Kafayı yemek üzereyim KAYNANA :(

Bir de adam not vermiş he; "-1" diye he?
Niye bu hakaret yutuluyor?

:)) bu tarz bir yorum bana çok kırıcı geldi

Allah Allah!!!
Adam ve ailesi senin karakterin ve güzelliğin hakkında not veriyor onlara üzülmüyorsun da tanımadığın benim yazdıklarıma mı kırılıyorsun?

Bence ayrılmalısınız... Şimdiden seni haksız gören bir erkek evlenince hiç dinlemez saygısı da tamamen biter.

Ne deyim bilemedim. Bizde iki ayrı mezhep olarak evlendik. Ama daha evlenmeden sen kafanda böyle kendini kutuplaştırırsan yandın. Çünkü sen kendin yaratıyorsun bu ortamı. Kaldı ki insan 1 seneden beri çıktığı, flört ettiği yada adını sen koy, insanın bayram kutlayıp kutlamadığını bilmez mi. Bilmiyorsa sormaz mı, soramıyorsa internetten araştırmaz mı.

Ha şunuda söyleyeyim. bu türlü farklılıklarda -1 de ister istemez başlıyorsun. çünkü bu bir sorun. onu da aşmak senin elinde. Bayramın mezhepi olmaz herkese bayramdır...

Bikmadilar bi turlu alevi Sünni ayrımından. Herkes müslüman kimin ne kadar olduğu allahla kul arasında. Çok var namaz kılan alevi çok var namazın nasil kilindigini bilmeyen sunni

Aleviler diye bayramı kutluyorlar mı kutlamıyorlar mı bilmiyordum arayamadım kadını ve sonra ki günlerde çekindim..
şu cümlene bi bakarmısın..yada bakma gör..sizde ayrımcılık var..bunu yapanda sensin..bayram kutlamadıklarına göre namaza gidiyorlarmıdır? ya abdes alıyorlarmıdır?KABUL ETMEMİŞSSİN SEN..belki yemekleride yenmez iyi düşün...ALEVİ SONUÇTA...EVLENDİKTEN SONRA İPLER İYİCE KOPMA NOKTASINA GELECEK..KENDİ MEZHEBİNDEN BUL..ONLAR SIĞDIRIRDA SEN SIĞAMAZSIN..DİN BIÇAK SIRTI..ANLAŞAMAZSIN..ÇOK GELİN GELDİ HEPSİ AÇILDI SAÇILDI RAHATA KAVUŞTU YOBAZLIK KISITLAMA GÖRMEDİ..ÇOK GELİN GİTTİ HEPSİ ÇEKE ÇEKE KENDİNİ KAYBETTİ..ASİMİLE OLMAYA ZORLANDILAR...BEN HANGİ TARAFTAYIM ONEMLİ DEĞİL..DİKKATLİ OKURSAN BELKİ ÇÖZERSİN..AMA HER HOROZ KENDİ ÇÖPLÜĞÜNDE...ODA SENDE YANLIŞ YOLDASINIZ..

Neden samimi oldunuz bu kadar konuşmasaydınız keşke kendisi tanışmaya gelince görürdü sizi erkek arkadaşınızda ortayı bulamıyor.

Ohoooo ilerde daha cok kv konusu açarsn bu kv ile...

Arkadaşlar daha kaç kez söyleyeceğim ben sunniyim fakat dinimi yaşamıyorum resmen. Eğer net bir şekilde böyle bir ayrımcılığım olsaydı başta ailem ve ben kabullenmezdik te en baştan. Bunlar bahane değil eğer net sert ve kötü niyetli bir düşüncem olsaydı burda böyle bir konuda açmazdım. Benim düşüncem ACABA ANNESİ Mİ ALEVİ KIZ mı istiyor. Ben ve ailemden yana sıkıntı yok. Evet araştırabilirdim fakat araştırmadım bilmiyordum ki zaten içten içe durup dururken niye böyle bir şey yaşatıyım kendime? Ben hristiyanlada evlenirim gerekirse yeter ki insan olsun. Ve alevilere karşıda sempatim var hep insanlıktan güzellikten bahsederler. Düşündüm arkadaşlar dedikten sonra acaba bilinç altı mı diye ama din mezhepten önce abartılan farklı şeyler var. Sen durup dururken söz yok nişan yok 2 kez görmüşün gelin adayını sırf aramadı sormadı diye 15 dk telefonda azarlarmısın? Daha tam olarak tanımıyorsun bile. Ki bu kız sana sofram helal olsun kuru ekmekte yeter diyen kız.

Neden samimi oldunuz bu kadar konuşmasaydınız keşke kendisi tanışmaya gelince görürdü sizi erkek arkadaşınızda ortayı bulamıyor.
Usluplu bir şekilde diyorum ki yahu annene beni anlat ben her gün seni anneme anlatıyorum annem sana kızamaz hakkı yok diyebiliyorum bayan olarak. Şaşırıyorum ya neyden korkuyor

Eşinle sıkıntı yaşamıyor musun peki?
Yoo niye sikinti yasayim ki bende diyorum eşime zaten mesafeli durduğunu birşey demiyor zaten Kaynanam çok iyi insandır altin gibi kalbi var ben gücendirdim gitcektim yanlarina aşure dagitcagimi da biliyordum tüm gunum esimle ilgilendim hep zaten bi tek pazari vardi öyle olunca. Kaynanam Sinirlendiği için kendiniz yeyin dedi eşime. Bana söyledi bende tamam dedim bana birşey demez Kaynanam. Ne bilim işde her zaman mesafeli iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…