Bende çok merak ediyorum açıkçası
Ben bunu hiç düşünmedim farklı bakış açısı soriyim bunu ona :/Acaba yurt dışına çağırma nedeni annesinin müdahalesinden uzak kalmak olabilir mi? Bi an konu buraya gelince nedense bende öyle bi izlenim oluştu.
Desin ne olacak?Aslında bende öyle istedim ama olan oldu babası fotoğrafımı görmüş ne güzel ne çirkin bir kız demiş
bu gerçekler yüzüme vuruldukça ayrılasım geliyor çok sıkıldımBir de adam not vermiş he; "-1" diye he?
Niye bu hakaret yutuluyor?
:)) bu tarz bir yorum bana çok kırıcı geldiDesin ne olacak?
Baba jüride kaçıncı sıradaydı peki?
:)) bu tarz bir yorum bana çok kırıcı geldi
Yani babasının yorumu senin değilDesin ne olacak?
Baba jüride kaçıncı sıradaydı peki?
:)) bu tarz bir yorum bana çok kırıcı geldi
He iyi...Yani babasının yorumu senin değil
:)He iyi...
ben de samimi değilim annesiyle vıcık vıcık hiç değiliz.Bayramda aramadığım sormadığım içinmiş. Keşke banada öyle deseydi annesi
Arkadaşlar daha kaç kez söyleyeceğim ben sunniyim fakat dinimi yaşamıyorum resmen. Eğer net bir şekilde böyle bir ayrımcılığım olsaydı başta ailem ve ben kabullenmezdik te en baştan. Bunlar bahane değil eğer net sert ve kötü niyetli bir düşüncem olsaydı burda böyle bir konuda açmazdım. Benim düşüncem ACABA ANNESİ Mİ ALEVİ KIZ mı istiyor. Ben ve ailemden yana sıkıntı yok. Evet araştırabilirdim fakat araştırmadım bilmiyordum ki zaten içten içe durup dururken niye böyle bir şey yaşatıyım kendime? Ben hristiyanlada evlenirim gerekirse yeter ki insan olsun. Ve alevilere karşıda sempatim var hep insanlıktan güzellikten bahsederler. Düşündüm arkadaşlar dedikten sonra acaba bilinç altı mı diye ama din mezhepten önce abartılan farklı şeyler var. Sen durup dururken söz yok nişan yok 2 kez görmüşün gelin adayını sırf aramadı sormadı diye 15 dk telefonda azarlarmısın? Daha tam olarak tanımıyorsun bile. Ki bu kız sana sofram helal olsun kuru ekmekte yeter diyen kız.Aleviler diye bayramı kutluyorlar mı kutlamıyorlar mı bilmiyordum arayamadım kadını ve sonra ki günlerde çekindim..
şu cümlene bi bakarmısın..yada bakma gör..sizde ayrımcılık var..bunu yapanda sensin..bayram kutlamadıklarına göre namaza gidiyorlarmıdır? ya abdes alıyorlarmıdır?KABUL ETMEMİŞSSİN SEN..belki yemekleride yenmez iyi düşün...ALEVİ SONUÇTA...EVLENDİKTEN SONRA İPLER İYİCE KOPMA NOKTASINA GELECEK..KENDİ MEZHEBİNDEN BUL..ONLAR SIĞDIRIRDA SEN SIĞAMAZSIN..DİN BIÇAK SIRTI..ANLAŞAMAZSIN..ÇOK GELİN GELDİ HEPSİ AÇILDI SAÇILDI RAHATA KAVUŞTU YOBAZLIK KISITLAMA GÖRMEDİ..ÇOK GELİN GİTTİ HEPSİ ÇEKE ÇEKE KENDİNİ KAYBETTİ..ASİMİLE OLMAYA ZORLANDILAR...BEN HANGİ TARAFTAYIM ONEMLİ DEĞİL..DİKKATLİ OKURSAN BELKİ ÇÖZERSİN..AMA HER HOROZ KENDİ ÇÖPLÜĞÜNDE...ODA SENDE YANLIŞ YOLDASINIZ..
Usluplu bir şekilde diyorum ki yahu annene beni anlat ben her gün seni anneme anlatıyorum annem sana kızamaz hakkı yok diyebiliyorum bayan olarak. Şaşırıyorum ya neyden korkuyorNeden samimi oldunuz bu kadar konuşmasaydınız keşke kendisi tanışmaya gelince görürdü sizi erkek arkadaşınızda ortayı bulamıyor.
Yoo niye sikinti yasayim ki bende diyorum eşime zaten mesafeli durduğunu birşey demiyor zaten Kaynanam çok iyi insandır altin gibi kalbi var ben gücendirdim gitcektim yanlarina aşure dagitcagimi da biliyordum tüm gunum esimle ilgilendim hep zaten bi tek pazari vardi öyle olunca. Kaynanam Sinirlendiği için kendiniz yeyin dedi eşime. Bana söyledi bende tamam dedim bana birşey demez Kaynanam. Ne bilim işde her zaman mesafeli iyidirEşinle sıkıntı yaşamıyor musun peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?