Kafayi yiyecem fikir verin lutfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cok ilginç birisiniz.
Biz burdan anladık esyaları sattıgını siz mi anlamadınız?
Böyle tıynetsiz bi erkekten ısrarla hamile kalmak nasıl Bi basiretsizlik.
Yokmu aileniz arkadasınız sizi uyarsın insaniyet namına, yapma etme diye.
Hiç üzülmedim size.

Kimse yok usulün diye yazmadım sıkıntımı paylaştım hatamın farkındayım elim kolum bağlı

Kadın sığınma evine git sakın i bu adamla uğraşma artık bu nasıl bir adam yaaaa bildiğin dolandırıcı gibi birşey Allah ıslah etsin sende bi gönlünü ferah tut olur mu bak bebeğine zarar gelir

Uzaktan konusu sallamak kolay
Allah sana bir tane can veriyor
akıl veriyor kendini koru, savun diye.
şimdi ciddi olalım siz bu adamdan kurtulmak istiyorsunuz
yapabileceğimiz bir şey var mı? akıl vermekle olmayacak çünkü söylediğinize göre tamamen hakimiyet kurmuş üstünüzde.
polise güvenmiyor olabilirsiniz, ailenizin yanına kaçma şansınız var mı?

Peşinizden ayrılmıyormus ama konu falan yazabılıyorsunuz insanlara cevap da verebıliyorsunuz yanı bence ayrılıyor peşinizden kısacık zaman da olsa.

Ayrıca ailenize söyledınız mi ?
Polise falan mı gitsenız
Bir de yanlış anlamayın ama peşimden ayrılmıyor yazmıssınız hamile kaldım yazmıssınız zorla olan bir seyler mi var?

Ailem yok babam evli eniştemin tacizini söylemediğim için beni suçluyorlar hatta ablam kocasına destek veriyor böylede iğrenç bir durum yasadim

Adam ne yaparsa yapsın kabul edeceksin belli de, ne diye çocuk yapıp onunda hayatınu mahvediyorsun ya. Çocuk var bırakamam dersin sonrada...

Neden ısrarla bu çocuk yapma merakı?
Dışarıda kalıyorsunuz, belli bir yerimiz yurdunuz yok hala üretmeye çalışıyorsunuz. O doğacak sabiye üzüldüm başka hiç kimseye üzülmedim.

şimdi böyle şeylere sinirleniyoruz doğal olarak ama kadının belki de gideceği bir yer yok ve yardım istiyor.

Yanında yazıyorum biliyor kendini

Gerçekten sadece bahane

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…