- 13 Ağustos 2022
- 8.794
- 4.458
- 103
- 31
- Konu Sahibi nisanlimterketti
-
Dönse bile parmağında oynatır seni benden ayrilamiyor her türlü rezilliği yapar.Merhaba benim konumu okursanız nişan attım eski nişanlım bana kırıldı ve çözemediğimiz sorunlar sonucu 8,5 yıl sonunda mesajla benden ayrıldı ve arkamdan alıskanlıktı hala beni unutamams mı bitirememiş mi kafasında demiş , ayrılalı 2 ay oldu geri döner mi aylar sonra
Siz kesin ya 40 yaş üstüsünüz ya erkek genç bir kız naifliği duygusu yok sizdeBen kestirip attım valla zamanında. Zararın neresinden dönülse kardır. Siz de dönün ki mutsuz olmayın.
Aşağılamaya çalışmıyorum, buranın kurallarını bilen bir üyeyim. Siz neden böyle düşündünüz bilmiyorum ama ben fikrimi yazıyorum, laf da sokmuyorum.Önemli olan burda tespitlerimin doğru olması değil üzülen sıkıntıda olan bir insana sürekli laf sokulup aşağılamaya çalışılması.
Gayet sinir bozmak için yazıyorsun .Aşağılamaya çalışmıyorum, buranın kurallarını bilen bir üyeyim. Siz neden böyle düşündünüz bilmiyorum ama ben fikrimi yazıyorum, laf da sokmuyorum.
Ha senin tüm bu hallerin genç kız nahifliği yani? TamamSiz kesin ya 40 yaş üstüsünüz ya erkek genç bir kız naifliği duygusu yok sizde
Evet kaba ne yapmısımHa senin tüm bu hallerin genç kız nahifliği yani? Tamam
Siz kesin ya 40 yaş üstüsünüz ya erkek genç bir kız naifliği duygusu yok sizde
Tecrübe diyelim. Sinirleriniz bozulmasın,beni görmezden gelebilirsinizGayet sinir bozmak için yazıyorsun .
Ne yasadiklarini ne biliyorsun da konuşuyorsun ya sen.
Pardon yani ?
Bırak ya çok biliyorlar sırf buraya stres atmak için geliyorlar .Siz kesin ya 40 yaş üstüsünüz ya erkek genç bir kız naifliği duygusu yok sizde
Hastanede bi ton saydirmadin mi adama, sonra rest çekip yuzukleri al git demedin mi, adam gidince kosup yalvarmadin mi? O konunda da yazmıştım, çoğunluk sana hak vermisti ama bence adam haklıydı.Hayır bir defa yaptım işte evlenmekten emin olup olmadıgımızı sorguladım hatam buydu sonra da sorularımızı konusarak çözebilecegimizi ertlemenin yersiz oldugunu söyledim bu arada kimse sorularımı cevaplamadı da direkt kestirip atıldı düğün ettelensim diye
Tecrüben nedir merak ettim.Tecrübe diyelim. Sinirleriniz bozulmasın,beni görmezden gelebilirsiniz
Evet dogru pekı direkt ettelemesı mi gerekıyoduHastanede bi ton saydirmadin mi adama, sonra rest çekip yuzukleri al git demedin mi, adam gidince kosup yalvarmadin mi? O konunda da yazmıştım, çoğunluk sana hak vermisti ama bence adam haklıydı.
Bakın ben size anlatayım, ben nikah yaptım düğün için yer bulamadık diye iki ay bekliyordum. O iki ayda eşimin yanlış insan olduğunu anladım ve düğünden vazgeçtim. Boşanma davası açtım. 26 yaşındaydım. Evet üzüldüm ama kararımdan da dönmedim. Sırf ev hazır,gelinlik hazır,ev hazır diye evlenseydim çok büyük yanlış yapmış olacaktım. Sizin durumunuzda da eski nişanlınız ve ailesi sizin yanlış kişi olduğunuzu anlamış ve vazgeçmiş. Durum bundan ibaret. Demek ki böylesi daha iyi olacak,her işte bir hayır var deyip yolunuza bakmalısınız. İnanın birkaç yıl sonra çok daha mutlu olacaksınız.Evet ailem ev veriyo diye zorlayacak halleri yoktu ama gün alınmıs herşey hazır benım yaptıgım emin olmak içindi ve sımarıklıktı evet ama kestirip atmak yerine farklı konusulabşlirdi herşey
Hem siz nişan attınız, hem de dönsün diye mi bekliyorsunuz?Merhaba benim konumu okursanız nişan attım eski nişanlım bana kırıldı ve çözemediğimiz sorunlar sonucu 8,5 yıl sonunda mesajla benden ayrıldı ve arkamdan alıskanlıktı hala beni unutamams mı bitirememiş mi kafasında demiş , ayrılalı 2 ay oldu geri döner mi aylar sonra
Yüzüğü atma sebebim evlenmek istemiyorum bu düğün tarihinde dedi bende nasıl iatemıyosun al o zaman yüzüğü dedimHem siz nişan attınız, hem de dönsün diye mi bekliyorsunuz?
"Çözemediğimiz sorunlar" demişsiniz, sırf sorunları yaşamaya devam etmek için dönsün mü istiyorsunuz, anlayamadım.
Eski konunda adama yaptıklarını anlatmıştın kendin, ben bi şey iddia etmiyorum, yazılı olarak duruyor. Hangi nahiflik?Evet kaba ne yapmısım
Tecrübemi yazdım başka bir mesajda.Tecrüben nedir merak ettim.
Ukalalik yapiyorsunuz .
Sırf can yakmak için karşınızda bir insan var okuyor sadece sana demiyorum senin gibi bir sürü var .
Herşeyi ben bilirim diyen çok yanılır ben sana onu soyleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?