Kmk olsa yerinizde kafayı yer, siz köle o sizin sahibinis mi yahu? Sen erkeksin kendi tabağını kendin kaldırabilecek güçtesin diyin sizden iş beklerse?????? Salak derse kötü söz sahibidir diyip arkanızı dönün, bu ne cüret bu ne edepsizlik? Aileniz ne diyor? Ay okurken sinirlendim kendi derdimi unuttum bı an
Ailemin haberi yok sürekli telefonda abini üzme kizdirma bak cabuk sinirlenir abinin islerini yap diyorlar. Cocuklugumdan beri beni asagiladigina sahitler en fazla yapma derler abime24 yaşında olduğunu söylüyorsun e ağızın yok mu senin neden cevap vermiyorsun.. Çok biliyorsan kendin yap diyemiyor musun?? Bana sürekli hakaret etme yanlış yapıyorsun diyemiyor musun?? Saygısızlık yap ağız burun kavga edin demiyorum ama konuşabilirsin yani.. Anladığım kadarıyla annen ve baban sizinle kalmıyor annene şikayet etsene abini. Suyunu ayağına getirmek falan saçmalık asla kalkıp getirme kendisini alsın.. Ayaktaysan verirsin de kalkıp suyunu almıyor ne demek..
Tepki göstersem döver sikayet edebileceğim bir yer yok polis çünküKadınların maruz kaldığı bu psikolojik şiddet çok berbat. Erkeklerin her şeyi kendilerine hak olarak görmeleri .Ne güzel kardeşinle kal işte.Ne güzel evde sana destek oluyor.İnsan der ki kızın kritik dönemi destek olayım ama nerede.Çok üzüldüm sizin için.Acaba size karşı fiziksel şiddet gösterir mi?Başka birini dövmüş şiddet potansiyeli var maalesef.Tepki gösterseniz yapar?Yani ya sinmeyip dişli olacaksınız ya da ya sabır çekip ayıya dayı diyeceksiniz(Lütfen kusura bakmayın ağabeyiniz sonuçta ama öyle yani).Açıkçası, hariçten gazel okumak kolay benim için.Kendinizi ezdirmeyin,gerekirse sert olun derim normal şartlarda ve olması gereken de budur.Çünkü:Haklısınız ama bazı insanlar da laftan anlamıyor maalesef.
Çünkü aile sosyal iliskilerimde böyle değilim. Gidecek yerim olsa isim olsa bir an durmam.Siz burda herşeye ses cikaran biz kadınlar erkeklerin kolesimiyiz hep ses cikar diyen bir karaktersiniz
Sozkonusu kendiniz olunca neden bukadar pasifsiniz
Suan cok saskinim
Dis gösterince üzerime yürüyor bagiriyor. Ne yapabilirim anne babam da abin o senin der. Çarem yok.Bence siz diş göstermiyorsunuz o da böyle sapıtıyor. Bana şunların birini dese ağzına kürekle vururum kardeşimin. Densiz.
Komiser kimi kime sikayet edicem ?Ya bi s git kendi işine bak diyemiyormusunuz?
Gitmiyor mu? Avazınız çıkana kadar bağırın, odanıza kaçın ve polisi çağırın! Neye uğradığını şaşırır çünkü hep susmuşsunuz bunca zaman. Belki korkar veya aileniz apartmana rezil olduk diye utanırlar da kendilerine çeki düzen verirler ve rahat bırakırlar sizi. Bundan sonra ayağınızı denk alın diyin Bu ne be
E daha da iyi ya işinden olma ihtimali bile var? En azından şikayet etmeyle tehtid edin.Komiser kimi kime sikayet edicem ?
Öyle olmuyor maalesef. Keske dediğiniz gibi olsa. Sikayet edince ikâmetten dolayı sikayet direk kendisine veya onun ekibine gidiyor baska karakola gidip benim bu kisiden sikayetim var dersem olduğum mahallenin komiserine yönlendiriliyorum . En iyi ihfimalle onun sözüne karsilık benim sözüm.E daha da iyi ya işinden olma ihtimali bile var? En azından şikayet etmeyle tehtid edin.
Bu kısmı okurken güldüm affedersiniz ama siz gayet zekisiniz abiniz gerizekalı. Sınav herkese çok zor gelmiş bence puanlar da ona göre gelecek. İnşallah atanıp en kısa zamanda ondan kurtulursunuzAnnem babam sorarsa x kahvaltıda sandivic yiyor mu diyecekmiş(24 yasindayim 4 değil). Zaten bacagi aciyormus bir de benimle mi uğraşacakmış. Benim sağlığımı düsünemezmiş.
Komiser den şikayetçiyim, ekibi de onu destekleyecektir bı yüzden sizden yardım bekliyorum deseniz de mi diğer karakol bir şey yapmıyor? Buna inanmak istemiyorum. Bir çaresi vardır!Öyle olmuyor maalesef. Keske dediğiniz gibi olsa. Sikayet edince ikâmetten dolayı sikayet direk kendisine veya onun ekibine gidiyor baska karakola gidip benim bu kisiden sikayetim var dersem olduğum mahallenin komiserine yönlendiriliyorum . En iyi ihfimalle onun sözüne karsilık benim sözüm.
Evet farkındayım. Puanlar ona göre gelecek fakat sınav anında kimsenin kötü geçtigine ihtimal veremiyorsunuz. Atanamazsam mahvolurum düsüncesi hakim oluyor.Bu kısmı okurken güldüm affedersiniz ama siz gayet zekisiniz abiniz gerizekalı. Sınav herkese çok zor gelmiş bence puanlar da ona göre gelecek. İnşallah atanıp en kısa zamanda ondan kurtulursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?