polislik gibi sağlık raporu istenen mesleklerde önünüze çıkabilir. İlaçlar beni rahatlattı. Kafam güzel gezdim bi süre. Ama hala emin değilim. Duygularımı bastırdım mı yoksa geçti mi diye? Çünkü bu duygular bir anda başka yerden patlak verebiliyor. Baş edemiyorsanız doktor en iyi çözüm bence.Merhaba arkadaslar, benim bir sorunum var uzun zamadir ve bu sorun beni artik fazlasiyla yipratiyor. Beynim bir türlü susmak bilmiyor, hep kendi kendime düsünceler icindeyim. Geceleri cok sık uyaniyorum ve her defasinda beynimdeki düsünceler sanki kaldigi yerden devam ediyor sanki hic uyumamis gibiyim. Bundan dolayi sabahlari cok yorgun ve uykumu alamamis bir sekilde uyaniyorum. Umarim sorunu anlatibilmisimdir cok degisik birsey. Sizde varmi bu durum, kafamdaki sesi susturmak icin ve huzurla uyumak icin neler yapabilirim?
Tabii ki git görün ve bu telkin hep aklın da olsun.Tesekkür ederim psikiyatra gitmem de fayda var sanki cünkü kendim cikamiyorum isin icinden
Sizi mutlu eden bir şarkı, spor yapmak vs . çok iyi geliyor .Merhaba arkadaslar, benim bir sorunum var uzun zamadir ve bu sorun beni artik fazlasiyla yipratiyor. Beynim bir türlü susmak bilmiyor, hep kendi kendime düsünceler icindeyim. Geceleri cok sık uyaniyorum ve her defasinda beynimdeki düsünceler sanki kaldigi yerden devam ediyor sanki hic uyumamis gibiyim. Bundan dolayi sabahlari cok yorgun ve uykumu alamamis bir sekilde uyaniyorum. Umarim sorunu anlatibilmisimdir cok degisik birsey. Sizde varmi bu durum, kafamdaki sesi susturmak icin ve huzurla uyumak icin neler yapabilirim?
Aynen benimde aklıma geldiKafasında sürekli ‘ben onun nişanlısıyım’ diyen bir arkadaş vardı o geldi aklıma.
Yoğun stres altındasınızdır belki,bir doktordan yardım alın bence. Rahatça uyuyamazsanız fiziksel ve psikolojik olarak sağlıklı kalamazsanız çünkü
Tüm yorumları okuyamadım, bu tavsiyeyi veren var mı bilmiyorum ama doktora gitmeden önce kendim bir şeyler denemek istiyorum dediginiz için yazıyorum. Arkadaşların da dediği gibi anksiyete olması yüksek ihtimal.Merhaba arkadaslar, benim bir sorunum var uzun zamadir ve bu sorun beni artik fazlasiyla yipratiyor. Beynim bir türlü susmak bilmiyor, hep kendi kendime düsünceler icindeyim. Geceleri cok sık uyaniyorum ve her defasinda beynimdeki düsünceler sanki kaldigi yerden devam ediyor sanki hic uyumamis gibiyim. Bundan dolayi sabahlari cok yorgun ve uykumu alamamis bir sekilde uyaniyorum. Umarim sorunu anlatibilmisimdir cok degisik birsey. Sizde varmi bu durum, kafamdaki sesi susturmak icin ve huzurla uyumak icin neler yapabilirim?
Melisa çayı diyorum her derde deva muhteşem bir bitkiGenelde gecmiste olan seyler beynimi kemiriyor. Icime atan bir insanim ve artik dolup tastim ama belki bir bitki bir cay bir meditasyon vardir kendi kendimi rahatlatabilecegim
Aynen ya. Zihni yoruluyor insanınO kafadaki ses bende de var.
Genelde yarım kalmıs, hesaplasamadıgım meseleler dönüp duruyor kafamda. Ya da haksızlığa ugrayıp kendimi ifade edemediğim, haklarımın elimden alındığı olaylar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?