Kafayı yiyeceğim..

hata etmişssin gecenin o saatinde muhabbete dalarak.
gerektiğinde üstü kapalı da olsa tepkini göstereceksin rahatsız olduysan.
acemice davranmışssın.
adamın niyeti belli,hoşnut değilsen kesip atacaktın.
olan olmuş.bundan sonra kalın bir çizgi çek diyoloğunuza.
özel tek bir konuşmaya girme.
muhtemelen yüz bulamayınca uzaklaşacaktır.

Boşanmış çocuklu bayanların tekrar evlenmesine çok mutlu oluyorum ben.kimse boşanmak istemez o kadar sıkıntıdan sonra mutlu bi beraberlik yaşamanıza çok seviririm.yalnız adamın yaklaşımı çok rahatsız edici.keşke sabaha kadar konuşmasaydınıx ama olmuş bi kere.bişey yapmanıza gerek yok.bi daha mesaj atarsa kusura bakmayın şuan meşgulum sorum olduğunda iş numaranızdan mesaj atarım falan diyin.mesaj attıkça buna benzer şeyler söylerseniz bi sorun olmaz diye düşünüyorum.

Hah işte aynılarını dedim. Ama durmadan tekrar şu şöyle bu böyle. Ha bende dersle ilgili soru sordum o yüzden konuşma başladı. Ama konuşma şekli değiştikten sonra rahatsız oldum.

anladım ama sizde o saatte dersle ilgili sormasaydınız keşke neyse olan olmuş bundan sonra tam tavrınızı koyarsınız sorun olacağını sanmam sizden yüz bulamayınca sapık değilse rahatsız etmeyecektir diye düşünüyorum

gecenin 1 inde mesaj yazan adama neden cevap veriyorsunuz ki? adam yılışık sende sabaha kadar konuşarak daha da yılışmasına izin vermişsin resmen.. yazma artık ne olursa olsun..

Konusmayi cok uzatmissiniz sebebi nezaket ya da herneyse cok gereksiz olmus. Iyi niyetli de olunsa adam yuzbulmus. Cok kolay bitirebilmek. Net ve keskin konusun acik konusun rahatsizliginizi dile getirin. Siz ne kadar anlasin diye oglum 8cin yasiyorum fialn deseniz de erkek dolambactan anlamaz. Acikca haddini bildir.

Aramayın beni VE yazmayın.
Ben sewmiyorum böyle konuşmaları deyin..
Maddi manevii yanındaymışş mışşş ....
Çok biliyoz bu laflarııı....
Amacın ne olduğu belli....

O saatte cevap vermekle hata etmişsiniz..Yolunu açmışsınız.

Rahatsızsanız net bir şekilde uyarın. Eğilip bükülmeye gerek yok.

İnsan boşanmış olunca aklına neler geliyor. Soru bile sormam daha. Yarın karşılaştığımızda panik yapmak istemiyorum. Sinirlenince hemen kıpkırmızı oluyorum.

Watsaptan mesela şu dakkada engelleyebilirsiniz..
Aramalardan da tabi....
Açıklama yapmak zorunda değilsiniz sonuçta...
Kurstada sizi sınıfta bırakacak değill herhaldee

İnsan boşanmış olunca aklına neler geliyor. Soru bile sormam daha. Yarın karşılaştığımızda panik yapmak istemiyorum. Sinirlenince hemen kıpkırmızı oluyorum.
hiç öyle bir konuşma geçmemiş gibi düşün sıradan bir hoca gibi düşünürsen hiç sinirlenmezsin birşey olmaz canım merak etme

O saatte cevap vermekle hata etmişsiniz..Yolunu açmışsınız.

Rahatsızsanız net bir şekilde uyarın. Eğilip bükülmeye gerek yok.
Net bir şekilde cevap verdiğimde olası bir iftiraya uğrayacağımı düşünüyorum. 2 yılda ağır şeyler yaşadım. Onlardan biriyle karşı karşıya kalmak istemiyorum. Sonuç olarak ben bu adamı tanımıyorum. Hiç kimseye güvenim kalmadı. Ben daha profesyonel bir çözüm istiyorum.

Kusura bakma da konuşmayı uzatan sensin.Sabaha kadar konuşmak nedir anlamış değilim.Sana mesaj attığında teşekkürler der kesersin.Ya cevap yazmazsın ya da müsait değilim önemli birşley mi var demeliydin.Oğlum için yaşıyorum gibi söylemlere bile gerek yok.Adamdan kurtulmanı gerektirecek bir durum yok.Kısa ve öz tavrını koyarsın.

Oglum uyandi diyip kapatmaliydin canim. Bosuna uzatmissin. Umitlenmistir bence. Simdi daha zor kurtulursun.

Son düzenleme:
He bu arada mesajı da geceyarısı atmış.O saatte gelen mesaj hayırlı olmaz.Hiç cevap vermem.

Watsaptan mesela şu dakkada engelleyebilirsiniz..
Aramalardan da tabi....
Açıklama yapmak zorunda değilsiniz sonuçta...
Kurstada sizi sınıfta bırakacak değill herhaldee
Başıma gelmesinden korktuğum şey daha elem, acı verici. Yorumlarda yazdım. Benim boşanma davam 2 yıldır sürüyor, kimlerle kimlerle yattığımı idda ettiler:). Ben onlardan aklanana kadar neler çektim. Yeni bir iftiraya maruz kalmaktan korkuyorum. Adamla konuşmamda da siz çizgimden hiç çıkmadım.

Engelle gitsin en basit yolu.

ne y..sakmıs yaa..ne isterler yaa insandan..zaten kadın cabalıyor bişeyler yapmaya calısıyor sen niye ondan faydalanmaya calısıyon ki...sakın ha cnm bir daha cevap verme adamın niyeti kötü,flört falan da değil..farklı amacları var..

Aramayın beni VE yazmayın.
Ben sewmiyorum böyle konuşmaları deyin..
Maddi manevii yanındaymışş mışşş ....
Çok biliyoz bu laflarııı....
Amacın ne olduğu belli....
Ne kadar utanç verici bir kelime okurken acaba yanlış mı okuyorum diye defalarca baktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…