- Konu Sahibi jasmindgrsy
-
Önemsenmemek çok kötüdür..
Boşver be güzelim..
Sen hastanelik olurken onlar orda ana oğul Tv karşısında çay keyfi yapıyorlardır belki de..
Bu kadar da olmaz ki..
Hiç mi sevmedi seni? İnsan bir görüşmeyi kabul eder.Yazıklar olsun valla.
Arama sorma yeter..
Senin canından değerli mi?
Şimdi kv denizin yaptığından önce sizin eşinize ne yaptığınız önemli ne oldu da bir erkek evini terk edecek kadar canı burnuna geldi hatalıyım demişsiniz. Belki annesi oğluna kıyamadığından size cephe almış olabilir. Şöyle de bir şey var büyütülecek bir konu değilse hani derler ya kol kırılır yen içinde kalır annesinin evine kaçıp niye anlatıyor ki olanı biteni.
yazdıklarımı göremıyorumÖnemsenmemek çok kötüdür..
Boşver be güzelim..
Sen hastanelik olurken onlar orda ana oğul Tv karşısında çay keyfi yapıyorlardır belki de..
Bu kadar da olmaz ki..
Hiç mi sevmedi seni? İnsan bir görüşmeyi kabul eder.Yazıklar olsun valla.
Arama sorma yeter..
Senin canından değerli mi?
canım nasılsın...
dün hastanelik olmuşsuın... kendine bu kadar eziyet etme... 15 gün az bir zaman değil artık o düşünsün...
canım,sen kaynananın evinden kocan tarafından kovulsaydın ne hissederdin
içimde yangın var kocamı sevdım ıhanet etmedım gozunun ıcıne baktım annesı olacak kadının basının altından cıktı bnlar emınım bole yapmazdı ıste akılları sıra bana ders verceklerdı ama bole ders verılmez bole ınsana zulm edılmez ben ne yaptım sana bukadar alt tarafı kıskanclık sen zaten bır kıskanclıkta anana gıdıcektın madem ne zırladın kapılarımda oluyorum bıtıyorum dıye ayy ben ınsanları anlayamamısım ya valla soklardayım
konu sahibi ne hissederdi bilmem ama bizim ne yazacağımızı az-çok kestirebiliyorum..kesin o melun anası doldurmuştur kocasını kocası da kızcağızı kovmuştur..olay bu olurdu..eş değil anne suçlanırdı ve olayın yönü değişirdi.
Bence arayıp sormayın artık,sonucta kovduysanız nedeni vardır sinirle söylediniz bir durum ıcın,15 gun naz kaprıs fazla,bazen bu erkekler kadınlardan beter kaprıs naz yapıyor ya sınır oluyorum gercekten,erkek adam esıne sahıp cıkar,tabi sevgisinide..Çok üstüne giderseniz iyice şımarıcaktır annesiyle...
tatlım biraz sakin ol öyle paralama kendini bide sürekli gidip özür dileme üzerine düşme bence mümkün oldugunca yok gibi davran kendini başka seylere ver eger dönmezse de kendi bilir artık dimi anne sözü dinleyince cok mutlu olcak sanıyolar kendillerini zavallı erkekler.mutlu olsun anasıyla bırak.seni gercekten seviyosa gelir zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?