Kafayı yicem haksız miyim?

Bende sizin gibi dusunenlerdenim..bu ozguvensizlik degil terbiyesizlik yapilan.yorumunuz icin qyrica teşekkürler

Seviyeyi bozan durumu pipiye getiren eşiniz, kalçasına bakmak ve bunu dillendirmek nedir yahu?

Bu ne ya ikiniz de normal davranmamışsınız

Ikinizin de yaptigi ve soyledigi sozler cok cirkin ve saygisizca.

Evlilik degil evcilik gibi.

Bundan sonra eşinde daha dikkatli olacaktır diye umuyorum.
Yine olursa da hoşlanmıyorum lütfen izleme dersin.

Pipimi ilk kez birinin derdini okurken güldüm.olmasaymış iyiymiş ama olmuş bikere üzülmeyin bukadar sizde çok gereksiz bi tartışma olduğunun farkında olduğunuza göre bidaha yapmazsınız :)

Bundan sonra eşinde daha dikkatli olacaktır diye umuyorum.
Yine olursa da hoşlanmıyorum lütfen izleme dersin.
Dun aksam yine haberlerde dunya güzeli secilen kızı gösterdi bumu güzel bi sürü disarda boyle kiz var diye yorum yapti yineböyle baktim bende

Ya ne var turkiye guzelleri mi adaylari mi neyse baktiysaniz beraber.esiniz sizin yaninizda yorum yapiyor iste.gulun gecin biraz da aba altindan sopa gosterin yeter. Sizin kullandiginiz kelime biraz seviyeyi dusurmus ama

Dun aksam yine haberlerde dunya güzeli secilen kızı gösterdi bumu güzel bi sürü disarda boyle kiz var diye yorum yapti yineböyle baktim bende
Bence esiniz sizi kizdirmaktan zevk aliyor.Ayrica tartistiginiz konuya da cok guldum.Hic umursamayin konussun dursun.Hatta soylediklerini onaylayin, bir sure sonra kendide boyle davranmaktan vazgecer.

Bence esiniz sizi kizdirmaktan zevk aliyor.Ayrica tartistiginiz konuya da cok guldum.Hic umursamayin konussun dursun.Hatta soylediklerini onaylayin, bir sure sonra kendide boyle davranmaktan vazgecer.
Gerçektenmi??yani onaylayinca vazgecermi ..iste dayanamıyorum sabredebilsem..ama bu deca sabretcem

Gerçektenmi??yani onaylayinca vazgecermi ..iste dayanamıyorum sabredebilsem..ama bu deca sabretcem
Benim esimde bazen yapar ben fazla umursamam.Bazi erkeklerin kiskanilmak hosuna gidiyor.Çocukça seyler aslinda onemsemediginizi gordukce yapmayacaktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…