• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafaya takılcak bir konu mu sizce

Kadın şaka yaptım demiş ya. Konu sen olunca gerçi.
Elif benim gözümde hiç gülmeyen her zaman ciddi sürekli tenkit eden hayattan hiç zevk almayan biri gibi canlaniyor.
Kendi düğününde bile oynamadi dügünü kinayi dert edip konu açti. Çabuk yaşlanir bu kiz.

ay ben eski konuları bilmiyorum.

bu konuya yorum yapıcam.
ben de olsam kızarım, yerince cevabını da veririm.
ama kv yi işe karıştırmaya gerek duymam.

ya bide şöyle bişey var düğünden önce gelinlik bakarken kv ve bu eltim devgelinlikçiye gelmişlerdi bizde o gün eşimle çok kötü tartışmıştık kafam dalgındı,neyse işte eltim ayağı kalkmış benimle görüşmek için ben yanından geçip oturmuşum...hiç farkında bile değilim.
İşte kv aramış eşimi elif neden öyleyaptı demiş x(eltim) çok üzüldü filan demiş daga neler neler...şimdi de ben üzüldüm ama kimse onu uyarmıyo

Şaka yapmış kadın ne var bunda
Eşinizde amma abartmış yani,ağzının payını vermek falan !!
Allah aşkına kimsenin kimseye tahammülü kalmamış artık,
Sohpet olsun diye belliki ortamda latife yapmış,
Yaptıktan sonrada ortamda herkes susunca kadın özür dilemiş zaten,
Kesin şaka yaptığına bin pişman olmuştur .

Hiiçç sinirlerini bozma büyük ihtimalle şaka yapmış :))
Benım kv der oğlumu zayıflattın oysakı ayrı eve çıktığımızda 75 kıloydu şuan 82 :D :D
Gül geç eğer şaka yapmadıysa bile..

Şaka yapmış kadın ne var bunda
Eşinizde amma abartmış yani,ağzının payını vermek falan !!
Allah aşkına kimsenin kimseye tahammülü kalmamış artık,
Sohpet olsun diye belliki ortamda latife yapmış,
Yaptıktan sonrada ortamda herkes susunca kadın özür dilemiş zaten,
Kesin şaka yaptığına bin pişman olmuştur .
Ben kimseye eşini çürüğe çıkardın diye bi şaka yapmam mesela karşımdakini düşünürüm

Ben kimseye eşini çürüğe çıkardın diye bi şaka yapmam mesela karşımdakini düşünürüm

Madem espri anlayışınız şaka anlayışınız yok ozaman bu tür bir durumun tekrar olmaması için , tatlı bir dille bu tür şakalardan hoşlanmadığınızı belirtebilirsiniz.
Zaten kadın aklı başında bir kadın ki hemen kendini telafi etmiş ve ÖZÜR dilemiş,

Madem espri anlayışınız şaka anlayışınız yok ozaman bu tür bir durumun tekrar olmaması için , tatlı bir dille bu tür şakalardan hoşlanmadığınızı belirtebilirsiniz.
Zaten kadın aklı başında bir kadın ki hemen kendini telafi etmiş ve ÖZÜR dilemiş,
Evt hiç hoşlanmıyorum ama bence o özür sayılmaz sadece yanlış anlamadın değil mi dedi.bence aklı başında insan böyle saçma şakalar yapmaz

Elif benim gözümde hiç gülmeyen her zaman ciddi sürekli tenkit eden hayattan hiç zevk almayan biri gibi canlaniyor.
Kendi düğününde bile oynamadi dügünü kinayi dert edip konu açti. Çabuk yaşlanir bu kiz.

Aynen inan bende öyle birini çiziyorum aklımda düşününce. Birgün etrafında kimse olmayacak.

Bazı insanların espri anlayışı bizi kıracak şekilde olabiliyor.gelip özür dilediği için ben kötü bir niyet sezemiyorum.sizde üzerinde fazla durmayın bence.

Amaan takma hiç umursama konuşsun konuşsun dursun kendi basitliğini gözler önüne sersin.. demesi kolay biliyorum ama ben o kişiyi umursadıkça değer mi veriyorum yani şimdi buna diyip kafaya takmaktan vazgeçiyorum..

Evt hiç hoşlanmıyorum ama bence o özür sayılmaz sadece yanlış anlamadın değil mi dedi.bence aklı başında insan böyle saçma şakalar yapmaz

Allah aşkına size özür sayılması için koca kadın ne yapsın !!!
Ayağınıza mı kapanacak öylemi affedeceksiniz ?
Nekadar katı kurallarınız var,tamam size göre sert olabilir ama başkasıda gayet aklı başındadır genelleme yapmayın lütfen,
Her sizin kaldıramayacağınız şaka için başkalarına aklı başında olmayan ibaresini konumlandıramazsınız.
Tamam bende hoşlanmam sert şakalardan fakat Özür Dİlenmiş yani bence büyütmeyin derim.

günydın herkese,acele yazıyorum hata olabiilir cümlelerimde
Kafama takılan bi konu var bunu paylaşmak istiyorum
Geçen cuma kvlere gittik yemek için eşimin kardeşi ve eşi de geldiler.
Eşim biraz rahatsızdı midesinden, işte bu konuyla ilgili sohbet ederken eltim dedi ki: evlilik yaramamış abime(eşimden bahsediyo),elif iyi bakamadı mı acaba çürüğe çıkardı dedi güldü,ben şok oldum tabi sinirlenince kalıyorum öyle.
Sadece, evli değilkende bu rahatsızlığı vardı biz gayet iyi bakıyoruz birbirimize dedim.eşimde beni destekledi ama bi sessizlik oldu..
Sonra çıkarken geldi yanıma yanlış anlama şaka yaptım filan dedi eltim.
Çıktık eve giderken niye ağzının payını vermedin dedi eşim ama napiyim kaldım öyle yani o anda nasıl cevap vercektim dedim,ama hala aklıma geldikçe canımı sıkıyo bu konu.
Geçen gün dedim ki eşime annene söyle konuşsun onunla ne söylediğine dikkat etsin ben onunla laf yarıştırmak zorunda değilim oda tamam dedi.
Sizce kafaya takılcak bi konu mu

hayır değil ya aman üff. he he de

günydın herkese,acele yazıyorum hata olabiilir cümlelerimde
Kafama takılan bi konu var bunu paylaşmak istiyorum
Geçen cuma kvlere gittik yemek için eşimin kardeşi ve eşi de geldiler.
Eşim biraz rahatsızdı midesinden, işte bu konuyla ilgili sohbet ederken eltim dedi ki: evlilik yaramamış abime(eşimden bahsediyo),elif iyi bakamadı mı acaba çürüğe çıkardı dedi güldü,ben şok oldum tabi sinirlenince kalıyorum öyle.
Sadece, evli değilkende bu rahatsızlığı vardı biz gayet iyi bakıyoruz birbirimize dedim.eşimde beni destekledi ama bi sessizlik oldu..
Sonra çıkarken geldi yanıma yanlış anlama şaka yaptım filan dedi eltim.
Çıktık eve giderken niye ağzının payını vermedin dedi eşim ama napiyim kaldım öyle yani o anda nasıl cevap vercektim dedim,ama hala aklıma geldikçe canımı sıkıyo bu konu.
Geçen gün dedim ki eşime annene söyle konuşsun onunla ne söylediğine dikkat etsin ben onunla laf yarıştırmak zorunda değilim oda tamam dedi.
Sizce kafaya takılcak bi konu mu

kesinlikle takılacak bir konu zira bende taktım kafaya.görümcemde bana abim çok kilo almıi ne yediriyosun geliiiinnn hep senin yüzünden hasta yapma oğlanı kalp damar hastası olur maazallah dedi.hala sinirliyim. orda ona ( kendiside kiloludur )benden küçük saygısız şey sen neyle besleniyosun dinazor mamasıylamı senide bu hale kocanmı getirdi dicem anacım yemekleri adam yapmıyor sen nasıl böle olduysan artık dicektim ucu eşime kv deye dokanıyor çok çirkin bi şekilde.genetiğinizin bozukluğunu bana sarma dememek için zor tuttum kendimi.

Back
X