- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.585
- 358
hamileyken mi ???Nasıl doğum konrol hapı alabilirim pesimi bir an bırakmazken yada spiral taktirabilirim
hamile kalmadan önce tabikihamileyken mi ???
Uzaktan konusu sallamak kolayban yemek istemiyorum da bence sen seviyorsun bu adamı boşanmak istemiyorsun ve hamile kalmak da hoşuna gidiyor
Kimse yok usulün diye yazmadım sıkıntımı paylaştım hatamın farkındayım elim kolum bağlıCok ilginç birisiniz.
Biz burdan anladık esyaları sattıgını siz mi anlamadınız?
Böyle tıynetsiz bi erkekten ısrarla hamile kalmak nasıl Bi basiretsizlik.
Yokmu aileniz arkadasınız sizi uyarsın insaniyet namına, yapma etme diye.
Hiç üzülmedim size.
Kadın sığınma evine git sakın i bu adamla uğraşma artık bu nasıl bir adam yaaaa bildiğin dolandırıcı gibi birşey Allah ıslah etsin sende bi gönlünü ferah tut olur mu bak bebeğine zarar gelirMerhaba kk hanımları
2018 kasımda evlendim keşke hiç evlenmeseydim.evlilikten önce kirada da olsa bir düzenim vardı.evlendigim adam evliliğinin ilk ayi kredi çektirdi kredi kartını ben ödeyecek diye kartımı son limitine kaadr kullanmış sonra boynumdaki kolyeye göz dikti ilk nisanliligimfan kalan yüzükleri satıp almıştım istemiyorum deyip satıp ac ailesine yedirmiş.sonra ev aldım dedi ben ablamın evinde kiraciydim elaleme değilde ablama kirayı vereyim diye.esyalari taşıdı sonra yok ev aldığı adamla sorun yaşamış benim eşyalar yok ortada 3 ay 5esyali evlerde kaldık bu süreçte sürekli sordum eşyalarım nerde diye nakliyecide dendi nakliyecinin tlf bu asla vermedi.bu süreçte benim maaşım ile geçindik sonra hem riskli gebelik hemde eşimin hitmeyen işyerinde beni rahatsızlıkları bitmeyen borçları nedeniyle birde maalesef eniştemin kimseye söylemediğim tacizi nedeniyle ablamın bu konuyu iş yerime taşımasıyla işten ayrıldım.iki ay kadar yine benim kredi kartlarimla geçindik kartlar dolunca sokakta 25 yok hastane acilinde yattım 2gebelik geçirdim ikiside olmadı.simdi 3.'ye hamileyim.intihar edecek durumdayım eşyalarım 1 sene sonrasında geldi eksik ve kırık dökük .çalışmama izin vermiyor kendiside çalışmıyor. Hamileyim yine intihar edip kurtulacam artık.tukendim
Tamam işte.Kimse yok usulün diye yazmadım sıkıntımı paylaştım hatamın farkındayım elim kolum bağlı
Boş konuşma üzülsen ne olur üzülmesen ne uzaTamam işte.
Hiç üzülmedim size netşm bu konuda
Allah sana bir tane can veriyorUzaktan konusu sallamak kolay
Ailem yok babam evli eniştemin tacizini söylemediğim için beni suçluyorlar hatta ablam kocasına destek veriyor böylede iğrenç bir durum yasadimAllah sana bir tane can veriyor
akıl veriyor kendini koru, savun diye.
şimdi ciddi olalım siz bu adamdan kurtulmak istiyorsunuz
yapabileceğimiz bir şey var mı? akıl vermekle olmayacak çünkü söylediğinize göre tamamen hakimiyet kurmuş üstünüzde.
polise güvenmiyor olabilirsiniz, ailenizin yanına kaçma şansınız var mı?
Yanında yazıyorum biliyor kendiniPeşinizden ayrılmıyormus ama konu falan yazabılıyorsunuz insanlara cevap da verebıliyorsunuz yanı bence ayrılıyor peşinizden kısacık zaman da olsa.
Ayrıca ailenize söyledınız mi ?
Polise falan mı gitsenız
Bir de yanlış anlamayın ama peşimden ayrılmıyor yazmıssınız hamile kaldım yazmıssınız zorla olan bir seyler mi var?
Gerçekten sadece bahanePeşinizden ayrılmıyormus ama konu falan yazabılıyorsunuz insanlara cevap da verebıliyorsunuz yanı bence ayrılıyor peşinizden kısacık zaman da olsa.
Ayrıca ailenize söyledınız mi ?
Polise falan mı gitsenız
Bir de yanlış anlamayın ama peşimden ayrılmıyor yazmıssınız hamile kaldım yazmıssınız zorla olan bir seyler mi var?
Uzaktan size öyle geliyorGerçekten sadece bahane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?