Kendindeki kusurlari ortmek icin size b.k atmis beyefendi acaba kendisinin vicdani rahatmiymis babalik ve kocalik konusunda?
Arkadaslarinin gazina gelmesin soyleyin esinize.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Artık ne yapacağımı şaşırdım git gide ayrılığa gidiyoruz eşim arkadaşlarından bize vakit bulamıyor sabah akşam dışarda bana saAt hesabı yapıyor sürekli çocukla bile ilgilenmiyor bana ne kAdınlık yapabiliyorsun nede annelik dedi böyle giderse senn tribini çekemem dedi
Gün içinde yaptığın ne varsa yapma..
Kadınlık nasıl yapılıyormuş anlasın..[/QUO
Doğumda ölümden döndüm şu an 3 aydır adet görüyorum hemde hiç bitmeden sürekli artık kanım fln de kalmadı ;(
Artık ne yapacağımı şaşırdım git gide ayrılığa gidiyoruz eşim arkadaşlarından bize vakit bulamıyor sabah akşam dışarda bana saAt hesabı yapıyor sürekli çocukla bile ilgilenmiyor bana ne kAdınlık yapabiliyorsun nede annelik dedi böyle giderse senn tribini çekemem dedi
Allah Allah kocalık arkadaşlarıyla takılmakla mı oluyormuş.önce kendisine baksın o.ayy çok sinirlendm.zaten evlendikten sonra erkeklerin şu dışarı merakı beni deli ediyor.serseri gibi sokak köşelerinde takılmaya bayılıyorlar.eşime az müsade etsem oda öyle olur izin vermiyorum ayda bir anca çıkabiliyor.bizim hakkımız yok sanki gezmeye tozmaya.yok öle bir şey çıkacaksa sizinle çıkmalı
Bende müsaade etmemek için elimden geleni yapıyorum ama bi yolunu buluyor mesela dün isten çıkınça 4 te gitti eve hiç gelmeden. 8 de geldi acelesi var gibi yemeği yedi tekrar çıktı böyleler devamlı arkadaşlarıyla bugün sabahın köründe uyanır uyanmaz tekrar
baştan beri mi öyleydi yoksa çocuktan sonra mı oldu ?
Kesinlikle çocuktan sonra oldu şimdi bana diyorki zor geliyorsa evlenmeyecektin baştan
Gün içinde yaptığın ne varsa yapma..
Kadınlık nasıl yapılıyormuş anlasın..[/QUO
Doğumda ölümden döndüm şu an 3 aydır adet görüyorum hemde hiç bitmeden sürekli artık kanım fln de kalmadı ;(
çok geçmiş olsun arkadaiım..bebeğin için sağlığına dikkat etmelisin inan tansyonum çıktı ilk kez çok çıktı...beynim patlayacak gibi..banyodaydım çıkabilecekmiyim acaba dedim..1 oğlum var annem kayınvalidem rahmetli..oğluma baktım anne ne oldu,diyo..ona eşim benim gibi bakamaz onu düşündüm sadece..dr git bir an önse lütfen..
çocuk olunca erkekler kendilerini biraz geri çekermiş.belki siz farkında olmadan ilginizi hep çocuğun üzerinde yoğunlaştırdınz eşinizi ihmal ettiniz.eşinizde sizi kıskanıyordur büyük ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?