Kafasında bitiren erkek geri döner mi ?

Donsede tadiniz eskisi gibi olmaz
Cok guz bi cümleye denk geldim sanırım italyanlarin sozuymus
soguyan makarnayi isitip yersen sana eski tadi vermez bu sizin ve onun icinde gecerli biraz kendi yolunuza bakin artik

Hatalı olduğunuzda susmuyorsunuz ve devam mı ediyorsunuz?
Evet susmalı ve özür dilemeliydiniz eğer hatalıysanız? Bu size çok mu şaşırtıcı geliyor?
Ben özür diledim zaten ailesinden de ondan da ben hatalıyım çok özür dilerim dedim ama hazır olan düğünşmüzü iptal etmek büyük bir ceza dedim annesi üstüme çok geldi çocuk orta yol bulmaya çalıstı haftada 5 gün görüşürücez daha cok tanıycaz bibirimizi dedi bende tamam dedim ama sonra ona neden ertelemek istemediğimi onunla olacagım için ne kadar heyecanlı olduumu stresle yanlıs seyler söylediğimi anlattım o da anladımbeni tamam dedi ama eve gittğünde fikirleri degısmıstı ve bende ona sinirlendim yqni dünn farklı diyordun evde bu sekilde düşünüp gelıyosun ben de ertelenmesine guvenemiyorum dedim

Ama iş bittikten sonra özür dilemişsiniz,bunun faydası yok ki. Herkes bıkmış. 8,5 yıllık birliktelikte tanıması mı kalmış,herkes birbirini tanımıştır zaten.

İnsan stresle yanlış şeyler söylemez. Gerçekte ne düşünüyorsa onu söyler. Siz de ona güvenmek zorunda değilsiniz,o da size güvenmemiş bitirmiş. Bunda bir sorun yok. Sorun sizin kafanızda,karşı taraf ne güzel kendi doğrularına göre davranmış,bitirmiş,yoluna bakıyor da siz neden 2 aydır aynı yerde duruyorsunuz?

Son düzenleme:
Özür hata yapmadan önce dilenmiyor zaten sizin de bildiğiniz gibi ayrıca özrü iş bitmeden diledim zaten onlar da affettiler ama ertelemenin büyük bir ceza oldugunu buna gerek olmadıgını söyledim ben

Evet normal,üzgünüm ama siz normal davranmıyorsunuz, ille de evlenilecek diye bir kural yok.
Ben hiç düğün ertleme duymadım açıkcası hastalık vs harici yani onun ailesi öyle istiyosa benim ailem de ev verdiği ve kiracıyı çıkardıgı için ertelenmesşn deme hakkkına sahipti demediler geeci ama

Özür hata yapmadan önce dilenmiyor zaten sizin de bildiğiniz gibi ayrıca özrü iş bitmeden diledim zaten onlar da affettiler ama ertelemenin büyük bir ceza oldugunu buna gerek olmadıgını söyledim ben
Ne hata yaptınız bilmiyorum,ama aynı hatayı ya da benzer hataları demek ki defalarca yaptınız ki insanlar da düğünü ertelemeyi uygun gördüler.

Ne hata yaptınız bilmiyorum,ama aynı hatayı ya da benzer hataları demek ki defalarca yaptınız ki insanlar da düğünü ertelemeyi uygun gördüler.
Hayır bir defa yaptım işte evlenmekten emin olup olmadıgımızı sorguladım hatam buydu sonra da sorularımızı konusarak çözebilecegimizi ertlemenin yersiz oldugunu söyledim bu arada kimse sorularımı cevaplamadı da direkt kestirip atıldı düğün ettelensim diye

Aileniz kime ev verdi,size ve eski nişanlınıza mı?
Ev verdi diye düğün ertelenmesin deseler bu inanılmaz küçük düşürücü bir şey olmaz mıydı sizce?

Sindirellanın ayakkabı meselesi gibi,size verilen eve kim gelirse onunla evlenmeniz gibi bir şey olurdu. Bunu mantıklı bulduğunuza inanamıyorum.

Eski konunuza göre pek öyle değil.

Evlenmekten emin olmadığını söyleyen bir nişanlım olsa okey iptal olsun der geçerdim. Bu şımarıklık yapılacak bir konu değil çünkü.

Kusura bakmayın ama ev düzülmüş düğün yeri tutulmus herşey hazırken öyle hop diye kestirip atamıyosınuz
Eski konunuza göre pek öyle değil.

Evlenmekten emin olmadığını söyleyen bir nişanlım olsa okey iptal olsun der geçerdim. Bu şımarıklık yapılacak bir konu değil çünkü.
Demekki gercekten asık olmamıssınız ask böyle bisey değil kestirip atamazsın askı

Önemli olan burda tespitlerimin doğru olması değil üzülen sıkıntıda olan bir insana sürekli laf sokulup aşağılamaya çalışılması.

Kusura bakmayın ama ev düzülmüş düğün yeri tutulmus herşey hazırken öyle hop diye kestirip atamıyosınuz

Demekki gercekten asık olmamıssınız ask böyle bisey değil kestirip atamazsın askı
Ben kestirip attım valla zamanında. Zararın neresinden dönülse kardır. Siz de dönün ki mutsuz olmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…