kafasız kocam

o kadar çalışıyormuş harcamadan mı kendini mutlu etmeden mi yaşayacakmış. ya ev onun eşyalarıyla doldu boğuluyorum artık. zaten 2 artı 1 ev. çocuğun oyuncağı dolu bir de o her ay bir sürü şey alıp dolduruyor. sadece alışveriş yapmak hobisi başka da hep evde bir de telefondan film izler oyun oynar

E adamın birikim yapmak gibi bı derdi yok o zaman. Siz çalışamaz misiniz?

Bak yine cevap veremiyor :)
Uzman çavuş olan hem Rusca, hem Fransızca bile eşinle yurtdısına tasınmıştın (hangi ara oldu ise artık)
Pandemi sürecinde de dönmüştü ve tekrar ile başladı.
Hatta agustos ayında 7.500 tl alıyordu şimdi 7.000 tl.
Yok artık Ziya diyip gidiyorum ben.

Bu senin agustos ayında açılmış konun.
Gerçekten milletle kafa buldugunu düşünüyorum artık.
Ya da olmamış şeyleri olmuş gibi yaşıyorsun.
En son yurt dısında idin.
Eski konunda da sorduk cevapsız kaldın.
Lan nasi hatirladin dohtur?

Tek başına mı çalışıyor ?
Yani büyük bir kısmı gidere gitse ayda 1000 atsa kenara yine de biraz birikimi olması gerekirdi.
Bence şöyle yap kredi ile eve yazılın , mecbur kredi ödemek zorunda kalır.
O zaman da birikim yapamasa bile ev sahibi olursunuz.
valla kredi çekmez ki. hadi çekti diyelim hesabından eksilere düşeceğine eminim ki şu an bile düşüyor. bir kere 3 bin gelmişti kredi ekstresi

Sende işe başlamıstin ona ne oldu ?
Onu heç demiyor bile, sormadım ben de.
Ayrıca Agustos ayında bir ayakabıya bile 300 tl veren insanlar degilken, çok degil 2 ay sonra gömlekler, oyuncaklar, ayakkabılar (hem de 1 senedir ) epeyi para saçılmış.
Benim devreler yandı artık.

Bak yine cevap veremiyor :)
Uzman çavuş olan eşin hem rusca hem fransızca bile eşinle yurtdısına tasınmıştın (hangi ara oldu ise artık)
Pandemi sürecinde de dönmüştü ve tekrar ile başladı.
Hatta agustos ayında 7.500 tl alıyordu şimdi 7.000 tl.
Yok artık Ziya diyip gidiyorum ben.
Tabi cevap vermeyecektir 😁

Tabi cevap vermeyecektir 😁
Bu soruları her sordugumuzda, konusundan arazi olmuştur aynı zamanda.
Uzman çavuş ya bu adam ?
Y.dısına gönderdim dediği yerler Ortadogu devletleri olabilecekken adam Avrupa'ya kapak atmıştı. Hem de ailece ha :)
Ha kızın annesi de onlarla yaşıyordu :)
O nasıl gitti mesela sorusu hep askıda kaldı :)

valla kredi çekmez ki. hadi çekti diyelim hesabından eksilere düşeceğine eminim ki şu an bile düşüyor. bir kere 3 bin gelmişti kredi ekstresi
Normalde buna karşıyım ama bu durumda bence eşinize deyin ki Ali bak bugün çocuğumuz küçük yarın masrafları artacak böyle har vurup harman savurursak ilerde problem yaşarız hesabını kitabını bilmiyorsan maaş kartını bana ver maddi dengeleri ben ayarlayayım de

Bu soruları her sordugumuzda, konusundan arazi olmuştur aynı zamanda.
Uzman çavuş ya bu adam ?
Y.dısına gönderdim dediği yerler Ortadogu devletleri olabilecekken adam Avrupa'ya kapak atmıştı. Hem de ailece ha :)
Ha kızın annesi de onlarla yaşıyordu :)
O nasıl gitti mesella sorusu hem askıda kaldı :)
Yurt disina goreve giden devlet memurlari cok saglam para aliyorlar diye biliyorum ben de. Karsi komsum muftu olarak geldi Fransadan,adam doner donmez 80bin dolara ev aldi. Demek ki iyi para almis diye dusunmustum ben.

Hayata aynı pencereden bakmıyorsunuz demek ki. Ben de param varken yiyip içip gezme taraftarıyım. Gençken guzelken giymeyeceğim de ne zaman giyeceğim. Enerjim varken gezmeyecegim de ne zaman gezeceğim. Sizse tam tersi ilerisini düşünenlerdensiniz. Birbirini anlamak zor böyle bir durumda.

Yurt disina goreve giden devlet memurlari cok saglam para aliyorlar diye biliyorum ben de. Karsi komsum muftu olarak geldi Fransadan,adam doner donmez 80bin dolara ev aldi. Demek ki iyi para almis diye dusunmustum ben.
Kız Dark adam uzman çavuş ya :)
Bu adamı niye yollasınlar Avrupa'ya.
Anca ya Suriye, Ya Irak.
O da ailesini bile götüremez oralara.
Bu hem ailesini götürmüş hem de k.validesini.
Onu geçtim.

bak bu konusunu açtıktan sonra 2 aydır çalışıyorum demiş.

Ama linkteki konuda çalışan kadın imajı görebiliyor musun mesela ?
La ben sabah saat 7:00 de yola çıkıyorum, çocugum kalktıgı zaman beni arıyor anne kalktım diye.,
Bu kendisinin bile kaçta kalktıgını, çocugunun kaçta kalktıgını felan yazıyor.

Back
X