Resmi olarak bakamıyor diye biliyorum ama bi arastırayımKomiser den şikayetçiyim, ekibi de onu destekleyecektir bı yüzden sizden yardım bekliyorum deseniz de mi diğer karakol bir şey yapmıyor? Buna inanmak istemiyorum. Bir çaresi vardır!
Evet çok haklısınız güzel haberlerinizi alırız umarımEvet farkındayım. Puanlar ona göre gelecek fakat sınav anında kimsenin kötü geçtigine ihtimal veremiyorsunuz. Atanamazsam mahvolurum düsüncesi hakim oluyor.
Öyle olmuyor maalesef. Keske dediğiniz gibi olsa. Sikayet edince ikâmetten dolayı sikayet direk kendisine veya onun ekibine gidiyor baska karakola gidip benim bu kisiden sikayetim var dersem olduğum mahallenin komiserine yönlendiriliyorum . En iyi ihfimalle onun sözüne karsilık benim sözüm.
Abisi şiddete meyilli olduğu için ya daha da gözü dönerse :/Olur mu oyle şey. Gidip savcılığa şikayet edebilirsiniz abinızı ,zaten karakolda savcılığa yönlendiriyor olayı zamandan kazanmis olursunuz. Hatta bir de görevini bu şekilde yapan insanlardan da şikayetçi olursunuz abinize ek olarak .
Bunu bilmiyordum önce polis sonra savcılık zannediyordum teşekkür ederim.Olur mu oyle şey. Gidip savcılığa şikayet edebilirsiniz abinızı ,zaten karakolda savcılığa yönlendiriyor olayı zamandan kazanmis olursunuz. Hatta bir de görevini bu şekilde yapan insanlardan da şikayetçi olursunuz abinize ek olarak .
Abisi şiddete meyilli olduğu için ya daha da gözü dönerse :/
Bunu bilmiyordum önce polis sonra savcılık zannediyordum teşekkür ederim.
Yok keske olsa da beni rahat bıraksaAbinin kız arkadaşı filan var mı?
Cok tesekkür ederim fizikssl siddet dudumunda bu aklımda bulunsun.Yok hayır her türlü adli durumda direkt savcılığa gidip şikayette ya da ihbarda bulunabilirsiniz
Öyle olmuyor maalesef. Keske dediğiniz gibi olsa. Sikayet edince ikâmetten dolayı sikayet direk kendisine veya onun ekibine gidiyor baska karakola gidip benim bu kisiden sikayetim var dersem olduğum mahallenin komiserine yönlendiriliyorum . En iyi ihfimalle onun sözüne karsilık benim sözüm.
Vallahi keşke olsa diye düşündüm. Yani gerçekten usanmadı da kendisi bu asabiyetten.Yok keske olsa da beni rahat bıraksa
Cok tesekkür ederim fizikssl siddet dudumunda bu aklımda bulunsun.
Sınav sonrasi baska sehire yerleseceğim garsonluk da olsa bir sekilde yoluma bakmaya çalışacağım. Ama sınav önü basıma ağrılar giriyor sürekli elestiri hakaret duymaktan yoruldum.Sınav oncesı sıkayet falan etme su an kaosa gerek yok. İnşallah sınavın çok ıyı geçer ve kurtulursun. Su an sadece sınava odaklan görme duyma bılme maymunu oyna.
Sınav sonrası bı anda cınnet gecırmıs gıbı yap ve onu Korkut.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?