- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.474
- 548
- Konu Sahibi Cokokuyanbilir
-
Yorumda ki gibi ayrılmaniza gerek yok bence de.Yorumdaki gibi ayrılmam kendime yakistiramam. Ama kendime bir zemin hazırlıyorum. Sadece kafami aydınlatmaya çalışıyorum. Hayatta hiç birşeyi bıçak gibi kesip atmadım. Kimseyle de kötü sözlerle ayrılmadım. Yapabileceğim en kötü şey zaten onu bensiz bırakmak. Ötesine ihtiyaç duymam
Haklısınız. Ama gün geçtikçe o umutta eksiliyor. Bundan 2 ay önce çok sevip çok değer verdiğini söyleyebilirdim. Hala sevdiğini düşünüyorum ama eskisi gibi olduğunu hissedemiyorum.Yorumda ki gibi ayrılmaniza gerek yok bence de.
Ama ben sizin ayrılacağınizı düşünmüyorum.
2 ayla da alakası yok, sevgiliniz için beni çok seviyor, çok değer veriyor, fikirlerini önemsemiyor, beni incitmekten çekiniyor diye ne zaman söylediniz emin olarak?
Bazı şeyler çok açıktır ama insan görmek kabullenmek istemiyor demek ki. Zamanını bekliyorum, kendimi hazırlıyorum vakit kazanmak belki düzelir diye umut etmekten geliyor.
Merhaba. Mesajınız için çok teşekkür ederim.Merhaba.ben de eskiden senin gibiydim 26 yaşımdayım.bagımlılık vardı ben de de.
Acı çektiğim halde bırakamıyordum.
Uzun süre olmuş bağlamışsın.
Ama şöyle hep kendine telkin et.
Ne kadar süre böyle gidecek.
Evlensen daha kötü olacak.sürekli üzüleceksin acı çekeceksin.
Belli ki çok sosyal ve vurdumduymaz birisi.
Karakterleriniz de farklı sanırım.
Çok zor kopman ama inan hayatta öyle acılar var ki
Değmiyor bi insana acı çekmek
Sen bunu iyi düşün.kangrenli yerden kes
Evet benim için ayrılmak başlı başına çok zor bir eylem. Üzerine sevgi eklenince bin kat daha zorlaşıyor. Şuan burada konuşunca ayrılmak daha doğru gibi geliyor hissediyorum. Ama bunu faaliyete dökmeye gelince gözyaşlarımı tutamıyorum, ciğerlerimi söküyorlar sanki. Durumu dramatize etmesem bunu becerebilsem belki de şuan vazgeçilmez gibi olan ben olurdum.Ayrılamama nedeninizin sevgilinizi çok sevdiğiniz ya da uzun ilişki olmasindan ziyade sanki ayrılık olayını yapamayışınızdan kaynaklı. Yani karşınızda bu kadar sevmediğiniz başka biri olsaydı ondan ayrılmakta da yine bu kadar zorlanacaktınız hissini aldım. Geçmişte de insanlardan ayrılırken zorluk yaşıyor muydunuz? Elbette insanlar ayrılırken zorluk yaşar ama nasıl desem bazı insanlar çok sevmese bile, hatta ayrılmak istese bile ayrılamaz.
Sizi çok iyi anlıyorum. Çok seviyor olabilirsiniz ama ayrilik eylemi sizi zorluyor. Hani maddeye bağımlı insanlar olur ya bu da bir çeşit insan bağımlılığı gibi. Çocukluktan kalma mukemmelliyetcilik, onaylanma, kabullenme, kendini kabul ettirme gibi isteğiniz mi var ya da başka bir sorun mu bilmiyorum. Tabii psikolog vs değilim bu yüzden yanlış da yorumluyor olabilirim. Ama hem kendimden hem okuduklarimdan yola çıkarak böyle hissettim yazdiklarinizdan.Ama hem şimdi için hem geçmiş için imkanınız varsa mutlaka yardım alın. Belli ki içinizde kapanmamış geçmişten kalan bir yara var.Evet benim için ayrılmak başlı başına çok zor bir eylem. Üzerine sevgi eklenince bin kat daha zorlaşıyor. Şuan burada konuşunca ayrılmak daha doğru gibi geliyor hissediyorum. Ama bunu faaliyete dökmeye gelince gözyaşlarımı tutamıyorum, ciğerlerimi söküyorlar sanki. Durumu dramatize etmesem bunu becerebilsem belki de şuan vazgeçilmez gibi olan ben olurdum.
Çok ama çok yanlış bir ilişkim oldu 1 yıl süren. Kendisi şerefsizin biriydi ondan ayrılmak bile çok zordu.
Bi süre daha uzatayım diyorum. Yanı ayrılık kararını söylemeyi. Çünkü şuan hiç hazır değilim durumu ancak yeni yeni farkedebiliyorumEğer sert konuşabileceğine, masadan erimiş ve el ele kalkmayacağına inanıyorsan git konuş. Bunu şu yüzden söylüyorum, ben kendim yapamıyorum mesela yüzünü görünce sevgi merhamet şefkat aşk bisürü şey hissediyorum tüm gardımı indiriyorum ve haliyle değersizleşiyorum, önemsiz oluyor tüm tavırların, ciddiyetini yitiriyor. Bu yüzden söyledim.
siz bilirsiniz, adam sizi 2. plan degil cok geriye atiyor. boyle bi adama her sey mustehak resmen eziyor sizi. ayrilin o zaman neden vakit kaybediyorsunuz ki?Ben böyle ayrılamam. Kafamda bitirdikten sonra kısa bir görüşme ile yüzüne artık devam etmek istemedigimi söylerim. Ben hiç bir kapıyı çarparak çıkmadım. Ona yapabileceğim en büyük kötülük hayatından çıkmak olur.
esas sorun bu işte, sevgilin değil. bunu halledince zaten insanların sana değer vermesi de artacak, sevgilinin tavrı değişecek ya da sana değer veren biri hayatına girecek.Evet. Cok haklisiniz. Ama bilmiyorum ki kendimi sevmeyi. En çok kendime değer vermeyi. En çok kendim için yaşamayı. Bunların hiç birini bilmiyorum ben. Hayatım boyunca önceliğim hep başkaları oldu
Tamam ozaman hiç kendine yüklenme. Erkekler hiçbir zaman ayrılık kararını söylemeye hatta ayrılmaya bile tenezzül etmiyorlar, aramayıp sormayıp aldatıyorlar mesela. Biz neden böyle yapmayalım ki? Alemin dürüstü biz miyizBi süre daha uzatayım diyorum. Yanı ayrılık kararını söylemeyi. Çünkü şuan hiç hazır değilim durumu ancak yeni yeni farkedebiliyorum
Kurban psikolojisi dediginiz şey nedirSen ayrılamazsın bu durumu da duzeltemezsın kurban psikolojisindesin. Keşke yapsaydım önce ben ayrılsaydım diye dızlerını döversin ne zaman bılıyor musun? Aldatılınca.
Engelle gitsin aradığında ulaşamasın ayrıl kurtul o yok bu bulmuş.Selam herkese
Bitmek üzere diyebileceğim bir ilişkim var. Şuan sallantıda diyebilirim.
Aramız bozuk o yüzden fazla iletişime geçmiyoruz.
Arkadaşlar ben aptalım. Ve benim gözümü açmanız için yazıyorum.
Her akşam ağlama krizleri geçiriyorum. Karşımdaki bulunmaz hint kumaşı gibi davranıyorum. O kadar pohpohladım ki adam sanırım beni cepte saniyor.
Konuşalım diyorum oyuna çağırdılar oyun oynayacağım diyor, şuan arkadaşının yanında başka bir şehire kafa dağıtmaya gitti. 1 haftadır orada ve aramız bozuk diye iletişim kurmuyor. Günaydın nasılsın ve iyi geceler üzerine kurulu bir iletişimimiz var.
Bugün konuşalım diye yazdım arkadaşımla konuşuyoruz sonra müsait olunca konuşalım dedi ve ben yine kendi kendime tribe girip ağlama krizine girdim. Aman banane deyip telefonu kenara atamıyorum.
Ben değerliyim ondan daha değerliyim. Biri yanacaksa o beni kaybettiğine yansin diyorum ama icraatte salya sümük bi haldeyim. Yaşım da küçük değil 27.
Benim gözümü açın lütfen. Bu ilişki bitmeyecekse bile benim onu bulunmaz hint kumaşı gibi gördüğüm için bitecek.
Şuan seviyorum ve tamamen ayrılık kararı veremiyorum ama karşımdaki devam etsin diye çabalamıyor. En azından bu kötü süreci tersine çevirmek istiyorum. Kaçan kovalanır mı gerçekten ? Aşırı duygusal bir insanım hemen gözüm dolar en ufak şeyde. O yüzden dirayetli durmam gerekiyor.
Bana yol gösterin lütfen. Değerli olduğumu biliyorum ama buna uygun davranamıyorum
Ilişki 5 yıllık
O yok bu bulmuş derken ne demek istediniz anlayamadım. Birini mi bulmuş diyorsunuzEngelle gitsin aradığında ulaşamasın ayrıl kurtul o yok bu bulmuş.
Şuanda da onun için zaten bitmiş gibi veya kafami dinleyim dirdirini çekmeyeyim diyor. Bilemiyorum. Yanı bakınca onun tarafından benim adıma da çok olumlu bi tablo olmasa gerekTamam ozaman hiç kendine yüklenme. Erkekler hiçbir zaman ayrılık kararını söylemeye hatta ayrılmaya bile tenezzül etmiyorlar, aramayıp sormayıp aldatıyorlar mesela. Biz neden böyle yapmayalım ki? Alemin dürüstü biz miyiz
Klavyeden yanlış olmuş, o yolunu bulmuş kuzum tamam sen abartmış olabilirsin ama yinede bu derece saygısızca konuşması ne haddine hem de arkadaşlarının yanindaO yok bu bulmuş derken ne demek istediniz anlayamadım. Birini mi bulmuş diyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?