Allah razi olsunEl elin eşeğini....... bu olsa gerek. Gerçek vicdanı olan insan siz hastasını diye size, ilgisiz kaldılar diye çocuklarınıza bakar. Bazılarının merhamet duygusu kendi doğurduğunun ötesine geçmiyor.
Ki grip basit gibi görünen yıkan bir rahatsızlık. Aynı durumdayım. Gün içinde ateşim bi çok yükseliyor bi düşüyor halsizlik eklem ağrıları burun akıntısı cabası.. Çok geçmiş olsun. Eşiniz umarım işlerinizde yardımcı oluyordur.
Maalesef öyleNe denir ki. Kvalidenizin karakterini değiştiremezsiniz malesef.
Cocuklar kücük yastalar 6 3 ve 7 aylik bebegim varÇocuklar kaç yaşında size muhtaç yaşta değillerse idare etsinler ekmek arası vs
Gidin yatin dinlenin bi ise el atmayın
Insanin insana ustunlugu olmaz kv nin yanlis tutumundan bahsettim aradaki dengeyi bulmaliydi.Cocugu sonucta tabi ki üstün tutabilir ama insan merhamet yoksunu olmamali
Allah rahmet eylesin saba sabir versin..Annem hayatta degil maalesef keske olsaydi....
Annem hayatta degil maalesef keske olsaydi....
Herkes vicdanlı olamıyor maalesefBeklentiye girmek degilde ne bilim sonucta ayni evin icersindeyiz böylesi ne kadar dogru ki ? Esim sehir disinda maalesef
Ben ailemi 6 sene önce bir trafik kazasinda kaybettim. Annemi babami kardeslerimi abimi yengemi yegenlerimi falan.... Bu üzüntü yüzünden erken dogum yaptim ben. Kizim 6 aylik dogdu. Hani demem o ki ayni evin icersin kv bile ilgilenmezken hangi akrabaya gidip siginabilirim ki....Pardon yorumu sonradan okudum.size yardım edecek kardeşiniz falan var mı ya da akraba falan
Aynen öyle cok haklisinizHerkes vicdanlı olamıyor maalesef
Sizin icin uzuldum, gecmis olsun
Cocuklara bakması, bi corba yapıp getirmesi yeterdi size
Başınız sağ olsun çok üzgünüm. Ne diyeceğimi bilemiyorum.Ben ailemi 6 sene önce bir trafik kazasinda kaybettim. Annemi babami kardeslerimi abimi yengemi yegenlerimi falan.... Bu üzüntü yüzünden erken dogum yaptim ben. Kizim 6 aylik dogdu. Hani demem o ki ayni evin icersin kv bile ilgilenmezken hangi akrabaya gidip siginabilirim ki....
Allah razi olsun cok sagolun. Acim ilk günkü kadar taze ve her defasinda kaniyor. Sirf böyle seyleri okuyacagimi bildigim icin konu acmak istemiyorum buraya. Evet zamanla aciya alistim ama o aci asla gecmedi....Başınız sağ olsun çok üzgünüm. Ne diyeceğimi bilemiyorum.
Nerden bilebilirdin ki. Sorun degil alistim ben. Allah razi olsunözür dilerim, yarana tuz basmak istemedim. basin sagolsun.
Kv denilen varlık geline acımaz neden bunu idrak. Etmek bize zor geliy ya kabul edelim onlar bizi çoğu yanii evlatlarını ellerinden aldık die düşman görüyorMerhabalar hanimlar. Direkt koniya girecegim;
Ben suan cok agir bi sekilde grip oldum ve takatim yok. Bazi nedenlerden ötürü kv ve kp ile beraberiz. Ben böyle hastayken kv cocuk konusunda hic yardimci olmuyor bana. Daha üstüne kalkmis ee senin ki basit bir grip görümcen gibi karin agrisi cekmedigine dua et diye. Kafayi yemek üzereyim ya. Zaten atesim sürekli cikiyor. Bir de bana böyle konusunca sinirden ates basiyor hepten. 3 tane cocugum insan yardimci olmaz mi ya. Kendi kizlari karni agriyor diye gidip kizinda yatili kaldi resmen ya. Benim anlamadigim birinden daha kötü bir durumda olmak icin ölmem mi gerekiyor yada kan gövdeyi götürmesi mi gerekiyor.
Not: yazan arkadaslara simdiden belirteyim hasta oldugum icin hemen geri dönüs yapamayabilirim. Kusuruma bakmayin lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?