- 5 Ağustos 2018
- 434
- 201
- 53
- 32
- Konu Sahibi Eloselos9393
-
geçen hafta bitti regl. Eğer böyle devam eder se gidiecemRegl döneminiz yaklaşmış olabilir mi? Yada tuzlu birieyler yemiş olabilirsiniz. Çok rahatsız ediyorsa bir sağlık ocağına gidin derim. Belki doktorlar farklı birşey düşünür.
evet gidiyorum. Sabah maydonoz kaynatıp içtimTuvalate gidiyor musunuz
Dozunu aşmadan Ödem atıcı çaylar deneyin. Kirazsapı, yeşilçay vs.
sporu ne zamandır yapıyorsunuzKızlar spor yapıyorum diyet yapıyorum. Ekmek tatlı tuz bunları kesinlikle çıkardım hayatımdan. Yemek öyle fazla yemiyorum. Sporumu düzenli yapıyorum. Ama gel gelelim 2 gündür vucudumda aşıır vir ödem var. Sırtım yüzüm karnım inanılmaz derece de şişmiş durumda. Sabah kalkıyorum sanki yemek yemiş gibi midem dolu. Su içiyorum midem patlıcak gibi oluyor. İnanılmaz şiştim şu anda ama tuhaf olan yemek bile yemiyorum. Kızlar bu ödem nasıl gidecek vucuttan kafayı yicem. Kıyafetlerim 2 günde gerildi resmen.
1,5 aydır iyi de gidiyor. Şu an bile su içtim midem şiş bildiğinsporu ne zamandır yapıyorsunuz
yeni başladıysanız o da yapmış olabilir
Allah allah evet başlayalı olmuş da1,5 aydır iyi de gidiyor. Şu an bile su içtim midem şiş bildiğin
inşallah öyledir canım benimAllah allah evet başlayalı olmuş da
unlu bişeler yediniz mi diyeceğim ama yemiyorum demişsiniz
tuvalete de çıkıyorum diyorsunuz başka da ne şişlik yapar bilemedim
acaba üşütme falan olabilir mi
ben üşüttüğümde de midem şiş gibi hissederim, şişlik değildir aslında amaa
kiraz sapı iyi akıl ettin teşekkürler canımBirşey dokunmuş olabilirmi? Normalde regl sonrası insan kuş gibi hafifliyor. Kiraz sapı güzel ödem attırıyor demleyip içmeni tavsiye ederim. Ama bence bir doktora görünmekte fayda var.
inşallahinşallah öyledir canım benim
teşekkürler tatlıminşallah
geçmiş olsun canım
geçen hafta bittiRegl tarihiyle ilgili olabilir
peki ne yapacam bu durumda yemek yemiyorum aç geziyorum ama mide şişMideniz fazla asit salgılıyor olabilir. O midede şişlik hissi veriyor. Kendimden biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?