kafayı yiyecem acill yardımm edin deneyimlerinizle

A R Y A

Naif Çiçek ♥
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
7.515
13.719
448
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım :) 20 yaşındayım. Boyum 160,kilom ise 61.Sorunum basenler..
5 gündür spor salonuna yazıldım hergün 40 dk koşu bandında yürüyorum (300 kalori) + 30 dk dikey biisiklet (250 kalori)+40 dk falanda twist dambıl ve diğer aletlerde çalışıyorum acayip terliyorum ama bugün tartıldım vermek yerine 200 gramda almışım. diyet yapmıyorum ama yediklerimde şöyle ;

Kahvaltı : kibrit kutusu kadar peynir ,4 tane zeytin ,domates ,salatalık, kahvaltılık küçük ballar olur ya ufacık. onun yarısını ve 1 ince dilim ekmek yiyorum. + şekersiz 1 bardak çay

Öğlen: eti form 8 li bisküvi +ayran yada bir adet meyve

Akşamda yurtta kaldığım için ne yemek varsa hepsinden 1 porsiyon yemek yiyorum+1 kase çorba +1 ince dilim ekmek

günlük 2.5 litre su içiyorum..

Yediklerimde çok fazla değil sporda yapıyorum neden böyle oluyor? Hedefim 54-56 kilogram

Gidiğiniz spor salonuzda vücut analizi yapan tardılardan var mı ?

Sanırım hayır
Hemen panik yapmayın.İlk olarak 5 gün çok erken en az 1 hafta da belli olur bu yüzden haftada 1 kere tardılın diye önerilerde bulunulur.ikinci olarakta kas oranınız artmış olabilir.
Bunu öğrenmek için vüçut analizi yapan tartıları kullanmanız yada bir diyetisyene başvurmanız gerekir.
Gidiğiniz spor salounuzdaki hocalarınızdan sorsanız daha iyi bilgi verirler

Biz bir başlamışdıkda:)Vermeye başlamamız 15 gün oldu.Birde bence tavsiye öğlen bisküvi yerine sebze yiyin.Ne kadar diyet de olsa bisküviler kalori oluyor.

Biz bir başlamışdıkda:)Vermeye başlamamız 15 gün oldu.Birde bence tavsiye öğlen bisküvi yerine sebze yiyin.Ne kadar diyet de olsa bisküviler kalori oluyor.

Bugün tartıda sonucu görünce hem sinirlendm hem hırslandım 1 saat yürüyüş bandında yürüdüm 455 kalori yaktım + 40 dk bisiklet 345 kalori yaktım toplam 800 kalori.. ama belime ağrı girdi. Ne olacak bu halim hiç bilmiyorum.Herkes ilk haftada 1-2 kilo ver,yor bende SIFIRRR

fazla spor yapmak vucuda depresyon sinyalleri gonderir ve siz kilo vermek yerine alırsınız. Dengeli beslenip uzerine gunde yarim saat sporda eklemis olsaydiniz cok daha rahat verirdiniz bence burden bire spora yuklenmekle hata yapmissiniz
Bir ay boyunca yarim saat sonraki ay 45 dk ya cikarabilirdiniz ama siz saatlerce yapiyorsunuz ve vucudunuzu bosa hirpaliyorsunuz

Bu kadar spor çok değilmi:)Ben haftada 3 gün gidiyorum 452 dk falan yaptırıyorlar.Bide kilo vermeye başladıktan sonra veriliyor haftada 1 kilo.Gerçi uyguladığınız diyet kaç kalori bilmiyorum ama:)Bizim uyguladığımız diyette vermişdik

Bence panik yapma bendede olmuştu bi dönem. Diyetisyenm hayret etmişti tahliller filan yapıldı herşey temizdi. Sonucun psikolojik olduğu sürekli kilo vermem lazım diye düşünüp kilo ile inip binince bedenm vermeyi engelliyomuş. Düşünmemeye çalıştm ve düşünmediğim zaman ( bu diyeti yada sporu salmak değil) kilo vermeye devam ettim duraklama bile yaşamadım.
Evet zayıflamam lazım ama hemen olmasının bi anlamı yok uzun vadede de olabilir ama kalıcı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…