kafayı yicem artık .

Şu düşünceniz ve tavrınızdan ötürü sizi o kadar taktir ettim ki..

Forumda nişanlısının ailesinden kalacak eve göz dikenleri mi okumadık yoksa kv.nin evi için savaşanları mı..işte sizin gibi başkasının malında mülkünde gözü olmayıp, kendi kendine yetebilen insanlarda var..herkes görsün..

Kv.lerden o kadar soğumuşsunuz ki, artık ne yapsalar sizin sevginizi kazanamayacaklar belli ki..zaten sevme zorunluluğunuz da yok..minimum derecede görüşerek,saygı sınırlarını aşmayın yeter..sinir olduğunuz noktalarda haklısınız fakat bunlar dile getirilebilecek şeyler değil çünkü söyleseniz eşiniz "annemle-babam sevinçlerini bizimle paylaşıyor ne var bunda" diyecek..o yüzden kv.-kp ikilisinin huyları böyle değişmeyecekler deyin boşverin..gerçektende kimsenin değiştiği yok.

ben onları gercekten sevmiştim. nişanlıyken de hiç bi saygısızlık yapmadım...

kızlar anneleri ile anlaşamaz.. eşimin annesini annem gibi gördüm . belki x anne ile annemle anlaşamadıgımız seyleri yasamayız o da benim annem diye baktım...

Ama kendisinin 2 oglu oldugu için ve erkek dogurmayı marifet sanan birine kızı gibi davranmam ; kullanılmama sebep olmaktan başka birşey getirmedi bana.

2-3 günde evi toplayıp tasıdık...
maddi olarak bişey görmek degildi niyetim. naptınız yardım edilcek bişey var mı iyimisinz diye aramadılar....
adet sancısından ölürken teker teker evimi topladım ben...

yeni evimize gectik evi temizledik . üzerinden kaç zaman gecti. sag mısınız diye bile aramadılar diyorum.. ve bunu yapan insanlar nolmaz zamanda oturmaya gittigimizde ben muratı rüyamda görüyorum. sabah kalkıp aglıyorum hasreti cok zor geliyor bana diyordu.(4-5 günde telefonla konusuyoduk hem ben hem eşim . eşimden cok arıyordum annesi hastaneye gittim deyince eşimi arayp annen hastanede bak ara diyordum. hafta da bir de evlerine gidiyorduk)

sürekli şikayet eden insanlardı ; hep sabrettim .. eşimde sabretmiş bu zamana kadar ve ailesinden bıkmış durumda.
içinden ailesine gitmek gelmiyor. oturmaya gittigimizde babası dğgğn borclarımız var size takılan ceyrekleri ödüyoruz diyordu. calşıyordu..

evden cıktık evi sattılar .araba yazlık aldılar. hala esime sey diyor. bi yerden iş teklifi geldi. gidiyim mi iyi mi?
Hani çalışmak zor geliyordu tansiyonun düşüyordu...dinlen emekliligin tadını cıkar...

sana sölemek istemişler ne var bunda. ama bak sana kızım diyo seviyolar seni bunu anladim sen neyden nefret ediyosun ki babane dedir yahu.

çünkü muratım diye benimsedikleri cocuklarını..
evlendigimiz günden beri nasılsın iyi misin diye aramadılar? hep bir şeyler istemek için aradılar....

3 ay konusmadılar bizimle, eşim tek gittiginde nasılsın bir gün gelin demediler...
insan evladına 3 ay küs kalabiliyorsa o onun 'ım ı olamaz .

özüm neyse fikriminde o olmasını cabalayarak seviyeli konuşuyorum.. içimden gelenleri onları kırarım ya da asırı sinirlenirim diye söyeleyemiyoru. bence bunu anlamak zor degil.
En büyük hatanız onların ilişkilerinde söz hakkı olmak istemeniz bence. 3 değil 13 ayda küs kalabilir. Mizaçları buna uygunsa, istediği kadar sevsinler birbirlerini. Baba oğul ilişkisi için siz dışarıdan birisiniz. Bu olaya kızma, küsme, eleştirme hakkınız yok. Boşuna kendinizi yıpratırsınız. Sizede yazık. Evet bu hale yaşadığınız diğer olaylar getirdi sizi tamam. Ama onların stresi yetmedi mi de daha fazlasına sebep oluyorsunuz?

Muhabbet olsun diye hafta içinde yaptıklarını anlatmışlar. Çocuklarına selam söylemişler. Çok masumane bunlar. Ya eskinin üstünü örtün yada 1 kere konuşun ve tamamen kestirip atın. Saygısızlık yapmak sadece söylenenlerle olmuyor. Birini aptal yerine koymakta saygısızlık bence. Şahsen ben, benden nefret eden ama bunu belli etmeyen biriyle görüşmek istemem.

En büyük hatanız onların ilişkilerinde söz hakkı olmak istemeniz bence. 3 değil 13 ayda küs kalabilir. Mizaçları buna uygunsa, istediği kadar sevsinler birbirlerini. Baba oğul ilişkisi için siz dışarıdan birisiniz. Bu olaya kızma, küsme, eleştirme hakkınız yok. Boşuna kendinizi yıpratırsınız. Sizede yazık. Evet bu hale yaşadığınız diğer olaylar getirdi sizi tamam. Ama onların stresi yetmedi mi de daha fazlasına sebep oluyorsunuz?

Muhabbet olsun diye hafta içinde yaptıklarını anlatmışlar. Çocuklarına selam söylemişler. Çok masumane bunlar. Ya eskinin üstünü örtün yada 1 kere konuşun ve tamamen kestirip atın. Saygısızlık yapmak sadece söylenenlerle olmuyor. Birini aptal yerine koymakta saygısızlık bence. Şahsen ben, benden nefret eden ama bunu belli etmeyen biriyle görüşmek istemem.

keşke birebir tanısanız bu insanları....
onlar benim eşimin hiç bir seyini benim hakkım olarak görmüyorlar.
Bunun içine eşimin bedenini, malını, maaşını, sevgisi de dahil olmak üzere.
o yüzden saygıszlık anlayışımda onlarla aramızda ucurum oldugunu düşünüyorum...

2 haftalık evli iken akşam 9 da kocamı annesini b yerden almak için arayan adam , adamın koynumda olacagını bile hesaba katmıyor....

Keskin sirke küpüne zarar verirmiş. İçinizdeki kin nefret de en büyük zararı size verir. Böyle şeyleri kafaya taka taka sağlığınızdan olursunuz. Kim ne demiş ne yapmış cok da Takmayın. Herşey okadar boş ki aslında, 3 günlük ömrümüzü onu bunu dert ederek geçiriyoruz. Şu dünya yansa umrunda olmayan insanlara özenmiyorum desem yalan olur =)) Hıı bu arada öyle hayatlar öyle derdi büyük olan insanlar var ki, benimki de dertmiymiş diyip çoğu zaman kendimi teselli ederim. Sevdiğim bi abim vardı, ''Cikilatamm birşeyi en fazla 6 saniye düşün, 7 saniyeden sonrası sadece sana verir''demişti. Tam olarak basaramasam da elimden geldigince yapmaya calısıyorum =))

Keskin sirke küpüne zarar verirmiş. İçinizdeki kin nefret de en büyük zararı size verir. Böyle şeyleri kafaya taka taka sağlığınızdan olursunuz. Kim ne demiş ne yapmış cok da Takmayın. Herşey okadar boş ki aslında, 3 günlük ömrümüzü onu bunu dert ederek geçiriyoruz. Şu dünya yansa umrunda olmayan insanlara özenmiyorum desem yalan olur =)) Hıı bu arada öyle hayatlar öyle derdi büyük olan insanlar var ki, benimki de dertmiymiş diyip çoğu zaman kendimi teselli ederim. Sevdiğim bi abim vardı, ''Cikilatamm birşeyi en fazla 6 saniye düşün, 7 saniyeden sonrası sadece sana verir''demişti. Tam olarak basaramasam da elimden geldigince yapmaya calısıyorum =))
haklısınızz... cok haklı bende öyle olmak isterim

Back
X