Hah işte aynılarını dedim. Ama durmadan tekrar şu şöyle bu böyle. Ha bende dersle ilgili soru sordum o yüzden konuşma başladı. Ama konuşma şekli değiştikten sonra rahatsız oldum.
İnsan boşanmış olunca aklına neler geliyor. Soru bile sormam daha. Yarın karşılaştığımızda panik yapmak istemiyorum. Sinirlenince hemen kıpkırmızı oluyorum.anladım ama sizde o saatte dersle ilgili sormasaydınız keşke neyse olan olmuş bundan sonra tam tavrınızı koyarsınız sorun olacağını sanmam sizden yüz bulamayınca sapık değilse rahatsız etmeyecektir diye düşünüyorum
hiç öyle bir konuşma geçmemiş gibi düşün sıradan bir hoca gibi düşünürsen hiç sinirlenmezsin birşey olmaz canım merak etmeİnsan boşanmış olunca aklına neler geliyor. Soru bile sormam daha. Yarın karşılaştığımızda panik yapmak istemiyorum. Sinirlenince hemen kıpkırmızı oluyorum.
Net bir şekilde cevap verdiğimde olası bir iftiraya uğrayacağımı düşünüyorum. 2 yılda ağır şeyler yaşadım. Onlardan biriyle karşı karşıya kalmak istemiyorum. Sonuç olarak ben bu adamı tanımıyorum. Hiç kimseye güvenim kalmadı. Ben daha profesyonel bir çözüm istiyorum.O saatte cevap vermekle hata etmişsiniz..Yolunu açmışsınız.
Rahatsızsanız net bir şekilde uyarın. Eğilip bükülmeye gerek yok.
Kusura bakma da konuşmayı uzatan sensin.Sabaha kadar konuşmak nedir anlamış değilim.Sana mesaj attığında teşekkürler der kesersin.Ya cevap yazmazsın ya da müsait değilim önemli birşley mi var demeliydin.Oğlum için yaşıyorum gibi söylemlere bile gerek yok.Adamdan kurtulmanı gerektirecek bir durum yok.Kısa ve öz tavrını koyarsın.Arkadaşlar merhaba.
Benim bugün acayip büyük bir derdim var. Bilenleriniz var kpss için dershaneye gidiyorum. Bizlere hocaların tel nolarını verdiler (numaralar şirket hattı kişisel numara deil, çünkü hocaların noları seri şeklinde).
Bu noları derslerle ilgili takıldığımız yerleri whatsapp dan mesaj seklinde sormamızı istediler. Alan derslerimize giren bir hocaya soru sormak için yazdım. Soruyu cevapladı bende teşekkür ettim konu kapandı. Gece (abartısız) 1 de, telefonuma bir numaradan nasıl gidiyor çalışmalar diye mesaj geldi (bu arada eski eşim rahatsız ettiği için numaramı yeni değiştirdim, numaram kimsede yok). Herhalde yanlış yazdılar dedim cevap atmadım. Whatsapp dan mesaj attı. Baktım bu hoca. Deli mi ne dedim bu saatte niye bana yazıyor. Yazdım bende iyi hocam çalışıyorum. Bir süre dersten yazıştık. Sonra neden alyans takmıyorsun dedi (oğlum olduğundan bahsediyorum her yerde bu yüzden evli olduğumu düşünüyorlar. Keşke öyle düşünseler). Boş boğazlı ben boşanma aşamasında olduğumu yazdım. anlamıştım zaten dedi. Kiminle evli olduğumu filan sordu. O meşhur dava senin davan mı filan oldu adam (eminim biliyordu). Sonra ben sana çok ısındım seni arkadaşım olarak görüyorum maddi manevi yanındayım dedi. Biraz böyle ilerledi konuşma. Ama ben hangi kelimeyi kullansam da bitirsem bu konuşmayı diye düşüne düşüne kendimi yiyerek konuşmamız sabaha kadar sürdü. Bazı kelimeleri çok itici ve beni çok rahatsız etti. Mesela şöyle,
O: ders aralarında da istersen konu anlatırım
Ben:çok naziksiniz hocam
O: sende çok hoşsun hemde çokk
Bir de sabaha kadar konuştuk. Ardından beni aramak istedi. Arayın hocam kardeşim yanımda dedim (oysaki yoktu, ne konuşucam ben bu adamla). Yok ayıp olur onun yanında aramayayım dedi. Ne ayıbı pardon da! Çok sinirlendim. Çok tedirginim. Bugün akşamda buluşmak istedi. Memleketteyim dedim. Ha bu arada başımdan atabilmek için ben sadece anneyim oğlum için yaşıyorum yazdım defalarca anlasın diye. Bana bakışını filan yakalıyordum dersteykende, yine de yanlış anlamış olmayı diliyorum. Şimdi soruma geleyim. Kpss kursu benim için çok önemli, beni kursa dayım yazdırdı (parasını peşin verdi). Kurs ortamını seviyorum. Arkadaşlarımı, derslerimde iyi gidiyor, orda kendimi huzurlu hissediyordum kısacası. Bir de diğer boyutu dayım bana güvendi, sen kazan senin için herşeyi yaparım mutlu ol dedi, şimdi kursu bırakırsam onu hayal kırıklığına uğratmış olucam. Kursu bırakamam. Ama bu adamdan kurtulmak istiyorum, nazikce seviyeli hayatımı sürdürmek istiyorum. Yarında dersimiz var o hocayla. Nasıl bir yol izlemeliyim?
Not: çok huzursuzum.
Oglum uyandi diyip kapatmaliydin canim. Bosuna uzatmissin. Umitlenmistir bence. Simdi daha zor kurtulursun.Arkadaşlar merhaba.
Benim bugün acayip büyük bir derdim var. Bilenleriniz var kpss için dershaneye gidiyorum. Bizlere hocaların tel nolarını verdiler (numaralar şirket hattı kişisel numara deil, çünkü hocaların noları seri şeklinde).
Bu noları derslerle ilgili takıldığımız yerleri whatsapp dan mesaj seklinde sormamızı istediler. Alan derslerimize giren bir hocaya soru sormak için yazdım. Soruyu cevapladı bende teşekkür ettim konu kapandı. Gece (abartısız) 1 de, telefonuma bir numaradan nasıl gidiyor çalışmalar diye mesaj geldi (bu arada eski eşim rahatsız ettiği için numaramı yeni değiştirdim, numaram kimsede yok). Herhalde yanlış yazdılar dedim cevap atmadım. Whatsapp dan mesaj attı. Baktım bu hoca. Deli mi ne dedim bu saatte niye bana yazıyor. Yazdım bende iyi hocam çalışıyorum. Bir süre dersten yazıştık. Sonra neden alyans takmıyorsun dedi (oğlum olduğundan bahsediyorum her yerde bu yüzden evli olduğumu düşünüyorlar. Keşke öyle düşünseler). Boş boğazlı ben boşanma aşamasında olduğumu yazdım. anlamıştım zaten dedi. Kiminle evli olduğumu filan sordu. O meşhur dava senin davan mı filan oldu adam (eminim biliyordu). Sonra ben sana çok ısındım seni arkadaşım olarak görüyorum maddi manevi yanındayım dedi. Biraz böyle ilerledi konuşma. Ama ben hangi kelimeyi kullansam da bitirsem bu konuşmayı diye düşüne düşüne kendimi yiyerek konuşmamız sabaha kadar sürdü. Bazı kelimeleri çok itici ve beni çok rahatsız etti. Mesela şöyle,
O: ders aralarında da istersen konu anlatırım
Ben:çok naziksiniz hocam
O: sende çok hoşsun hemde çokk
Bir de sabaha kadar konuştuk. Ardından beni aramak istedi. Arayın hocam kardeşim yanımda dedim (oysaki yoktu, ne konuşucam ben bu adamla). Yok ayıp olur onun yanında aramayayım dedi. Ne ayıbı pardon da! Çok sinirlendim. Çok tedirginim. Bugün akşamda buluşmak istedi. Memleketteyim dedim. Ha bu arada başımdan atabilmek için ben sadece anneyim oğlum için yaşıyorum yazdım defalarca anlasın diye. Bana bakışını filan yakalıyordum dersteykende, yine de yanlış anlamış olmayı diliyorum. Şimdi soruma geleyim. Kpss kursu benim için çok önemli, beni kursa dayım yazdırdı (parasını peşin verdi). Kurs ortamını seviyorum. Arkadaşlarımı, derslerimde iyi gidiyor, orda kendimi huzurlu hissediyordum kısacası. Bir de diğer boyutu dayım bana güvendi, sen kazan senin için herşeyi yaparım mutlu ol dedi, şimdi kursu bırakırsam onu hayal kırıklığına uğratmış olucam. Kursu bırakamam. Ama bu adamdan kurtulmak istiyorum, nazikce seviyeli hayatımı sürdürmek istiyorum. Yarında dersimiz var o hocayla. Nasıl bir yol izlemeliyim?
Not: çok huzursuzum.
Başıma gelmesinden korktuğum şey daha elem, acı verici. Yorumlarda yazdım. Benim boşanma davam 2 yıldır sürüyor, kimlerle kimlerle yattığımı idda ettiler:). Ben onlardan aklanana kadar neler çektim. Yeni bir iftiraya maruz kalmaktan korkuyorum. Adamla konuşmamda da siz çizgimden hiç çıkmadım.Watsaptan mesela şu dakkada engelleyebilirsiniz..
Aramalardan da tabi....
Açıklama yapmak zorunda değilsiniz sonuçta...
Kurstada sizi sınıfta bırakacak değill herhaldee
Bende sevmem. Samimiyetim olmadığı için heralde önemli birşey söyleyecek dedim, öyle cevap verdim.He bu arada mesajı da geceyarısı atmış.O saatte gelen mesaj hayırlı olmaz.Hiç cevap vermem.
Ne kadar utanç verici bir kelime okurken acaba yanlış mı okuyorum diye defalarca baktım.Aramayın beni VE yazmayın.
Ben sewmiyorum böyle konuşmaları deyin..
Maddi manevii yanındaymışş mışşş ....
Çok biliyoz bu laflarııı....
Amacın ne olduğu belli....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?