kafami taslara vurasim geliyor:(

Gelinin istiyor demesi iftiradan başka bir sey değil.

Ben olsam konuşmazdım bir daha.
Kv hiçte iyi niyetli değil.
Sucu senin üzerine atması normal gelmedi

aynı evde yaşıyoruz mecbur yüzyüze bakıyoruz. suçu benim uzerime atmasına bende gerçekten çok ama çok şaşırdım. nasıl bi psikolojiyle söyledi oğlunu mu aklamak için yaptı yada gerçekten benlemi bi problemi var bilmiyorum. kp gelmeden önce senden yana problemim yok diyodu sonrada oğluyla ilgili meseleyi es geçip beni ön plana attı. eşimi doldurucam trye gidicem diye ödü kopuyor :))

Valla bir batakliga saplanmissin ki hic haberin yok bence. Resmen kv seni ve esini parmaginda oynatiyor. Esin evlenecek olgunlukta birine benzemiyor, soyle adamlari neden evlendirip milletin basini yakarlar ben anlamiyorum. Kocanla konus bir an once aklini basina alsin, ise mi giriyor, iki iste birden mi calisyor ne yapiyorsa artik, bir an once ucuz kucuk ne varsa bir eve cikin, sende gencsin 1-2 seneye herseyi ogrenirsin hatta kv den daha iyi ogrenirsin yani ona muhtac degilsin merak etme korkma.
Bu arada sakin sakin sakin cocuk falan dusunme, olayin hic icinde cikamazsiniz, daha kendi evinizi gecindirecek durumunuz yok birde cocuk yapmayin oyle ortama. Kv hem cadi hemde bazi konularda hakli, akilsizlik etmisler isi gucu duzgun olmayan ogullarini evlendirerek. Ama o yastan sonrada oglunu ve gelinini cekmek zorunda harclik vermek zorunda degil o konuda da hakli. Zaten esiniz azicik gururlu olsa annesi cikin gidin evinize dediginde canini disine takar 3-5 ay sonra kendi evine cikar, bence onunda isine geliyor az sorumluluk almak.
Esini kontrol et eski genclik bekarlik aliskanliklarini devam etmesin, harcamasi, takildigi yerler vs cunku genelde oyle oluyor turkiyeden gozu acilmamis dil bilmeyen yol bilmeyen kizlari elip getirip eve kapatiyorlar, erkeklerde evin disinda bekarlik hayatini devam ettiriyor. Kisaca aklini basina alsin, bir guzel konus kocanla, oyle bir kahvalti hazirladi diye gevseme hemen. Madem evlenmeye kalkiyor seni oraya getiriyor bir aile olmayi ogrenecek. Oyle annesinden babasindan harclik alan ergen degil artik.

Kv kv ligini yapiyor orda sasacak birsey yok, burda konu sahibi aklli olacak kocasini birguzel yola getirip buyudugunu hissettirecek. Adam yeni evli isten cikiyor, annesinde harclik aliyor, annesi biktim diye evden kovuyor adam umursamiyor bilmem ne o adamda is yok ki. Konu sahibi ne dese ne yapsa bir ise yaramaz o evden kurtulmadiktan sonra.

çok zorladim çok üstüne düştüm adam nuh diyo peygamber demiyo ailesine borcu varmış bilmem ne. onlarda hem cekemiyoruz diye dert yaniyorlar hemde gitmesini istemiyorlar yapamaz çünkü eşim rahatlığa alışmış çok kötü bisy bu yaa. kimden taraf olacağını ne düşüneceğini sasiriyor insan. buarada kiralar çok.pahalı burda, eşime bende guvenemiyorum rezil olup yine geri dönmekten korkuyorum.

evden hadi bi şekilde kurtulduk eşimde bu çalışma azmi olmadiktan sonra yine ortada kalırız. beyfendi benide calistirmak istemiyor. anca yaptığı şey baba parası yemek

evden hadi bi şekilde kurtulduk eşimde bu çalışma azmi olmadiktan sonra yine ortada kalırız. beyfendi benide calistirmak istemiyor. anca yaptığı şey baba parası yemek

siz nasil evlendiniz ki bu adamla, is durumunu bilmeden mi evlendiniz ? yalan mi soylediler ? Evlendirirken ailesi hic mi dusunmedi biz bu gelini alip getirecez oglumuza bakiyoruz birde buna mi bakacaz demediler mi ? Ne cahil insanlar ya, evlenince adam sanki karakter nakli oluyor

bizim görücü usulü oldu babası beni görmüştü geldi methetti övdü gitti. bende tanıştım tabi ozamanlar calisiyordu beni hediyelere boguyordu bi evlendim adama rahatlik geldi umursuz biri oldu. bi kahveye gidiyor bi geliyor sorsam iş bakiyorum stresliyim üstüme gelme diyor

Heryerde kiralar pahali, ama uygun bir semte tasinirsiniz, aileside kendiside o rezillige alismislar anlasilan, dun kava edip birbirini evden kovan ertesi gun birsey olmamis gibi yuz yuze bakan insanlar iste. Cidden kotu dusmussunuz o ortama.

Heryerde kiralar pahali, ama uygun bir semte tasinirsiniz, aileside kendiside o rezillige alismislar anlasilan, dun kava edip birbirini evden kovan ertesi gun birsey olmamis gibi yuz yuze bakan insanlar iste. Cidden kotu dusmussunuz o ortama.
evet işte hemen unutuyorlar eşimde böyle hemen olanı biteni unutmami ister kusura bakma ben yüzsüz değilim derim.

Bence siz bu işlere karışmayın yorum bile yapmayın arada kaynayan siz olursunuz örneğini zaten anlatmışsınız.

Bence kayınvalidede sizin evden ayrılmanızı istiyor ama tek korkusu oğlu türkiyeye dönermi. Bu yüzdende tamamen kapı dışarı edemiyor anladım kadarı ile Kayınvalide iftira atıyor diyorsuuz ama sizde istiyorsunuz evden ayrılmayı e konuşmuşunuz bu konuları ikna edememişsiniz anladığım kadarı ile..Eşiniz Türkiyeye dönmesin bence buradada çalışmaz siz çalışıp birde ona bakmak zorunda kalırsınız..

ayyynennn kvdem de kesin böyle dusunuyodur size katılıyorum onunda elinden bisy gelmiyo oğlunu elinden alicam diyede çok korkuyor. trde eşim de iş konusunda kendine güvenemiyor tek isteği birikim yapıp kendimize ev almak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…