- 20 Aralık 2017
- 399
- 250
- 53
- Konu Sahibi taktak9293
Şu düşünceniz ve tavrınızdan ötürü sizi o kadar taktir ettim ki..
Forumda nişanlısının ailesinden kalacak eve göz dikenleri mi okumadık yoksa kv.nin evi için savaşanları mı..işte sizin gibi başkasının malında mülkünde gözü olmayıp, kendi kendine yetebilen insanlarda var..herkes görsün..
Kv.lerden o kadar soğumuşsunuz ki, artık ne yapsalar sizin sevginizi kazanamayacaklar belli ki..zaten sevme zorunluluğunuz da yok..minimum derecede görüşerek,saygı sınırlarını aşmayın yeter..sinir olduğunuz noktalarda haklısınız fakat bunlar dile getirilebilecek şeyler değil çünkü söyleseniz eşiniz "annemle-babam sevinçlerini bizimle paylaşıyor ne var bunda" diyecek..o yüzden kv.-kp ikilisinin huyları böyle değişmeyecekler deyin boşverin..gerçektende kimsenin değiştiği yok.
ben onları gercekten sevmiştim. nişanlıyken de hiç bi saygısızlık yapmadım...
kızlar anneleri ile anlaşamaz.. eşimin annesini annem gibi gördüm . belki x anne ile annemle anlaşamadıgımız seyleri yasamayız o da benim annem diye baktım...
Ama kendisinin 2 oglu oldugu için ve erkek dogurmayı marifet sanan birine kızı gibi davranmam ; kullanılmama sebep olmaktan başka birşey getirmedi bana.