Kafayı yemek üzereyim KAYNANA :(

evlenmeden kimseye kaynana deme
sevgilin yerini bilsin, senin ailenin gozunde de o -1 de olabilir cunku buna onem veriyosa bilmeli ki aleviden kiz alinir ama verilmez
sevgilinin annesine oyle gezdirme hediye falan fazla yorma kendini

Mezhep ayrılıkları büyük sorunlara yol açabilir. Şimdiden tanıyın iyice.. Birbirinize karşı hoşgörülü olmayacaksanız bu iş olmaz..

Bak bir şey diyim mi gitme görüşmeye falan cidden istemeye gelene kadar bir daha görüşme kıymetini bilsin cidden diyorum ben çok pişmanım kaynanamla tanıştığıma

Annesi yüzünden senden ayrılacaksa ayrılsın hiç durmasın kurtulursun. Ortada söz yok, nişan yok bu ne samimiyet telaşına düşmüşsün derler adama. Bunu da sevgilin normal görüp sana cephe alıyor ve senden ayrılıyorsa Everest'e kadar yolu var de yol ver gitsin. Annesinin gönlünü eylemekle mi uğraşacaksın işin gücün yok.

Ben simdiden sizin geleceginizi sihirli gelin kaynana küremden görüyorum tatlim simdiki aklim olsa ve yerinde olsam ayrilirdim net

Kıymetli düşünceleriniz için çok teşekkür ederim. Bugün erkek arkadaşım kendisi baya tavırlı bana bana tavır yapamazsın diyor halbu ki çok çok kırgınım yarın da annesine gidicem. Çok kötüyüm hiç gitmek istemiyorum hemde hiç..

Niye istemediyin biseyi yapmaya kendini mecbur ediyorsun istemiyorsan gitme olsun bitsin

baştan birbirinizi yanlış anlamışsınız ,siz kayınvalide adayınız mezhep farklılığı yüzünden mi istemiyor diye düşünüyorsunuz,kayınvalide adayınızda sizin soğuk bir gelin adayı olduğunuzu görüşmek istemediğinizi ,evlendikten sonra oğlunu da alıp uzaklaştırcağınızı düşünüyor gibi.kabul etmeniz gereken,evlenirseniz eğer erkek arkadaşınızın ailesi oğulları ve gelinleriyle gayet içli dışlı olmak isteyecek insanlar,siz mesafeli bir ilişki kurmak istiyorsanız işiniz zor,ama ben eşimin ailesiyle kendi ailem gibi çok yakın olurum gider gelirim kalırım beni hiç rahatsız etmez bu kadar samimiyet diyorsanız,işleri yoluna koyabilirsiniz.

Bu ne be? Cıvık cıvık, yapış yapış bir şeye dönmüş olay, o kim ki 15 dk telefonda azarlıyor, ne kadar yüzgöz olmaya meraklı insanlar bunlar. Sevgilin de deli midir nedir anneme karşı negatifmişsin de -1'deymişsin de, hadi be ordan. Nasıl bir manyaklara çattıysan sen bunlara hiç daha fazla bulaşma. Hediyeye açıp bir teşekkür bile etmeyecek kadar görgüsüzler.

Çok doğru söylüyorsun

Çok doğru söylüyorsun
Kadın bence oğluna açık açık diyemiyor ben bu kızı istemiyorum diye, bunları bahane ediyor.Alsın oğlunun turşusunu kursun kendi çeyiz sandığına kaldırsın. Oğlu da anasını nikahlasın karım diye. Vıcık insanlar.

bakıcam işte yarında kulp uydurulursa ve benim kide buna karşı dolup bana patlarsa demek ki gerçekten istemiyor demektir

Bak bir şey diyim mi gitme görüşmeye falan cidden istemeye gelene kadar bir daha görüşme kıymetini bilsin cidden diyorum ben çok pişmanım kaynanamla tanıştığıma
Senin hikayen nedir? Ben görüşmeyince kadın oğluna söyleniyor oğlu doluyor bizim ilişkimizi etkiliyor..

Aleviler çok iyi bayram kutlar çok güzel kutlar merak etmeyin. Sadece insanların gözüne sokarak kutlamazlar ondan bilmemeniz doğal.

Konunun mezheple ilgisi yok. Üstü kapalı anlatmışsınız tam anlaşılmıyor neden eksi birde olduğunuz falan.

Hem çocuğun ana kuzusu olduğu falan da yok. Her insan evleneceği kişinin annesi tarafından beğenilmesini ister yani...

''Anneme karşı -1'desin,'' lafa bak. Senin anan Kraliçe Elizabeth mi çakma soylular, ay nası kudurdum burada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…