- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Hayırlı olsun ama taşınmak çözüm olacak mı sence? Taşındığın eve gelmeyecekler mi?1 ay sonra tekrar merhaba. Bu olaylardan kisa bir sure sonra annemlere gittim oraya da geldiler toplaşıp bende eşimle konuştum evden cikmak istedigimi soyledim nasil cikicaz dedi ben kisacam bazi şeylerden dedim. Tamam agustosta tasiniriz dedi. Ben annemlerle konusurum gelmezler artik dedi. Tabi ki konuşamadi yine gelmeler devam etti gece 2 ye kadar oturuyorlar birde. Bu surecte kaynvalidem oglumu kucagimdan cekistirip almalarada başlayinca ve kullanilmalarima ragmen gorumcem dugun zamanimda gelenler sende kalacak deyince ( temmuzda dugunu vardi gun alindi salon tutuldu 5-6 kisi sehir disindan gelecek ) bende hemen cikmaya karar verdim ev buldum eşimi zorla ikna ettim
Kvye actik konuyu asiri bozuldu bana da muhtemelen kinlendi ama yapacak bisey yok lohusalikta yaptigi seyleri unutamiyorum aşiri zoruma gidiyor. Ya eşimden boşancam ya taşnacaktim. Evet taşinma ve kira işi beni cok zorlayacak ama ustesinden gelirim degilmi kizlar iyi seyler duymaya ihtiyacim var tekrar konu acmak istemedim
Hayırlı olsun ama taşınmak çözüm olacak mı sence? Taşındığın eve gelmeyecekler mi?
Beni yanlış anlama canım, araba olmazsa yatılı kalırlar. Yüzsüzler anladığım kadarıyla. Evi taşıdın çok güzel ama sağlam bir konuşma gerekirse bir cinnet lazım. Onların anlamasını asla bekleme.Gelecekler tabiki ama istedikleri zaman gelemeyecekler. Gece 2 lere 3 lere kadar oturamayacaklar ? Bizdede araba yok zaten istedikleri zaman birakamayiz da onlari
iyi geceler arkadaşlar. Hemen konuya gireyim yoksa kafayi yiyecegim.
Bizim ev kayinvalidemin. Hiç kira ödemedik.. Kayinvalidemler 10 dk mesafede oturuyor. Bilen bilir doğum yaptigim günden beri evim boş kalmadi. Artik korona da etkilemiyor onlari. Bazen ben gidiyorum gelmesinler diye yine geliyorlar. Malum korona olunca hiçbir yere çikamiyorum. 3 aylik bebegim var ve 3 aydir o kadar bunaldim ki anlatamamŞimdi gelmeyin de diyeceksiniz korona var gelmeyinn dedim bizim evden kimse disari cikmiyor birtek size geliyoruz dediler. Yani bıkmis durumdayim...
Taşinmak istiyorum uzaga ama eşim şuan oglumuzdan oturu ekonomimizin kaldirmayacagini biraz daha sabretmemi söylüyor.
nereye kadar sabredeyim bilmiyorum... çocugum olmasa evden kaçacam birkaç gün o dereceye geldim. Annemlere gitmek istiyorum. Hem çocuga da bakar biraz dinlenirim diyorum sonra evim daha rahat geliuyorçikmazdayim iyice. Bu arada annemlerle de ayni mahalledeyiz onlarla aramda 15 dk kadar var...
ikinci konuda benim ogluma altın takilmadi. Asla boyle seyleri konu eden biri degilim ama kaynvalidem israrla takacam deyince bişey demedim.
dun eltim bana " hani senin cocuga bisey takmadilar benim cocuga dogum yaptigim gun altin taktilar , bana da dogum hediyesi aldilar " dedi de farkettimm unutmuştum bile. Evet lafi edilmemeli asla ama resmen eltim beni gaza getirdi. Gelmemeliyim degil mi kizlar?
bencede gelmemeliyim bir altin icin huzur bozmaya degmez. Ama şu gelip gitmeleri beni bitiriyor artik. Sizce ekonomiyi hiçe sayip taşinmalimiyim ???
guncelleme 8.sayfA
Kalirlarmi yaBeni yanlış anlama canım, araba olmazsa yatılı kalırlar. Yüzsüzler anladığım kadarıyla. Evi taşıdın çok güzel ama sağlam bir konuşma gerekirse bir cinnet lazım. Onların anlamasını asla bekleme.
Pink canım.. acaba bir kaç kez kapıyı açmayıp uyuyordum desen banyodaydım.. uygun değildim vs vs desen... anlamazlar mi kibar bir dille GELMEYIN demek olduğunu..???
Bi de seni yakın hissettikleri için geliyorlar bence iyi yönünden de bakalım suratsız gelin olsan istemezler bile görmeyi demi..
Hem bebeği sevmeye geliyorlardir...
Altın olayına gelince hiç kafana takmaya değmez sen meleğinin tadını çıkar..
Az beklemedik onu her anın tadını çıkar Boş ver başkalarını.. çok şükür yaradana.. oğlun için sabret RABBİM hayırlı sağlıklı ömür versin Inşallah meleğine...
Dugun zamani yabanci sehir disindan gelen insanlari sizin evinize nasil sokarlar?
El kadar bebegedemi acimiyorlar
Ne dugunu hem, bu yaz cok zor.
Saglam bir cinnet herseyi cozer. Bu kdr sessiz kalmayin yeni eve yatili gelmeye baslamasinlar
Yanlis duymadiysam kir dugun salonlarina izin varmis
Bunlarin hepsi degerlendirilecek. Bence izin ciksa da ne dugun sahipleri sorumluluk almali ne de cogunluk katilim saglamali. Ben 2020 yilinda herhangi bir sekilde dugune gitmem yakinlarimda olsa da yaptirmamak icin ugrasirim. Temmuz dediginize ne kaldi. Marttan bu yana gecen sureden daha az
Yanliş anlasilmasin salonu tuttular temmuza 5-6 kisi de gelecek dediler okey ama daha tam olarak ertelenmemiş
Haziran ertelenmiş temmuzada bakacaklarmis. Zaten ben derdim yapip yapmamalari degil gelecek olan insanlarin benim evimde agirlanmasi.
Ki dugunde ertelenir zaten
Benim demek istedigim de bunlarin secenek bile olamayacagini bebegi riske atamayacaginizi soylemeniz gerektigi.
Yazdıklarınıza bakıyorumda çok fazla düşünüyorsunuz. Öyle olursa böyle olur, böyle olursa şöyle olur o zaman ya öyle olursa... peki onlar sizin kadar düşünüyor mu ? Eşinize toz kondurmuyorsunuz ama eşiniz size karşı hiçte düşünceli, anlayışlı, ince ruhlu bir adam değil. 3 aylıkta bebeğiniz var üstelik. Bu kadar uyarı yeter artık tavrınızı koyma zamanı gelmiş. Hiçbir şeyi düşünmüyorsanız sağlığınızı düşünün. Kendi sağlığınızı bahane edin olmadı bebeğinizin sağlığını... ki gerçektende öyle kendinizi en çok korumanız gereken zaman şuan. Laftan sözden anlamıyorlarsa açmayın kapıyı. Sıkıldım komşuya gittim, anneme gittim falan diyin. Vazgeçerler sonra.
Kim ben mi zaten söyleyemedigim için gidiyorum
Nasil olsa kendi evleri ya istediklerini yaparlar. Bir kere gelmeyin misafirim var diye trip yedim ben
Insallah tasinmaniz ise yarar oyle diyorsaniz evin uzak olmasi pek ise yarar gibi durmuyor
Tebrik ediyorum şuan sizi. İnşallah her şey gönlünüzce olur. Ne dedi eşiniz ?Artik düsunmuyorum
Esimi aldim karsima konuştum.
Acik acik gelmeyin diyemiyorsan taşinalim , tasinmayalim diyorsan boşanalim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?