Çocuklar kaç yaşında size muhtaç yaşta değillerse idare etsinler ekmek arası vsMerhabalar hanimlar. Direkt koniya girecegim;
Ben suan cok agir bi sekilde grip oldum ve takatim yok. Bazi nedenlerden ötürü kv ve kp ile beraberiz. Ben böyle hastayken kv cocuk konusunda hic yardimci olmuyor bana. Daha üstüne kalkmis ee senin ki basit bir grip görümcen gibi karin agrisi cekmedigine dua et diye. Kafayi yemek üzereyim ya. Zaten atesim sürekli cikiyor. Bir de bana böyle konusunca sinirden ates basiyor hepten. 3 tane cocugum insan yardimci olmaz mi ya. Kendi kizlari karni agriyor diye gidip kizinda yatili kaldi resmen ya. Benim anlamadigim birinden daha kötü bir durumda olmak icin ölmem mi gerekiyor yada kan gövdeyi götürmesi mi gerekiyor.
Not: yazan arkadaslara simdiden belirteyim hasta oldugum icin hemen geri dönüs yapamayabilirim. Kusuruma bakmayin lütfen...
Tamam da ben sorumluluklardan bahsetmiyorum ki. Sonucta onun da torunlari yani. Insan biraz vicdan muhasebesi yapmali diye düsünüyorum ben.Eşiniz nerede? Ondan da şikayetçi misiniz? Ne zamana kadar aynı evde yaşayacaksınız? Yani çocuklar sizin çocuğunuz, kayınvalide yardım etse güzel olurdu ama canı istemiyorsa etmek zorunda değil. Sonuçta o kendi çocuklarını büyütmüş sırasını savmış, sorumluluklarından kurtulmuş. Bu üç çocuk tamamen sizin üretiminiz olduğuna göre, sorumlulukları da tamamen eşinizle size ait.
Esim isi nedeniyle sehir disina cikmak zorunda kaldi maalesef 2 hafta sonra yanimizda olacakyardim etmek istemiyorsa yapacak bir sey yok esiniz yardimci olmuyor mu?
Cocugu sonucta tabi ki üstün tutabilir ama insan merhamet yoksunu olmamaliAz beklenti cok huzur.yeni tanimiyosunuz kv yi yillardir alismis olmaniz lazimdi. Degismezler cogu boyle kizlari gelinlerden ustun tutma cabasi vs vs vs...
Allah razi olsunHerkesin kendi canı ne bekliyordun ki.Allah acil şifalar versin kimsenin eline bastırmasın.
Annem hayatta degil maalesef keske olsaydi....o kizlarinda kaliyorsa sende anneni cagir annende sende kalsin gaza gelir belki
Kv sizin anneniz gibi olmaz. Annenize gitme imkanınız var mıMerhabalar hanimlar. Direkt koniya girecegim;
Ben suan cok agir bi sekilde grip oldum ve takatim yok. Bazi nedenlerden ötürü kv ve kp ile beraberiz. Ben böyle hastayken kv cocuk konusunda hic yardimci olmuyor bana. Daha üstüne kalkmis ee senin ki basit bir grip görümcen gibi karin agrisi cekmedigine dua et diye. Kafayi yemek üzereyim ya. Zaten atesim sürekli cikiyor. Bir de bana böyle konusunca sinirden ates basiyor hepten. 3 tane cocugum insan yardimci olmaz mi ya. Kendi kizlari karni agriyor diye gidip kizinda yatili kaldi resmen ya. Benim anlamadigim birinden daha kötü bir durumda olmak icin ölmem mi gerekiyor yada kan gövdeyi götürmesi mi gerekiyor.
Not: yazan arkadaslara simdiden belirteyim hasta oldugum icin hemen geri dönüs yapamayabilirim. Kusuruma bakmayin lütfen...
Beklentiye girmek degilde ne bilim sonucta ayni evin icersindeyiz böylesi ne kadar dogru ki ? Esim sehir disinda maalesefesiniz yardımcı olsun.
fazla beklentiye girmeyin hicbir zaman üzülürsünüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?