Kafasızım ben

Uzak duramıyorum demişsiniz zaten uzak duramayincada üzülüyorsunuz ne oluyor yani günaydın iyi akşamlar diyorda başınız göğe mi.eriyor muhattap olma merak etsin erkekler deli gibi aşık olsada kadının kacanini seviyor malesef hep bı kacar gibi durucan😁
Nasıl kaçılır bilmiyorum ki

Instagramdan bikinili kız takip eden kişi dimi sevgiliniz?

O kadar yazdık canim adam belki şuan seni aldatıyor ne naneler ceviriyordur kafa dağıtma bahanesiyle kendine gel artık lütfen.
Bundan bir CACIK OLMAZ.....
Evet samimi olmadığı bir arkadaşının bikinili fotoğrafı .
Şuan nerede kimle biliyorum bu konuda yalan söylemiyor.

Adam gününü gün ediyor ve elinde tlf onu bekleyen bir kadın var. Adam tabi takmaz umursamaz çünkü aradığı dakika elinde tlf bekleyen bir pasif var. Hiç mi onur gurur yok be. Sevgi aşk bu değil. Kendine yazık eden zavallı modunda kadınsın ne desem boş. Kusura bakma ağır oldu ams kendine gel bir şerefsiz adam için kendini rezil etme!
Öncelikle uslubunuza dikkat edin. Sizin benimle böyle konuşmaya haddiniz yok.
Ben zaten neyin ne olduğunu anlıyorum. Sadece kendimde o gücü bulmaya ihtiyacım var.

öncelikle bunu hep söylerim. bir insan normalde kendi başına çokta güzel mutlu olur, arkadaşlıkları kurulur yapmak istediklerini yapar eğer ki hayatına biri girecekse, aşık olunacaksa bunun seni ağlatması değil aksine kendi halinden daha çok mutlu etmesi gerekir. kimse zaten mutlu olan hayatını mutsuz etmek için biriyle birlikte olmaz. bence sen bu yüzden ağlamayı haketmiyorsun, yapacağın şey belirsizliklerden kurtulup üzüntünü yaşayacak kadar ağlayıp mutlu olacağın hayata geri dönmek. şimdi olmaz gibi gelir, ama deneyince öyle de güzel olduğunu görürsün ki keşke bu zamana kadar ağlamasaydım da kendi yoluma baksaydım dersin

öncelikle bunu hep söylerim. bir insan normalde kendi başına çokta güzel mutlu olur, arkadaşlıkları kurulur yapmak istediklerini yapar eğer ki hayatına biri girecekse, aşık olunacaksa bunun seni ağlatması değil aksine kendi halinden daha çok mutlu etmesi gerekir. kimse zaten mutlu olan hayatını mutsuz etmek için biriyle birlikte olmaz. bence sen bu yüzden ağlamayı haketmiyorsun, yapacağın şey belirsizliklerden kurtulup üzüntünü yaşayacak kadar ağlayıp mutlu olacağın hayata geri dönmek. şimdi olmaz gibi gelir, ama deneyince öyle de güzel olduğunu görürsün ki keşke bu zamana kadar ağlamasaydım da kendi yoluma baksaydım dersin
Inanın ben de bu belirsizliklerden kurtulmayı çok istiyorum. Artık bu konuda kitaplar okumaya başladım.
Bilinçsiz bir insan değilim. Herkese kendime gosteremedigim ilgi ve merhameti göstermişim. Ben sevdiklerimi çok sahiplenirim. Kıyamam onlara. Herşeyi yaparım onlar için. Onların önceliği daha önemlidir. Ama bu doğru bir davranış değil.
Burdaki insanlar bana onursuz gurursuz deme haddini bulabiliyor ama kimse gerçek hayatta bir bardak çay icmedi benimle. Ben şimdiye dek yaptığım şeyin yanlış olduğunun farkında bile değildim.

Kaçan kovalanır falan gibi oyunlar bana saçma geliyor.
Tek diyebileceğim ilişkide taraflar birbirini bu kadar sıkmamalı.
Adamın aklında bitirmek varsa, o beni kovalasın taktiği uygulasanız ne yazar?
Terk edilme korkusu yaşıyorsunuz.
İlişkinizden bağımsız kendi içinizde çözmeniz gereken bir problem bu.
İkisini ayrı ayrı ele alın.
Sürekli tartışmaktan şikayetçi. Evet tartıştık çünkü son derece ilgisiz ve özensiz davranıyordu. Bana sabret düzelecek aramız bak ben sorun çıkarmıyorum diye telkin veriyordu. Ve ben kendimi o süreçte hep suçlu hissediyordum. Hem o hem de ben kendimi sucluyorduk. Böyle biri zaten sağlıklı adımlar atamazdı. Dayanamayıp tartışıyordum. Son derece yanlış bir davranışmış

Ozaman kendiniz bi başkası olsaydı ona nasıl davranırdınız, öyle davranın.
Sizde yatılı kalan bi misafir gibi düşünün kendinizi.
Sabah nasıl kaldırırdınız, kahvaltısını, gün içinde nasıl hissetttiğini, dinlenme durumunu... Hepsini düşünün.
Öyle başlayın güne, öyle kapatın günü.
Bi süre sonra alışkanlığa dönüşür elbet
Bu yorumunuz o kadar iyi geldi ki. Hep başkaları için yaşamakla geçmiş 27 senem. Artık kendim için yaşama vakti.

Evet samimi olmadığı bir arkadaşının bikinili fotoğrafı .
Şuan nerede kimle biliyorum bu konuda yalan söylemiyor.
Canim aşkın gözü kör evlenince gerçekler duvar gibi yüzüne çarpıyor ve dönüşü çok zor oluyor.

Bile bile lades deme kardesim yaşındasın sende bir kardeşimsin saygısı olmayanin sevgisi hiç olmaz bunun başta sana saygısı yokki.
Iyi düşün oyuzden senden değerli hiçbirşey yok.

bu adam icin yapilacak en guzel şeyi soyluyorum: bir anda hicbir sey demeden engelleyin, nerelerde ekliyse artik. 3 gun sonra engeli açıp "ayrilalim, benim icin her sey bitti, senden cok sogudum" yazin. muhtemelen ya arayacak veya da mesajlar atacaktir. asla cevap vermeyin. tekrar engelleyin. cok ama cok etkili bir ayrilma yontemi😂 ayrica boyle ayrilmayi fazlasiyla hak ediyor

Canim aşkın gözü kör evlenince gerçekler duvar gibi yüzüne çarpıyor ve dönüşü çok zor oluyor.

Bile bile lades deme kardesim yaşındasın sende bir kardeşimsin saygısı olmayanin sevgisi hiç olmaz bunun başta sana saygısı yokki.
Iyi düşün oyuzden senden değerli hiçbirşey yok.
Beğendim pişman değilim çünkü bir art niyetle beğenmedim. Sorun olacağını düşünmedim. Dedi.

Tatlim olabilir ona birşey demiyorum ama alışmış ne yaparsa yapsin sen onu birakmayacaksin biliyor.
Gerçekten öyle. Dün akşamüstü nasılsın dedi 2 saat sonra iyiyim sen dedim bizde ev e geldik yemek yedik dedi. Afiyet olsun dedim. Sağol sen naptin dedi. Eve geldim sen naptın dedim. Akşam 8 buçukta attım bu mesajı hala cevap yok. Normalde olsa darlardım. Neden yazmıyorsun diye. Arardım üst üst e mesaj atardım.
Kitap okudum dizi izledim oyun oynadım. Yattım uyudum. O yazmasa da geçti bi akşamım ve keyifliydi. Iyi geceler yazma tenezzulu bile göstermemiş ben de dilemedim. Adam cidden cepte görmüş beni. Ve hepsinin sebebi benim

bu adam icin yapilacak en guzel şeyi soyluyorum: bir anda hicbir sey demeden engelleyin, nerelerde ekliyse artik. 3 gun sonra engeli açıp "ayrilalim, benim icin her sey bitti, senden cok sogudum" yazin. muhtemelen ya arayacak veya da mesajlar atacaktir. asla cevap vermeyin. tekrar engelleyin. cok ama cok etkili bir ayrilma yontemi😂 ayrica boyle ayrilmayi fazlasiyla hak ediyor
Konu sahibi sevgilisi tarafından terk edilene kadar ondan ayrılmayacağı için bu tarz önerilerin bir anlamı olmayacak.

Gerçekten öyle. Dün akşamüstü nasılsın dedi 2 saat sonra iyiyim sen dedim bizde ev e geldik yemek yedik dedi. Afiyet olsun dedim. Sağol sen naptin dedi. Eve geldim sen naptın dedim. Akşam 8 buçukta attım bu mesajı hala cevap yok. Normalde olsa darlardım. Neden yazmıyorsun diye. Arardım üst üst e mesaj atardım.
Kitap okudum dizi izledim oyun oynadım. Yattım uyudum. O yazmasa da geçti bi akşamım ve keyifliydi. Iyi geceler yazma tenezzulu bile göstermemiş ben de dilemedim. Adam cidden cepte görmüş beni. Ve hepsinin sebebi benim
Aynen gözünü aç canim sevgiliyken böyle olan evlenince yüzüne bakmaz.
Evlenince düzelir diye düşünme daha kötü oluyorlar inanki.
Arama sorma birak o seni merak etsin hayatının merkezine koyma artik onu.

Konu sahibi sevgilisi tarafından terk edilene kadar ondan ayrılmayacağı için bu tarz önerilerin bir anlamı olmayacak.
Yorumdaki gibi ayrılmam kendime yakistiramam. Ama kendime bir zemin hazırlıyorum. Sadece kafami aydınlatmaya çalışıyorum. Hayatta hiç birşeyi bıçak gibi kesip atmadım. Kimseyle de kötü sözlerle ayrılmadım. Yapabileceğim en kötü şey zaten onu bensiz bırakmak. Ötesine ihtiyaç duymam

Aynen gözünü aç canim sevgiliyken böyle olan evlenince yüzüne bakmaz.
Evlenince düzelir diye düşünme daha kötü oluyorlar inanki.
Arama sorma birak o seni merak etsin hayatının merkezine koyma artik onu.
Değil artık zaten
Yapısı şöyle benim şimdiye dek anladığım kadarıyla. Iyiyken çok iyi. Kötüyken de çok kötü tavır ve davranışları

Ben böyle ayrılamam. Kafamda bitirdikten sonra kısa bir görüşme ile yüzüne artık devam etmek istemedigimi söylerim. Ben hiç bir kapıyı çarparak çıkmadım. Ona yapabileceğim en büyük kötülük hayatından çıkmak olur.

Back
X