- Konu Sahibi MissKitty86
-
Anksiyete piskolojik bir durumdu degil mi? Evet olabilirCanım ankisiyeti olabilir
Genelde gecmiste olan seyler beynimi kemiriyor. Icime atan bir insanim ve artik dolup tastim ama belki bir bitki bir cay bir meditasyon vardir kendi kendimi rahatlatabilecegimHuzurlu uyumak için sizi uykunuzdan uyandıracak kadar büyük dertleriniz varsa önce onlardan bir kurtulmanız gerekir. Herşeyi kafaya taka taka mahfoluyoruz biz kadınlar. Kendi kendimize yapıyoruz.
Düsündüm ama ilk basta kendim birseyler yapmak istiyorum belki bilen vardir su iyi geldi diyen vardir. Acikcasi doktora durumumu nasil izah edebilirim bilmiyorum ve biraz utaniyorumDoktora gitmeyi düşündünmü ?
Genelde gecmiste olan seyler beynimi kemiriyor. Icime atan bir insanim ve artik dolup tastim ama belki bir bitki bir cay bir meditasyon vardir kendi kendimi rahatlatabilecegim
Aynen aynen... iste artik o kadar doldum ki geceleri uyandigimda bakiyorum yine ayni seyler kaldigi yerden devam ediyor, ama gercekten kafamda benden bagimsiz birisi varmis gibi...O kafadaki ses bende de var.
Genelde yarım kalmıs, hesaplasamadıgım meseleler dönüp duruyor kafamda. Ya da haksızlığa ugrayıp kendimi ifade edemediğim, haklarımın elimden alındığı olaylar.
Merhaba arkadaslar, benim bir sorunum var uzun zamadir ve bu sorun beni artik fazlasiyla yipratiyor. Beynim bir türlü susmak bilmiyor, hep kendi kendime düsünceler icindeyim. Geceleri cok sık uyaniyorum ve her defasinda beynimdeki düsünceler sanki kaldigi yerden devam ediyor sanki hic uyumamis gibiyim. Bundan dolayi sabahlari cok yorgun ve uykumu alamamis bir sekilde uyaniyorum. Umarim sorunu anlatibilmisimdir cok degisik birsey. Sizde varmi bu durum, kafamdaki sesi susturmak icin ve huzurla uyumak icin neler yapabilirim?
Baska care bulamazsam gidecem artikDoktora git
Cok iyi anladım seni.Aynen aynen... iste artik o kadar doldum ki geceleri uyandigimda bakiyorum yine ayni seyler kaldigi yerden devam ediyor, ama gercekten kafamda benden bagimsiz birisi varmis gibi...
Yok ben baya kendimle ve insanlarla kavga ediyorum kafamda...Kafasında sürekli ‘ben onun nişanlısıyım’ diyen bir arkadaş vardı o geldi aklıma.
Yoğun stres altındasınızdır belki,bir doktordan yardım alın bence. Rahatça uyuyamazsanız fiziksel ve psikolojik olarak sağlıklı kalamazsanız çünkü
Amin insallah, Allah razi olsunRabbim ferahlık versin. İnşâAllah daha iyi olursunuz.
Tesekkür ederim cevabiniz icin. Belki kendi kendimin doktoru olabilirim dedim ama doktor tavsiyesi baya geldi.Sizin sıkıntınız yaygın anksiyete bozukluğu (kaygı bozukluğu) . Çok tipik semptomları var ve yaygın bir psikolojik rahatsızlık. Doktordan utanacağınız bir şey yok. Bize anlattığınız kadar anlatsanız hemen teşhisi koyar zaten.
Ben de uzun yıllar dönem dönem yaşıyorum bu durumu. O dönemlerde antidepresan da kullandım. Hani psikiyatrinin gribidir bu sıkıntı, öyle söyleyim.
Emin olun şu sıralar ülkenin yarısı bundan muzdarip zaten. Kadınlarda çok daha yaygın görülen bir şey.
Sizden cesaret aldım suanSizin sıkıntınız yaygın anksiyete bozukluğu (kaygı bozukluğu) . Çok tipik semptomları var ve yaygın bir psikolojik rahatsızlık. Doktordan utanacağınız bir şey yok. Bize anlattığınız kadar anlatsanız hemen teşhisi koyar zaten.
Ben de uzun yıllar dönem dönem yaşıyorum bu durumu. O dönemlerde antidepresan da kullandım. Hani psikiyatrinin gribidir bu sıkıntı, öyle söyleyim.
Emin olun şu sıralar ülkenin yarısı bundan muzdarip zaten. Kadınlarda çok daha yaygın görülen bir şey.
Düsündüm ama ilk basta kendim birseyler yapmak istiyorum belki bilen vardir su iyi geldi diyen vardir. Acikcasi doktora durumumu nasil izah edebilirim bilmiyorum ve biraz utaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?