kafami taslara vurasim geliyor:(

Isminizi gordukce ´fanaa´ diye icim gecti.
O nasil bi filmdir yaa, hala dusundukce kotu olurum
2 kere baktim halada bakarim hic esnemeden

Konuya gelirsek
Kocanla kv arasinda neden kopru gorevi goruyosun?
Hazir su an evden ayrilma mevzulari varsa ben olsam kullanirdim bu imkani.
Sessizce otururdum, anne ve ogul kavga sonucu karar verirlerdi son raddede ´ evi ayiriyoruz´derlerdi.
Sen su an konstugun her laf donup dolasip sana diziliyor.
Varsin bitsin sabirlari ve evler ayrilsin.
Merak etme onlar yine barisir ilerde.
Ama sen el kizisin. Konusma. Uzak dur. Uzaktan izle.
Sende bu kv den kurtulursun tasindiktan sonra.
Gercekten iki yuzlu bu kadin.

Ora onlarin evi onlarin duzeni siz bu duzenin ustune geldiginiz icin haklida olsaniz haksiz duruma dusersiniz.
Beraber yasamanin sıkıntıları malesef.
Esinizde sizde calisin evinizi kurun.

varyaa kayınvalıden senın uzerıne suc atınca bnm agzım acık kaldı bende şok oldum yanı o kadın cok fettan birine benzıyorr akıl oyunlarına dıkkat ett ahh bnm elımde olacak öylesı parmagımda oynatırım

Onlar her zaman iyi olur ama sen kötü olursun bu böyle canım
O yüzden kayınvaliden de olsa aranda ki mesafeyi koru ki bir daha böyle durumlarda senin üzerinden oynamasın

bende fanaa filmini defalarca izledim hep aynı izlemisim gibi etkileniyorum zooninin sessizliğini kendime benzetiyorum bazen:)

neyse bende konuya geleyim... sapsikcim bende evden ayrilmayi isterim ama onlar yanaşmıyor kavgada etseler birbirlerinide oldurseler iki dakika sonra hocbisey olmamış gibi davraniyorlar ben ikiyuzlu olamıyorum maalesef hep durustlugumden kaybediyorum..

O yüzden kayınvaliden de olsa aranda ki mesafeyi koru ki bir daha böyle durumlarda senin üzerinden oynamasın

evet bende suan mesafemi korumaya çalışıyorum ne saygısızlık yapıyorum nede değerli hissettiriyorum..

iki tarafın arasını yapmaya çalıştıkça zorda kalan sen olursun cnm boşver ana oğul de çekil kenara

Zooni cok iyi niyetliydi, sende oyle olup kendini ezdirme kzum.

Ne demek geri barisiyorlar? Onlar barisiyor olan sana oluyor yine yani?
Dosdogru soyluyum ben senin yerinde olsam aralarina fitne sokardim.
Yuvam yikilicak bu ne be.
Ciddi ciddi yapardim bunu.
Sen tutmus sakinlestiriyosun.
Annen sana sunu sunu dedi sabah de.
Yalan soyle demiyorum, sadece kv sana bisey nakledince sende ayni sekil kocana naklet.
Baksana bisey yapmadigin halde zaten kotu sensin.

O evden ayrilmaya odaklan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…