- 17 Kasım 2014
- 1.665
- 1.021
- 158
Niye istemediyin biseyi yapmaya kendini mecbur ediyorsun istemiyorsan gitme olsun bitsinKıymetli düşünceleriniz için çok teşekkür ederim. Bugün erkek arkadaşım kendisi baya tavırlı bana bana tavır yapamazsın diyor halbu ki çok çok kırgınım yarın da annesine gidicem. Çok kötüyüm hiç gitmek istemiyorum hemde hiç..
Son kez gidiyim nasıl bir ortamda ve tutumda karşılanıcam bakıyımNiye istemediyin biseyi yapmaya kendini mecbur ediyorsun istemiyorsan gitme olsun bitsin
iyi sanslar o zaman sanaSon kez gidiyim nasıl bir ortamda ve tutumda karşılanıcam bakıyım
Çok doğru söylüyorsunBu ne be? Cıvık cıvık, yapış yapış bir şeye dönmüş olay, o kim ki 15 dk telefonda azarlıyor, ne kadar yüzgöz olmaya meraklı insanlar bunlar. Sevgilin de deli midir nedir anneme karşı negatifmişsin de -1'deymişsin de, hadi be ordan. Nasıl bir manyaklara çattıysan sen bunlara hiç daha fazla bulaşma. Hediyeye açıp bir teşekkür bile etmeyecek kadar görgüsüzler.
Kadın bence oğluna açık açık diyemiyor ben bu kızı istemiyorum diye, bunları bahane ediyor.Alsın oğlunun turşusunu kursun kendi çeyiz sandığına kaldırsın. Oğlu da anasını nikahlasın karım diye. Vıcık insanlar.Çok doğru söylüyorsun
bakıcam işte yarında kulp uydurulursa ve benim kide buna karşı dolup bana patlarsa demek ki gerçekten istemiyor demektirKadın bence oğluna açık açık diyemiyor ben bu kızı istemiyorum diye, bunları bahane ediyor.Alsın oğlunun turşusunu kursun kendi çeyiz sandığına kaldırsın. Oğlu da anasını nikahlasın karım diye. Vıcık insanlar.
Senin hikayen nedir? Ben görüşmeyince kadın oğluna söyleniyor oğlu doluyor bizim ilişkimizi etkiliyor..Bak bir şey diyim mi gitme görüşmeye falan cidden istemeye gelene kadar bir daha görüşme kıymetini bilsin cidden diyorum ben çok pişmanım kaynanamla tanıştığıma
mikemmel cevap he heNe kadar uzak,o kadar iyi abla sözü dinle sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?