Evlenmeyi düşünüyoruz annesiyle tanıştırmalıydı anne sana gelin getirdim derken espritüel yaklaştı kekoluk göremedim benSen ne diye gittin tanışmaya?
Allah aşkına bu durum sana garip gelmiyor mu?
Bir kekoluk yok mu bu işte?
Dediklerinizi bende düşünüyorum fakat tecrübesizlik onda ki diye bahane yaratıyorum kendi kendime. Böyle yapıyosun kırılıyorum diyorum hiç eleştiri kabul etmiyosun diyo ne alakaysa. Ki kendisi 35 yaşında
Dediklerinizi bende düşünüyorum fakat tecrübesizlik onda ki diye bahane yaratıyorum kendi kendime. Böyle yapıyosun kırılıyorum diyorum hiç eleştiri kabul etmiyosun diyo ne alakaysa. Ki kendisi 35 yaşında
O derece mi ya
28 yaşında nişanlanmış nişan atmışlar.Bu adamın ilk evliliğimi olacak 35 yaşına gelmiş kazık kadar adam olmuş..
Bu yaşa kadar evlenmediyse kesin bir nedeni vardır..
Oda annesi olabilir..
Eeee düşünüyorsunuz diye tanıştırdı.Evlenmeyi düşünüyoruz annesiyle tanıştırmalıydı anne sana gelin getirdim derken espritüel yaklaştı kekoluk göremedim ben
28 yaşında nişanlanmış nişan atmışlar.
Aynen öyle nasıl davransam şaşırıyorum espri yapıyım diyorum anlamıyor. Telefonda benimle konuşurken yani bana bağırırken her lafın başımla beraber dedim senin gönlünü kırmak istemedim ben asla ama kötü niyetim yok dedim. Napıyım sana dedim yemeğe gidelim mi gezelim mi dedim. Yok benim evimde herşeyim var şükür dedi iğneleyici bir şekilde. Hangi uçtan tutsam hep kötü olduXmaalesef ve daha fazlası.. bizde hep bu tanışma konusunda sıkıntı yaşadık, tanıştık bu sefer istediğimiz sıcaklıkta değil dedi, istediği sıcaklıkta oldum bu sefer bize hiç tek başına gelmedin oldu.. oldu da olduu.. mideme kramplar giriyo yaptığım aptallıkları düşündükçe. Oğlu hep beni gözlerine sokuşturmak için bana yüklendi bu sefer kadın baktı ki karar mercii kendisi iyice kendini bişey sandı bu sefer
Arayı sıcak tutarsam olucak hrthaldeEeee düşünüyorsunuz diye tanıştırdı.
Şimdi hala evlilik düşünme aşamasında mı?
O cümle bir tek bana kekoluk gelmiş olabilir,kusura bakma o zaman.
Nişanlısı yurtdışında yaşıyormuş sende gel demiş buna bu istememiş sonra kavga etmişler kız ayrılmış bundan. Kız için o zengin yaşantısı olsun istiyordu diyor. Ayrıldıktan sonra annesi falan aramış kızı kız kimsenin telefonuna cevap vermeyince bidaha dönüşü olmayan yola girmişler. Sülaleme rezil oldum onun yüzünden dedi.Niye ki..
Nişanlısı yurtdışında yaşıyormuş sende gel demiş buna bu istememiş sonra kavga etmişler kız ayrılmış bundan. Kız için o zengin yaşantısı olsun istiyordu diyor. Ayrıldıktan sonra annesi falan aramış kızı kız kimsenin telefonuna cevap vermeyince bidaha dönüşü olmayan yola girmişler. Sülaleme rezil oldum onun yüzünden dedi.
Çocuk aslında çok saygın dışarıdan bakınca vicdanlı duygusal yardımsever saygılı bakımlı oturup kalkmasını bilen biri gibi ama benimle olan ayarında farklı annesiyle aramda ki duruma ben karışmam siz halledin diyorşimdiden çok pohpohlamışsınız..
eskiden kız evi naz eviydi şimdi oğlan evi naz evi oluyor..
tabi görücü usulüne göre evlenenlere bakıyorum. sanki kızlar el üstünden bulunmaz hint kumaşı.. ben de kendim tanışarak evlendim.. o yüzden üzülüyorum böyle tutumlara..
bana göre alevi sunni evlenmesi sıkıntılı. kültür gelenek görenek farklılıkları etkiler.. ben evlenmezdim. ama evlenenlere çok büyük saygım var. ve gerçekten tebrik ediyorum o ayarı yakalıyorlar.
ama anladığım sevgilin burda kıvıramayacak bu işi gibi geliyor. şimdiden senle annesini çatıştırmayı başarmış.. bence dikkatli adım atın.. ileriki yıllarda daha çok dövünmemek adına..
Bende çok merak ediyorum açıkçasıKızında kendince haklı nedenleri olabilir..
Bayramda aramadığım sormadığım içinmiş. Keşke banada öyle deseydi annesine için -1desin dedi sunni oldugun için mi yoksa bayramda felan aramadıgın için mi?
benim de uzun süreli ilişkim var kayınvalide adayıyla tanışmadım ama telde ara ara konuşuyoruz bayramda geç arıyım hemen siyah kugu da aramadı felan demeye başlıyor yani acaba bu yüzden mi?
Çocuk aslında çok saygın dışarıdan bakınca vicdanlı duygusal yardımsever saygılı bakımlı oturup kalkmasını bilen biri gibi ama benimle olan ayarında farklı annesiyle aramda ki duruma ben karışmam siz halledin diyor
Ayyyy kızma ama evlenmeden ailelerle arayı sıcak tutmak da bana kekoca geliyor.Arayı sıcak tutarsam olucak hrthalde
Teşekkür ederim keşke bendede öyle olsaydıde ki ona o zaman annenin dediğini bana deme benim dediğimi de annene deme..
bir de gerçekten tecrübe edinmiş şeyi söyleyim. ben eşimin ailesiyle beni istemeye geldiklerinde tanıştım hiç sorun yaşamadım. her daim mesafeli olduk.. çok iç içe girmeyin.. bir de erkek arkadaşınızı gerçekten iyi tanıyın.. çünkü evlilik cidden iki tarafında anlayışından ibaret.. mutluluklar..
Aslında bende öyle istedim ama olan oldu babası fotoğrafımı görmüş ne güzel ne çirkin bir kız demişAyyyy kızma ama evlenmeden ailelerle arayı sıcak tutmak da bana kekoca geliyor.
Evet eminim sorun tamamen bende.
Seninle bir ilgisi yok.
Ben hiç gelemiyorum sınırları olmayan böyle ilişkilere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?