- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
Adam kendine yaşıyor 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o kadar çalışıyormuş harcamadan mı kendini mutlu etmeden mi yaşayacakmış. ya ev onun eşyalarıyla doldu boğuluyorum artık. zaten 2 artı 1 ev. çocuğun oyuncağı dolu bir de o her ay bir sürü şey alıp dolduruyor. sadece alışveriş yapmak hobisi başka da hep evde bir de telefondan film izler oyun oynar
Lan nasi hatirladin dohtur?Asla para birikmeyen ev
Eve toplam 7bin 500 giriyor kira 1200 TL şu rakamlara bakılınca birikim yapılabilir gibi duruyor ancak ay sonunu beş kuruş bile kalmıyor her ay bin lira kadar birikim yapmak istesek de bazen hiç kalmıyor bazen ise 300 falan öyle lüks marka giydiğimiz yok bir spor ayakkabıya 300 lira da...www.kadinlarkulubu.com
Bu senin agustos ayında açılmış konun.
Gerçekten milletle kafa buldugunu düşünüyorum artık.
Ya da olmamış şeyleri olmuş gibi yaşıyorsun.
En son yurt dısında idin.
Eski konunda da sorduk cevapsız kaldın.
Bazı şeyleri unutmim ben dark ya :)Lan nasi hatirladin dohtur?
Sende işe başlamıstin ona ne oldu ?memur 7bin alıyor şu an ev alalım demiyorum ama insanın bir 50 bin lirası da olmaz mı kenarda
valla kredi çekmez ki. hadi çekti diyelim hesabından eksilere düşeceğine eminim ki şu an bile düşüyor. bir kere 3 bin gelmişti kredi ekstresiTek başına mı çalışıyor ?
Yani büyük bir kısmı gidere gitse ayda 1000 atsa kenara yine de biraz birikimi olması gerekirdi.
Bence şöyle yap kredi ile eve yazılın , mecbur kredi ödemek zorunda kalır.
O zaman da birikim yapamasa bile ev sahibi olursunuz.
Onu heç demiyor bile, sormadım ben de.Sende işe başlamıstin ona ne oldu ?
işyeri kapandıSende işe başlamıstin ona ne oldu ?
Tabi cevap vermeyecektirBak yine cevap veremiyor :)
Uzman çavuş olan eşin hem rusca hem fransızca bile eşinle yurtdısına tasınmıştın (hangi ara oldu ise artık)
Pandemi sürecinde de dönmüştü ve tekrar ile başladı.
Hatta agustos ayında 7.500 tl alıyordu şimdi 7.000 tl.
Yok artık Ziya diyip gidiyorum ben.
Ne çabuk, hâlbuki yeni konu açmıştın çalışıyorum diyeişyeri kapandı
Kafasına nasıl eserse öyle açıyor konuları benceOnu heç demiyor bile, sormadım ben de.
Ayrıca Agustos ayında bir ayakabıya bile 300 tl veren insanlar degilken, çok degil 2 ay sonra gömlekler, oyuncaklar, ayakkabılar (hem de 1 senedir ) epeyi para saçılmış.
Benim devreler yandı artık.
Bu soruları her sordugumuzda, konusundan arazi olmuştur aynı zamanda.Tabi cevap vermeyecektir![]()
Normalde buna karşıyım ama bu durumda bence eşinize deyin ki Ali bak bugün çocuğumuz küçük yarın masrafları artacak böyle har vurup harman savurursak ilerde problem yaşarız hesabını kitabını bilmiyorsan maaş kartını bana ver maddi dengeleri ben ayarlayayım devalla kredi çekmez ki. hadi çekti diyelim hesabından eksilere düşeceğine eminim ki şu an bile düşüyor. bir kere 3 bin gelmişti kredi ekstresi
Yurt disina goreve giden devlet memurlari cok saglam para aliyorlar diye biliyorum ben de. Karsi komsum muftu olarak geldi Fransadan,adam doner donmez 80bin dolara ev aldi. Demek ki iyi para almis diye dusunmustum ben.Bu soruları her sordugumuzda, konusundan arazi olmuştur aynı zamanda.
Uzman çavuş ya bu adam ?
Y.dısına gönderdim dediği yerler Ortadogu devletleri olabilecekken adam Avrupa'ya kapak atmıştı. Hem de ailece ha :)
Ha kızın annesi de onlarla yaşıyordu :)
O nasıl gitti mesella sorusu hem askıda kaldı :)
İşte gitseydi alırdı ama sorun gitmemiş olmalarında zatenYurtdışındayken çift maaş almadınız mı yavrum sizanadili gibi fransızca rusça biliyordu, dışarıdan tercüme yaparım ben olsam
![]()
Kız Dark adam uzman çavuş ya :)Yurt disina goreve giden devlet memurlari cok saglam para aliyorlar diye biliyorum ben de. Karsi komsum muftu olarak geldi Fransadan,adam doner donmez 80bin dolara ev aldi. Demek ki iyi para almis diye dusunmustum ben.