Kafayı yicem haksız miyim?

Çocuk gibi dişe diş sen öyle yaparsan bende yaparım saçma olmuş.
Keşke bunu mu izlicez ya ben istemiyorum deyip değiştirseydiniz baştan.
Bütün erkekler genital bölgelerine takıntılıdır tabi ki çıldırır.
Baştan deseydiniz güzel çirkin yorumu yapman pek hoşuma gitmedi değiştirelim kanalı desen yeterdi.

sağolun güldürdünüz beni şu an
bunlar tatlı kıskançlıklar birşey olmaz
ha bu arada eşiniz şu konuda haklı kalça ile pipi bir değil

Kendi aklimca sabrettim güya.. sabretmeseydim daha iyiydi sonucu leş oldu

Kalca başka pipi başka.
Adam aman kadının vajinasi nede güzel dememişki...
Neyse cok sacma olmuş.
Ben nişanlımla bu tür sohbeti haftada 4 kere yapiyorum. Spor salonunda kadin erkek yorumlamadigimiz kasli varlik kalmadi. Kıskanmaya gerek yok aslinda

Yaş kaç

Ne demek kalca baska? Erkekler kalcaya neden bakiyolar?Benim bilmedigim baska sebebi mi var ki? Erkegin bakilcak yeri mi var baska? Kadinlara bakarken iyi de erkeklere bakinca neden sinirleniyor adam acaba? Bu ozguven degil hanimlar... Esim birini begenebilir ama bunu benim bu kadar acik bir sekilde bilmeme de gerek yok. Guzellik yarismasi izlerken `bu guzel, bu degil` diyebilir ama kalcasi hakkinda yorum yapamaz. Bu saygidir, guzel kadin gorsem ben gosteririm, esimden once deli gibi ben suzerim demek, kiskancligi ve ozguvensizligi bastirma sekli bana gore.

İlginçççç...

Birlikte böyle videolar izlemeyin. Biraz açık görüşlü bir insan olun ve eşiniz youtube’da böyle videolara tıkladığı zaman modern tasarımlı şık bir oklava yardımı ile beyincik kısmına kadınlığın zarifliğine yakışacak biçimde şiddetlice vurun.

Sorunun çözüldüğünü kendi gözleriniz ile görecek ve bana teşekkür edeceksiniz. Rica ederim efendim.

Eşinizin böyle şeyler izlerken dikkatli olması gerekir. Yaptığı yorumlar sizi kırabilir. Şu kadın güzel şu değil şeklinde yorumlamasını açıkçası ben kaldıramam. Hemen gider modern tasarımlı şık oklavamı alırım elime.

Kusura bakmayın ama istemsiz güldüm Çok çocukça bir tartışma olmuş. Kısasa kısas yapmak istemişsiniz ama erkekler pek kabullenmiyor bu durumu. Onların yaptığı normalmiş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…