Kafasında bitiren erkek geri döner mi ?

Dönse bile parmağında oynatır seni benden ayrilamiyor her türlü rezilliği yapar.

Siz böyle devam ettiğiniz sürece dönmezz.. erkekler peşinde koşturanları seviyor. Sizde maşallah koşuyorsunuzz hala

Önemli olan burda tespitlerimin doğru olması değil üzülen sıkıntıda olan bir insana sürekli laf sokulup aşağılamaya çalışılması.
Aşağılamaya çalışmıyorum, buranın kurallarını bilen bir üyeyim. Siz neden böyle düşündünüz bilmiyorum ama ben fikrimi yazıyorum, laf da sokmuyorum.

Aşağılamaya çalışmıyorum, buranın kurallarını bilen bir üyeyim. Siz neden böyle düşündünüz bilmiyorum ama ben fikrimi yazıyorum, laf da sokmuyorum.
Gayet sinir bozmak için yazıyorsun .
Ne yasadiklarini ne biliyorsun da konuşuyorsun ya sen.
Pardon yani ?

Siz kesin ya 40 yaş üstüsünüz ya erkek genç bir kız naifliği duygusu yok sizde

Yok erkek üye değilim. Nikahlı eşimi boşadığımda da 26 yaşındaydım. İyi ki de boşamışım,bir gün bile pişman olmadım. Zararın neresinden dönsem kardır diye düşündüm aynen. Şimdi 9 yıllık evliyim. Nasıl genç kız naifliği olsun

Siz kesin ya 40 yaş üstüsünüz ya erkek genç bir kız naifliği duygusu yok sizde
Bırak ya çok biliyorlar sırf buraya stres atmak için geliyorlar .
Dertli insanlarun daha çok sinirini bozuyorlar
Bilinçli yapıyorlar kalpleri kötü fesat tipler bir sürü var zaten çete gibiler burda .
Sonra gelip bana üslubun sert derler bide .
Ben en azından dertli insanlara laf sokup ezik egomu tatmin etmiyorum

Evet ailem ev veriyo diye zorlayacak halleri yoktu ama gün alınmıs herşey hazır benım yaptıgım emin olmak içindi ve sımarıklıktı evet ama kestirip atmak yerine farklı konusulabşlirdi herşey

Hastanede bi ton saydirmadin mi adama, sonra rest çekip yuzukleri al git demedin mi, adam gidince kosup yalvarmadin mi? O konunda da yazmıştım, çoğunluk sana hak vermisti ama bence adam haklıydı.

Tecrübe diyelim. Sinirleriniz bozulmasın,beni görmezden gelebilirsiniz
Tecrüben nedir merak ettim.
Ukalalik yapiyorsunuz .
Sırf can yakmak için karşınızda bir insan var okuyor sadece sana demiyorum senin gibi bir sürü var .
Herşeyi ben bilirim diyen çok yanılır ben sana onu soyleyeyim

Evet ailem ev veriyo diye zorlayacak halleri yoktu ama gün alınmıs herşey hazır benım yaptıgım emin olmak içindi ve sımarıklıktı evet ama kestirip atmak yerine farklı konusulabşlirdi herşey
Bakın ben size anlatayım, ben nikah yaptım düğün için yer bulamadık diye iki ay bekliyordum. O iki ayda eşimin yanlış insan olduğunu anladım ve düğünden vazgeçtim. Boşanma davası açtım. 26 yaşındaydım. Evet üzüldüm ama kararımdan da dönmedim. Sırf ev hazır,gelinlik hazır,ev hazır diye evlenseydim çok büyük yanlış yapmış olacaktım. Sizin durumunuzda da eski nişanlınız ve ailesi sizin yanlış kişi olduğunuzu anlamış ve vazgeçmiş. Durum bundan ibaret. Demek ki böylesi daha iyi olacak,her işte bir hayır var deyip yolunuza bakmalısınız. İnanın birkaç yıl sonra çok daha mutlu olacaksınız.

Hem siz nişan attınız, hem de dönsün diye mi bekliyorsunuz?
"Çözemediğimiz sorunlar" demişsiniz, sırf sorunları yaşamaya devam etmek için dönsün mü istiyorsunuz, anlayamadım.

Ve onun annesi bana neler neler söyledi ben gitmemek için direndim bosanmma kağıdını elinde bulursun dedi uzun süre tatile gidersen aldatılırsınn dedi 8 senedir beraber olmasanız senle olmazdı dedi benim oğlum sana gmstermemiş ama sinirlidir duvarları yumruklar dedi yinede ben ertekemek istemedim seven kalmak için çabalar

Hem siz nişan attınız, hem de dönsün diye mi bekliyorsunuz?
"Çözemediğimiz sorunlar" demişsiniz, sırf sorunları yaşamaya devam etmek için dönsün mü istiyorsunuz, anlayamadım.
Yüzüğü atma sebebim evlenmek istemiyorum bu düğün tarihinde dedi bende nasıl iatemıyosun al o zaman yüzüğü dedim

Evet kaba ne yapmısım
Eski konunda adama yaptıklarını anlatmıştın kendin, ben bi şey iddia etmiyorum, yazılı olarak duruyor. Hangi nahiflik?
Adamin annesinin tavırlarının yanlışlığını da eleştirdim o konunda ama senin yanlışlarını da konuştum. Kadın düşmanı mı oldum şimdi veya duygulardan anlamayan bi zalim mi? Bu ne duygu sömürüsü ya, bi de doğruyu söyleyen başka insanlara saldırıyorsunuz burada. Kadınların yanlışı soylenince kadın düşmanı mı olunuyor? Esas kadınlar kendini küçük düşürmesin diye yırtınıyoruz, tabii anlayana.

Tecrüben nedir merak ettim.
Ukalalik yapiyorsunuz .
Sırf can yakmak için karşınızda bir insan var okuyor sadece sana demiyorum senin gibi bir sürü var .
Herşeyi ben bilirim diyen çok yanılır ben sana onu soyleyeyim
Tecrübemi yazdım başka bir mesajda.
Özetle söylemek gerekirse, hayat ve tecrübelerimiz yediğimiz kazıkların bileşkesidir. Ben de çok kazık yedim,çok da darbe aldım hayattan. Bu yüzden artık karşıdan gelen kişinin ne olduğunu dahi anlayabiliyorum. Burada yazan bir kişinin de ne sorunu olduğunu anlayabiliyorum. Siz de bunu yanlış algılıyorsunuz herhalde. Ya da sizinle yıldızımız barışmamış olabilir.

Bu yaşıma kadar bir kere yanıldım,onda da gözüm açıldı. O günden sonra da asla yanılmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…