Kafayı yemek üzereyim bir insan bu kadar olamaz

Bi plan dahilinde, evin dagilmasina firsat vermeden yapacaksınız. Mesela pazartesi ve perşembe elektriklo supurge acma gününüz olsun. Aksam banyoya girdiğinizde temizleyin, her gun yaparsaniz 10 dakikanızı almaz. Ütü gününüz olsun, aksam bebeginiz uyurken yapip bitirin. Yani ben bu sekilde duzen kurabildim. Oglumu her yedirdikten sonra mutfagi kucuk supurgeyle supurup söyle bi siliyorum. Mutfak ve banyo temiz olunca her yer temiz gibi geliyor bana.
Pazartesi nevresim degistirme günüm. Uyanir uyanmaz değiştiriyorum.

Çok teşekkür ederim beni yüreklendirdiniz

Erken kalkan erken yol alır doğru söylüyorsunuz seher vaktinde kalmayıda deneyeceğim‍

Haha süpersiniz.sadece pazar günleri oluyor eşim birde gezmeyi seviyor, bu hafta gitmeyelim dedim.hafta içi işten geldiğinde bebeğim uyumuş oluyor ben yine bir şey yapamıyorum, uyurken çünkü çocuğu ne kadar sese alıştırmaya çalıştırsamda inatla bir tıka uyanıyor

Ben, ben...
Temizlik, derleyip toplama ve ütüyü gayet severek yaparım, düzen ve temizlik gibisi var mı?
Düşününce bile mutlu oluyorum kalkıp mutfağı inceden temizleyeyim bari, yarına kalmasın.

Temizlik düzen herkesi mutlu eder ama ben yapıyorsam hiç sevemiyorum.
Nefret ediyorum o derece
Bu arada evim her daim derli toplu temizdir ama ben ağlayarak yapacam neredeyse, yardımcı alamıyorum içime sinmiyor. Bu kadar değisik bir türüm

evet eşim en büyük yardımcım, zamanı yorulduğum için kendime ayırmak istiyorum diyelim. Eşim hafta içi işten geldiğinde bebeğim uyumuş oluyor tüm gün ben ilgileniyorum. Her bebek farklı olduğunu düşünürsek çocuğum gerçekten bana bağımlı zaten yatağa koyup tuvalete gittiğimde bile bas bas bağırıyor.
hiç bir erkek bu duruma sessiz kalmaz eşim kalıyor çünkü görüyor halimi.

Komşum olur musunuz :) yalnızlıktan birde bu kadar kendimi saldım herhalde

Ellerinize sağlık verdiğiniz fikirler yazdığınız her şey benim için çok değerli :) kitabı mutlaka okuyacağım. Hatta başka kitap önerileriniz varsa alırım konuyla ilgili:)

Hahah Tatilden dönenler sendromu sanırım bu:) çünkü her şey tatil dönüşü başladı bizde :)

Çamaşır konusunda kurutma makinası elim ayağım oldu. Nevresimlerim hep temiz oluyor Allahtan.
ek gıda sürecinde bu kdar dağılacağımızı düşünmemiştim. Çünkü mutfağım küçük her şey salonda evde oturma odası kurmadık. yaşam alanımız dağılıyor bu yüzden:)
Sizede çok teşekkür ederim fikirleriniz için.

Ellerinize sağlık verdiğiniz fikirler yazdığınız her şey benim için çok değerli :) kitabı mutlaka okuyacağım. Hatta başka kitap önerileriniz varsa alırım konuyla ilgili:)
kitabıda var ama, internetten yazarsan konuları ordan da okuyabilirsin...hatta kadınlar klübünde bile var bu konu...kişisel gelişim bölümüne gir ve ordan oku...resmen eşyalara hizmet ediyoruz, en güzel zamanlar ev işi ile geçiyor..vede bugün yap, yarın gene aynı...kolaylıklar diliyorum...

Ben temizliği çok seviyorum ama dağınık olunca işe giriş yapamıyorum:) çünkü asabım bozuluyor

Annemin lafı.aldığını aldığın yere koy der hep.kendileri de fazlaca düzenlidir.

Hahah Tatilden dönenler sendromu sanırım bu:) çünkü her şey tatil dönüşü başladı bizde :)
Cuma tatilden döndük.döner dönmez bavulu boşalttım.bütün çamaşırları yıkadım.herşeyi kaldırdım.bugün de mutfağı buzdolabını ve dolapları temizledim.yarına da dip kıyı temizlik ve tuvalet banyo beni bekliyor.ömür biter temizlik bitmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…