Sunni olduğum için değil mesafeli olduğum içinmiş. Acaba diyorum oğluna alevi kız mı istiyorda bu kadar büyütüyor durumu
VİCDAN DİYE BİR YER VAR BİLİMSEL OLARAK AÇIKLANAMAYAN..AMA HİSSEDİLEN..ORAYI BİLİRSEN SOR..AYRIMIN NERDE KİMDE OLDUĞUNU..DOĞRU CEVABI VE SANA NE YAPMAN GEREKTİĞİNİ SÖYLİYCEKTİR..SÖZLERİN ÇOK YAVAN VE GERÇEKTEN UZAK GELİYOR..BİR İNSANIN FİKRİ NEYSE ZİKRİDE ODUR..ALINTI YAPMAK İSTEMİYORUM..ASIL DÜŞÜNCELİ VE GÜVENSİZ OLAN SENSİN..Arkadaşlar daha kaç kez söyleyeceğim ben sunniyim fakat dinimi yaşamıyorum resmen. Eğer net bir şekilde böyle bir ayrımcılığım olsaydı başta ailem ve ben kabullenmezdik te en baştan. Bunlar bahane değil eğer net sert ve kötü niyetli bir düşüncem olsaydı burda böyle bir konuda açmazdım. Benim düşüncem ACABA ANNESİ Mİ ALEVİ KIZ mı istiyor. Ben ve ailemden yana sıkıntı yok. Evet araştırabilirdim fakat araştırmadım bilmiyordum ki zaten içten içe durup dururken niye böyle bir şey yaşatıyım kendime? Ben hristiyanlada evlenirim gerekirse yeter ki insan olsun. Ve alevilere karşıda sempatim var hep insanlıktan güzellikten bahsederler. Düşündüm arkadaşlar dedikten sonra acaba bilinç altı mı diye ama din mezhepten önce abartılan farklı şeyler var. Sen durup dururken söz yok nişan yok 2 kez görmüşün gelin adayını sırf aramadı sormadı diye 15 dk telefonda azarlarmısın? Daha tam olarak tanımıyorsun bile. Ki bu kız sana sofram helal olsun kuru ekmekte yeter diyen kız.
Amacım ne peki?VİCDAN DİYE BİR YER VAR BİLİMSEL OLARAK AÇIKLANAMAYAN..AMA HİSSEDİLEN..ORAYI BİLİRSEN SOR..AYRIMIN NERDE KİMDE OLDUĞUNU..DOĞRU CEVABI VE SANA NE YAPMAN GEREKTİĞİNİ SÖYLİYCEKTİR..SÖZLERİN ÇOK YAVAN VE GERÇEKTEN UZAK GELİYOR..BİR İNSANIN FİKRİ NEYSE ZİKRİDE ODUR..ALINTI YAPMAK İSTEMİYORUM..ASIL DÜŞÜNCELİ VE GÜVENSİZ OLAN SENSİN..
Ne alaka yahu? Benim neneminde anneminde bayramını kutlamadılar ama annemle nenem darılmadı.ne alaka bayram kutlayıp kutlamamakla. aleviler başka bir dünya da yaşamıyor. sevmemekte çok haklı kadın sizi.
gereksiz ve basit kız izlenimi yaratıyor her zaman bende söz olmadan kızın aileye girmesi. siz en başta hata yapmışsınız.eh kadında haklı o zaman rahat bir izlenim yaratınca. açıkcası ben asla muhatap etmezdim sevgilim olan kişiyi ailemle söz nişan vs olmadan. çnkü evlilik budalası gibi görürüm karşımdakini aileme girmeye çabaladıkçaNe alaka yahu? Benim neneminde anneminde bayramını kutlamadılar ama annemle nenem darılmadı.
Ben bir kez tanıştırdım anne bak ben bu kişiyle beraberim tanı için rahat olsun evlenmeyi düşünüyoruz kısmetse olur bir kez tanıştı geldi. Bir daha hiç gelmedi aramadı. Ama ben 2 kez gittim bana sürekli gel diyor yani durum bu.gereksiz ve basit kız izlenimi yaratıyor her zaman bende söz olmadan kızın aileye girmesi. siz en başta hata yapmışsınız.eh kadında haklı o zaman rahat bir izlenim yaratınca. açıkcası ben asla muhatap etmezdim sevgilim olan kişiyi ailemle söz nişan vs olmadan. çnkü evlilik budalası gibi görürüm karşımdakini aileme girmeye çabaladıkça
Anlaşılmadım diye çok üzülmüştüm hele "seni sevmemekle haklı" denmesi zaten konuylq alakalı üzgünüm daha da üzdü ama beni anladığın için çok çok teşekkür ederimCanim olumsuz yorumlara kulak asma. Ayrincilik yapmadigini ben anladim. Daha söz nişan olmadan anneyi aramalar bayram kutlamalar bana sacma gelir. Arabayla beni mj kandiracak diyenbiri emin ol bayramda arasaydin bu ne yalakalik derdi daha soz yok nisan yok. Oyuzden bence tavrini hic bozma. Sevgilinle adamakilli konus. Daha simdiden anacilik yapiyorsa isin gercekten cok zor. Mezhep meselesine hic girmiycem. Begenmeyen kucuk ogluna almasin.
Keşke kendisi beni anlamaya açık olsa. Anlatıyorum yanlış bu durum diye ama eleştiriye kapalısın diyor ofBen burada kayınvalide adayında değil sevgilinde hata var diyorum. Madem bayramda aramadın diye seni azarladı sevgilin 2 kelime diyemiyor mu annesine? Sen hediye gönderiyorsun ama teşekkür bile edemiyor mu ailesi? Al karşına sevgilini konuş açık açık. Bunun mezheple falan alakası yok sanmıyorum sadece sevgilin onlara gösterdiği hassasiyeti sana göstermiyor. Kız evi naz evi... Düşün sevgilin aramıyor bayramda sizden ses yok sen aramıyorsun kavga kıyamet... Çek restini olursa olsun olmazsa kendisi kaybeder.
Konu alevi sunni konusu değil ki.Ay yine alevi sunni konusu farklari ne ki bunlarin biri soylesin Allah askina
Ikisi de musluman e bitti iste
Bide hangi bayrammis merak ettim cadilar bayramimi ne?
Keşke kendisi beni anlamaya açık olsa. Anlatıyorum yanlış bu durum diye ama eleştiriye kapalısın diyor of
Hiç hiç bilmiyorum..İyi de şimdi bile seni korumayan, iletişim konusunda sıkıntı yaşadığın biriyle nasıl evleneceksin? Şimdi derdiniz annesinin bu tavrı, ileride daha ciddi konularda da aynı tavrı sergilerse ne yapacaksın? Olaya değil bütüne odaklanman daha hayırlı olacak bence.
Ama konuda belirtmissiniz ve alakasiz olmus bence, bi de hangi bayram ?Konu alevi sunni konusu değil ki.
Belirtmemde ki sebep ben sunniyim diye mi acaba istemiyor olabilir mi diye. Evet sevgilim bugün bana karşı çok soğukAma konuda belirtmissiniz ve alakasiz olmus bence, bi de hangi bayram ?
Konuya gelince kaynana gelin seven biri degil belli ki
Sevgiliniz de ana kuzusu galiba
Cok sacma gelmistir bu sunni alevi olayi bana ama olabilir boyle dusune bilirBelirtmemde ki sebep ben sunniyim diye mi acaba istemiyor olabilir mi diye. Evet sevgilim bugün bana karşı çok soğuk
Galiba...Cok sacma gelmistir bu sunni alevi olayi bana ama olabilir boyle dusune bilir
Umarim hakkinizda hayirlisi olur ama galiba sevgilin ayrilacak sizden annesi yuzunden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?