Bende sizin gibi dusunenlerdenim..bu ozguvensizlik degil terbiyesizlik yapilan.yorumunuz icin qyrica teşekkürlerNe demek kalca baska? Erkekler kalcaya neden bakiyolar?Benim bilmedigim baska sebebi mi var ki? Erkegin bakilcak yeri mi var baska? Kadinlara bakarken iyi de erkeklere bakinca neden sinirleniyor adam acaba? Bu ozguven degil hanimlar... Esim birini begenebilir ama bunu benim bu kadar acik bir sekilde bilmeme de gerek yok. Guzellik yarismasi izlerken `bu guzel, bu degil` diyebilir ama kalcasi hakkinda yorum yapamaz. Bu saygidir, guzel kadin gorsem ben gosteririm, esimden once deli gibi ben suzerim demek, kiskancligi ve ozguvensizligi bastirma sekli bana gore.
Evet normallestirmesi sinir bozanKusura bakmayın ama istemsiz güldümÇok çocukça bir tartışma olmuş. Kısasa kısas yapmak istemişsiniz ama erkekler pek kabullenmiyor bu durumu. Onların yaptığı normalmiş gibi
Iyi geceler herkese kafayi yicem delirmek üzereyim.
Esimle youtubeden bi video izledik sonra onerilenlerde mis turkey guzelleri cikti tikladi kendisi izledik yorum yaptı su guzel yok bu guzel değil diye.
neyse video bitti bende erkeklere bakcam dedim aldi elimden kumandayi neyse aldim actim bende yorum yaptim aa su iyi bu iyi sunun yuzu bebek gibiymis falan diye sinirlendi.
O zaman o kadınların da kalcasi güzeldi dedi..oylemi dedim ama kan beynime sıçradı,o zaman o adamlarinda pipisi guzeldi dedim.vay onu diyen benmiyim cok sinirlendi öfkelendi.kalca dan bahsetmek normal mis ama pipiden bahsetmek olmazmis..suan cok sogudum eşimden..bikez de instgraminda kalca li kadinlarin fotosuna bakmıştı o geldi aklima cok sinirlendim.
Çok seviyesiz çok basit bi konusmalardi inanamiyorum kendime suan..
Şimdi ne durumdasınız?O an çok sinirlendim tutamadım kendimi
Barıştık ama içimden cikmiyo hem benim hem onun sözleri..nasıl bu hale geldik o kelimeleri bizmo soyledik aklim fikrim almiyo inanamiyorumŞimdi ne durumdasınız?
Dun aksam yine haberlerde dunya güzeli secilen kızı gösterdi bumu güzel bi sürü disarda boyle kiz var diye yorum yapti yineBundan sonra eşinde daha dikkatli olacaktır diye umuyorum.
Yine olursa da hoşlanmıyorum lütfen izleme dersin.
Umarımazalarak biter umarım
Bence esiniz sizi kizdirmaktan zevk aliyor.Ayrica tartistiginiz konuya da cok guldum.Hic umursamayin konussun dursun.Hatta soylediklerini onaylayin, bir sure sonra kendide boyle davranmaktan vazgecer.Dun aksam yine haberlerde dunya güzeli secilen kızı gösterdi bumu güzel bi sürü disarda boyle kiz var diye yorum yapti yineböyle baktim bende
Gerçektenmi??yani onaylayinca vazgecermi ..iste dayanamıyorum sabredebilsem..ama bu deca sabretcemBence esiniz sizi kizdirmaktan zevk aliyor.Ayrica tartistiginiz konuya da cok guldum.Hic umursamayin konussun dursun.Hatta soylediklerini onaylayin, bir sure sonra kendide boyle davranmaktan vazgecer.
Benim esimde bazen yapar ben fazla umursamam.Bazi erkeklerin kiskanilmak hosuna gidiyor.Çocukça seyler aslinda onemsemediginizi gordukce yapmayacaktir.Gerçektenmi??yani onaylayinca vazgecermi ..iste dayanamıyorum sabredebilsem..ama bu deca sabretcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?